Dodaj do ulubionych

WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;)

IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 26.05.02, 10:52
jeśli ktoś ma wolną chwilę i ochotę na wypicie piwa w moim towarzystwie, to
zapraszam we wtorek ok. 20:00 do klubu Madness [Hubska6].
ciao!
m.

(uprzedzam wrażliwych na dźwięki-że bębniarze będą tam nieco umilać czas
biesiady) ;)
Obserwuj wątek
    • mastat Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) 26.05.02, 10:57
      Zgodnie z umową będę - do zobaczyska!
      • Gość: beatice Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.02, 13:12
        Ja również będę:)
        • arvena Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) 26.05.02, 13:40
          ja też- tylko jeszcze nie wiem jak tam trafię:(
          • Gość: Kociątko Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.02, 14:29
            arvenko - trafić tam bardzo jest prosto :)
            ja też będe - na 99% - w środę mam na 8.00 rano egzamin :( ale i tak postaram
            sie wpaść :) a wczesniej we wtorek trzymam kciuki :P
    • Gość: deINO Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.02, 16:38
      uuuuuuuuuu........ na dzialce opijam matóre...

ale 7.06.................;))
      • Gość: deINO diabli wiedza...;D IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.05.02, 19:14
        juz sam nie wiem, pogoda wariuje:( wiec w najgorszym wypadku tez zajrze ( i
        bedzie wiecej rodzynkuf niz czegokolwiek innego;))
    • Gość: Kociątko Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.02, 16:46
      no to jak na razie same baby - nie licząc rodzynka-mastata :P
      • Gość: marsha Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 26.05.02, 17:01

moja siostrzyca również przyjdzie.
        i na jarq'a liczę ;)
        kombos,postmodern...-co z Wami?

Tirsa-już się za kolumną nie uchowasz-znamy Twą twarz ;))

• postmodern Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) 26.05.02, 19:12
          Gość portalu: marsha napisał(a):

>
          >
          > moja siostrzyca również przyjdzie.
          > i na jarq'a liczę ;)
          > kombos,postmodern...-co z Wami?
          >

Jeszcze nie mogę się sprecyzować... :(
          > Tirsa-już się za kolumną nie uchowasz-znamy Twą twarz ;))
          >

• Gość: on_Morph Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.02, 17:01
        Gość portalu: Kociątko napisał(a):

> no to jak na razie same baby - nie licząc rodzynka-mastata :P

Nie koniecznie! :-)
        • mastat Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) 26.05.02, 17:15
          Marshunia a jak tam trafić?!?! Bo ja podobnie jak Arvie nie mam pojęcia gdzie
          to jest:(
          • Gość: zyta Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 26.05.02, 21:29

> ... a jak tam trafić...

hmmm. uwaga-próba objaśnienia ;) np:
            jesteś na Dworcu Głównym pod tablicami z "ruchomym-uaktualnianym co moment"
            rozkładem jazdy. idziesz prosto-tunelem,mijając kolejne schody na perony.
            wychodzisz z budynku dworca PKP i stoisz na chodniku - twarzą do dworca PKS.
            odwracasz się w lewo(PKS masz teraz po prawej swej stronie) i idziesz... i
            idziesz... i... dochodzisz. ;)
            nie umiem dokładniej ;)
            powodzenia! dotrą najsprytniejsi ;)
            • Gość: Pafik Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 26.05.02, 21:45
              Gość portalu: zyta napisał(a):

> jesteś na Dworcu Głównym pod tablicami z "ruchomym-uaktualnianym co moment"
              > rozkładem jazdy. idziesz prosto-tunelem,mijając kolejne schody na perony.
              > wychodzisz z budynku dworca PKP i stoisz na chodniku - twarzą do dworca PKS.
              > odwracasz się w lewo(PKS masz teraz po prawej swej stronie) i idziesz... i
              > idziesz... i...

... i idziesz Sucha, potem jeszcze kawalek Hubska, az przy bazie Ruchu skrecasz
              w niepozorna uliczke w lewo. Do konca prostej i jestes.

Pozdrawiam!
              • Gość: zyta Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 26.05.02, 21:51
                idziesz... i...
                >
                > ... i idziesz Suchą, potem jeszcze kawalek Hubską, az przy bazie Ruchu[tam jest
                chyba jakaś tablica informująca ,że tuż, tuż jest klub] skrecasz
                w niepozorna uliczke w lewo. Do konca prostej i jestes.

ale to "IDZIESZ... I ...IDZIESZ" - to idziesz cały czas prosto(!). raz tylko
                przecina się ulicę w miejscu gdzie w zasadzie nie ma przejścia dla pieszych (idąc
                cały czas prosto!) !!! :)))))))
                • mastat Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) 26.05.02, 21:55
                  Dzięki Zyciu i Pafiku!
                  • Gość: zyta Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 26.05.02, 22:00

mastat-podziękujesz, jeśli trafisz tam po tych naszych pięknych opisach ;)

p.s. nie zdrabniaj "zyta" na "zycia" bo mi się brzydki kojarzy...
                    pozdr! ;)

• Gość: Pafik Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 26.05.02, 22:04
                  Gość portalu: zyta napisał(a):

> ale to "IDZIESZ... I ...IDZIESZ" - to idziesz cały czas prosto(!). raz tylko
                  > przecina się ulicę w miejscu gdzie w zasadzie nie ma przejścia dla pieszych (id
                  > ąc
                  > cały czas prosto!) !!! :)))))))

Bedac maksymalnie scislym powiedzialbym, ze od wspomnianego skrzyzowania (z
                  Dyrekcyjna) Hubska robi luk w prawo. W efekcie azymut zmienia sie o jakies 50
                  stopni. Najlepiej isc z busola :)

Pozdrawiam! :)

ps. Rzeczywiscie, przejscie dla pieszych jest tylko z drugiej mani rzeczonego
                  skrzyzowania.
                  • mastat Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) 26.05.02, 22:08
                    Sory Zyta - nie chciałem...aha pozdrów marshe:)
                    Pafik - kurde aleś ty precyzyjny:))
                  • Gość: Janek Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.02, 22:45
                    Pafiku. Skręcasz i wchodzisz na Glinianą. A my czekamy!!!
                    • mastat Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) 26.05.02, 22:59
                      Przyjdziesz Janku? Hura!
                      :)))
                    • Gość: Pafik Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 26.05.02, 23:02
                      Gość portalu: Janek napisał(a):

> Pafiku. Skręcasz i wchodzisz na Glinianą. A my czekamy!!!

Przypomnial mi sie dowcip:
                      - Tato, dlaczego ten tramwaj skrecowuje?
                      - Nie mowi sie skrecowuje, tylko skreca. A skreca dlatego, ze sie szyna wygla.

Pozdrawiam! :)

ps. A na Gliniana wchodzilem niemal codziennie przez ponad 20 lat, bo tam
                      mieszkalem. Myslisz, ze pomylilbym tropy? ;)
                  • Gość: deINO lub OBEJRZYJ SOBIE TO - DZIWNY ADRES, ALE DZIALA;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.05.02, 19:21
                    mapserver.um.wroc.pl/wroclaw/default.htm?vlrs=Punkty%20adresowe%7C1%7C%
                    7CDrogi%20krajowe%7C1%7C%7COsie%20ulic%7C1%7C%7COsie%20inne%7C0%7C%7CKolej%7C1%
                    7C%7CPrzyroda%7C1%7C%7CZabudowa%7C1%7C%7CGranica%7C1&env=94289.3333333333%
                    7C42827.25%7C96490.6666666667%7C43652.75&slr=%3CLAYER%20type=%22FeatureClass%22%
                    20name=%22Szukana%20ulica%22%20visible=%22true%22%3E%0A%3CDATASET%20fromlayer=%
                    22Osie%20ulic%22/%3E%0A%3CQUERY%20where=%22ULICA_KOD%20=%20484%22/%3E%0A%
                    3CSIMPLERENDERER%3E%0A%3CSIMPLELINESYMBOL%20type=%22SOLID%22%20color=%220,255,0%
                    22%20width=%223%22%20/%3E%0A%3C/SIMPLERENDERER%3E%0A%3C/LAYER%3E%0A

go4it..;D
                    • Gość: deINO Re: lub OBEJRZYJ SOBIE TO - DZIWNY ADRES, ALE DZIALA;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.05.02, 19:24
                      tak jest, tego calego mutanta trzeba skopiowac;))))))))))) ( i nie uroncie ani
                      kawaleczka;)))

ps.

hope, ze wjazd za free??;D
    • Gość: red Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) IP: *.wroc.gazeta.pl 27.05.02, 11:26
      Cholera, mam druga impreze
      brrrrrrrr
    • szarykot Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) 27.05.02, 11:28
      jak sobie przełoże spisywanie to kto wie...
    • nexus20 Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) 27.05.02, 11:37

> (uprzedzam wrażliwych na dźwięki-że bębniarze będą tam nieco umilać czas
      > biesiady) ;)

Może wpadnę jak będzie mi po drodze :).
      ps. Co przynieść aby umilić czas bębniarzom (w ramach rewanżu :).
      • Gość: marsha Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 27.05.02, 12:54

> ps. Co przynieść ...

saksofon... !
        i będziesz musiał na nim grać aż po blady świt!!! ;))
        • nexus20 Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) 27.05.02, 13:02

>
          > > ps. Co przynieść ...
          >
          > saksofon... !
          > i będziesz musiał na nim grać aż po blady świt!!! ;))

Jeżeli tylko żaden z bębniarzy nie będzie mi wsadzał rąk do saksofonu to nie ma
          sprawy :))).
          ps. Mam kolegę z tamburynem to może wezmę go ze sobą jako akompaniament :).

• arvena Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) 27.05.02, 17:32
            my jutro po wieczornym wykładzie z Beatką moją przyjdziemy jakoś- godzinka nam
            starczy na trafienie:)
            do jutra:)
            Marsha- połam nogi!!!
            • szarykot Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) 27.05.02, 17:49
              przełożyłem wpisywanie. będę.
            • Gość: beatice Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.05.02, 23:29
              arvena napisał(a):

> my jutro po wieczornym wykładzie z Beatką moją przyjdziemy jakoś- godzinka nam
              > starczy na trafienie:)

Tak, my z Arvenką razem trafimy na pewno!!! W końcu co dwie głowy to nie jedna.
              Marsha, kciuki już przygotowane do zaciskania!!!
              • nexus20 Do Beatice i Arveny !!! 28.05.02, 08:37
                Gość portalu: beatice napisał(a):
                > Tak, my z Arvenką razem trafimy na pewno!!! W końcu co dwie głowy to nie jedna.

To może co trzy głowy to nie dwie :), nie mam pojęcia gdzie to jest, a
                cierpliwości do szukania moze nie starczyć. Wykłądu co prawda nie mam wieczornego
                jak koleżanki ale można się gdzieś spotkać w okolicy polonistyki, czekam na
                sygnał :))).

• Gość: Kociątko Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.02, 10:46
      marsho kochana :) jak już będziesz PO to napisz o której mniej więcej pojawisz
      się w madnessie. zarezerwowałaś może jakis stolik? trzymam kciuki (a za mnie to
      kto potrzyma w odpowiednim terminie :( ) :P
      • Gość: marsha Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 28.05.02, 14:10

> marsho kochana :) jak już będziesz PO to napisz o której mniej więcej pojawisz
        > się w madnessie.

o 18:45 spotykam się z arveną i beatice pod polonistyką i stamtąd wyruszamy w
        stronę madness-gdyby ktoś nieznający trasy chciał się podłączyć-zapraszam
        ;)
        a stolika nie rezerwowałam-idziemy na żywioł!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
        do zobaczenia
        marsha
        • Gość: Gregor Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) IP: 212.160.90.* 28.05.02, 14:32
          Marsha wspolczucie dzis wszyscy beda chciali od ciebie piwo wyciagnac za to ze
          im sie kciuki lekko zmacerowaly od trzymania :)))))
          • Gość: Jarosz Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) IP: *.vogel.pl 28.05.02, 14:35
            Nie wszyscy - ja się nie rozdwoję :-(((
            • Gość: marsha Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 28.05.02, 14:37

> Nie wszyscy - ja się nie rozdwoję :-(((

spoko!
              kto powiedział,że tylko raz będe opijać??? ;))

• Gość: Kociątko Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.02, 15:11
                hmm... to o której mniej więcej bedziecie w madnessie? chyba bede na was czekac
                przed :P
                • Gość: marsha Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 28.05.02, 15:14
                  >chyba bede na was czekac

ok. 19:15/20
                  zajmij miejsca! ;)
                  do zobaczenia!
                  m.
                  • Gość: Kociątko Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.02, 15:17
                    ja jedna sama i malutka? chyba nie dam rady ;) i raczej poczekam pod madnessem
                    chyba z enie uda mi sie czasowo wyrobić i będe później. możesz na chwilkę wejść
                    na czat?
                    • Gość: marsha Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 28.05.02, 15:18

> ja jedna sama i malutka? chyba nie dam rady ;)

Ty nie dasz radY? ;)
                      siadasz na skraju ławy i groźnie mówisz,że zajęte! proste? ;)
                      pa
                      • Gość: marsha Re: PO spotkaniu...;) IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 29.05.02, 11:39

dziękuję wszystkim,którzy przyszli !!!
                        bawiłam się znakomicie.
                        do następnego razu!
                        m.

*leczę teraz lekkie szumy w głowie ;)) ...

• Gość: Kociątko Re: PO spotkaniu...;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.02, 11:50
                          szumy w głowie - co ty nie powiesz... ja w stanie nienajlepszym musiałam zdawać
                          egzamin :) ale i tak jest :)
                        • Gość: red Re: PO spotkaniu...;) IP: *.wroc.gazeta.pl 29.05.02, 13:40
                          A ja bardzo zaluje, ze nie moglem przyjsc!
                          Real-gratulacje zloze jak najszybciej :-)
                          r.
                          • Gość: on_Morph Re: PO spotkaniu...;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.02, 14:44
                            Wczoraj bolały mnie kciuki, dziś głowa! Trudno, nie ma nic za darmo! A propos:
                            Marsha, jak sie sprawuje nowe BeeMWe? :-)
                            • Gość: marsha Re: PO spotkaniu...;) IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 29.05.02, 14:48

> Marsha, jak sie sprawuje nowe BeeMWe? :-)

robi głośne brum-brum,czyli wszystko gra! ;)
                              ból głowy powiadasz... ;) - ciekawe,ciekawe...

• beatice Re: PO spotkaniu...;) 29.05.02, 15:03
                                A więc ten ból głowy i dziwne szumy to u wszystkich. Bawiłam się świetnie!!!
                                Kiedy to powtórzymy?
                                • Gość: Kociątko Re: PO spotkaniu...;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.02, 15:48
                                  ból głowy to niekoniecznie, za to mam ból kciuka :( ale bawiłam się dobrze - to
                                  zasługa Waszego towarzystwa :)
                                • Gość: on_Morph Re: PO spotkaniu...;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.02, 15:49
                                  beatice napisał(a):

> A więc ten ból głowy i dziwne szumy to u wszystkich. Bawiłam się świetnie!!!
                                  > Kiedy to powtórzymy?

W piątek Tirsa i Kociątko organizują imprezkę! Wątek powinien być, gdzieś w
                                  sąsiedztwie... Au, litości!

• szary-kot Re: PO spotkaniu.. :-( 29.05.02, 16:38
                                    ja mam rozwaloną wargę, spuchniętą nogę i kilka siniaków. pewne założenia (nie
                                    moje...) zostały osiągnięte, gratuluję...

a do czasu było całkiem miło...
                                    • Gość: red Re: PO spotkaniu.. :-( IP: *.wroc.gazeta.pl 29.05.02, 16:52
                                      Cholera, takie rzeczy sie tam dzialy, a mnie nie bylo!
                                      r.

szary-kot napisał(a):

> ja mam rozwaloną wargę, spuchniętą nogę i kilka siniaków. pewne założenia (nie
                                      > moje...) zostały osiągnięte, gratuluję...
                                      >
                                      > a do czasu było całkiem miło...

• szary-kot Re: PO spotkaniu.. :-( 29.05.02, 16:54
                                        poczekaj na taras...
                                        • Gość: tyrysek Re: PO spotkaniu.. :-( IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 17:12
                                          szary-kot napisał(a):

> poczekaj na taras...

skromnie wtrace swoja uwage- wolalbym, aby na tarasie bez rannych sie obylo...

• szary-kot Re: PO spotkaniu.. :-( 29.05.02, 17:14
                                            uwierz mi, ja też...
                                          • Gość: red Re: PO spotkaniu.. :-( IP: *.wroc.gazeta.pl 29.05.02, 17:19
                                            Ja tym bardziej!
                                            r.
                                            • szary-kot Re: PO spotkaniu.. :-( 29.05.02, 17:22
                                              ja bardziej. ty możesz stracić pracę, ja zdrowie...
    • Gość: Helga Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 29.05.02, 17:18
      Oj,boli głowa
      Bardzo
      Ciągle
      Ale przestało szumieć
      Hmm...Ciekawe dlaczego?
      • Gość: red Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) IP: *.wroc.gazeta.pl 29.05.02, 17:24
        Marsha, do tej pory? Tyle godzin? Niezle popilas
        • arvena Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) 29.05.02, 17:30
          mam hiper- mega -extra- itp.- kaca:(
          co za towarzystwo na tym forum:)
          Ale nie licząc tzw. momentów było świetnie:))
        • Gość: marsha Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 29.05.02, 18:30

[red-ja nie jestem helga!]
          ale kac rzeczywiście nadal się utrzymuje-a wieczorem znów mam spotkanie... chyba
          dziś na soczkach poprzestanę...
          i brzmień bębnów na kilka dni mam dość-jeszcze mi coś bębni w głowie.
          wiecie co? wczorajszą imprezę uważam za udaną - większość gości dziś leczy
          kaca ;))
          były też "dziwne" akcenty tego wieczoru,ale trudno... tak też bywa.
          pozdrawiam wszystkich! i... do piątku u Tirsy na imieninach i u kociątka
          pomaturalnie szczęśliwej istoty!
          m.

• mastat Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) 29.05.02, 19:47
            No cóż, było miło:)

I wcale nie jestem lovelas!!!! :))))))
          • arvena Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) 29.05.02, 21:18
            Mastat- ty to jestes lovelas ale tylko internetowy:)
            • mastat Re: WTOREK-spotkanie przy piwie?... ;) 29.05.02, 21:29
              Chyba jednak nie tylko :)
              Ale o tym sza! :)))))
    • Gość: kombos Re: NASTĘPNY WTOREK - czyżby spotkanie przy piwie? IP: 212.244.41.* 01.06.02, 11:42
      około godziny 13...
      może gdzieś będzie jakiś mecz...
      co Wy na to?
      • mastat Re: NASTĘPNY WTOREK - czyżby spotkanie przy piwie? 01.06.02, 13:17
        Ja pracuję:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka