Dodaj do ulubionych

MANANA - chamowaci ochroniarze!

IP: *.kask.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.05, 02:20
ja bardzo poproszę o zmianę debilnej ochrony w tym - doprawdy - uroczym
lokalu!
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: MANANA - chamowaci ochroniarze! IP: *.VERIZONE.COM.PL / 217.97.171.* 13.02.05, 11:48
      a co takiego robią ?
      i czy naprawde ten lokal jest fajny ? bo nigdy tam jeszcze nie bylem...
    • Gość: Poliszynel Re: "Eyes wide shut" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 13:01
      Bo co? Nie wpuścili Twojego Mysio-Pysio?
      Są i tak najlepsi ze wszystkich wrocławskich póżnowieczornych imprezowni.

P.S.Nie masz karty? Nie znasz hasła? Nie oglądałaś "Oczu szeroko zamkniętych"?:)

• Gość: natalka Re: "Eyes wide shut" IP: *.devs.futuro.pl 13.02.05, 15:23
        Eeee, może mieli zły humor. Każdemu się zdarza.
    • Gość: bezsenna Re: MANANA - chamowaci ochroniarze! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.05, 17:12
      manana na początku była fajna, potem mniej fajna, a teraz lepiej nie mówić

jesli umawiam się ze znajomymi w klubie i połowa nie może wejść (żeby nie było,
      że przypadkowi, zdecydowanie z dawnego jatkowego towarzystwa) bo nie ma karty,
      to coś nie gra...

nic dziwnego, że wszyscy przenoszą się do bezsenności
      niedługo lizurejowi nawet jeden artiiiista nie zostanie - za to grupa podpitych
      starszych dziadów (znajomych) owszem
      brrrr....
      • Gość: t Re: MANANA - chamowaci ochroniarze! IP: *.dozamel.ssk.pl / *.dozamel.ssk.pl 22.02.05, 12:06
        no tak jatki.........oj brakuje mi tego klimaciku
      • nelka Sorry, chcesz kogoś dyskryminować ? 07.03.05, 10:20
        Gość portalu: bezsenna napisał(a):
        ............ nic dziwnego, że wszyscy przenoszą się do bezsenności
        > niedługo lizurejowi nawet jeden artiiiista nie zostanie - za to grupa
        podpitych
        > starszych dziadów (znajomych) owszem
        > brrrr....

Akurat te "dziady" mają kasę, do wydawania, więc są jak najbardziej pożądanym
        klientem.
    • siostra.kota.behemota Re: MANANA - chamowaci ochroniarze! 22.02.05, 11:52
      nie mam karty, nie mam problemy zeby tam wejsc.
      przy okazji pozdrawiam
      P.Marcina ( 'z ochronki') ;)

jest ok. zdarzaja sie dni kiedy uslysze duzo z 'my personal favourites'.
      nierzadko irytuja mnie wszechobecni Francuzi, ale tylko Ci procentowi...
      • Gość: malina Re: MANANA - chamowaci ochroniarze! IP: *.kask.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 12:40
        tia... właśnie to marcin największym gburem jest i selekcjonerem samozwańczym.
        wstyd.
        • siostra.kota.behemota Re: MANANA - chamowaci ochroniarze! 22.02.05, 12:54
          ja bym tak nie rzucala inwektywami. najwidoczniej nie dal Ci sie poznac z tej
          dobrej strony.
          to je sve
    • siostra.kota.behemota Re: MANANA - chamowaci ochroniarze! 22.02.05, 12:41
      hoho...na forum to nie bardzo z takimi prosbami. ewentualnie do Szefa. powodzenia
      • siostra.kota.behemota to bylo do P.Maliny n/t 22.02.05, 12:42
      • Gość: kitch Re: MANANA - chamowaci ochroniarze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 12:43
        Sadzicie ze Jack czyta foruma?
        Eeee...
        A czy w Manianie wisi jatkowy certyfikat koszernosci?
        "Niniejszym zaswiadcza sie iz woda dolewana do alkoholi przez imc J.L. spelnia
        wymogi koszernosci" :)
        • siostra.kota.behemota Re: MANANA - chamowaci ochroniarze! 22.02.05, 12:50
          ja nie podpisze sie pod zadna petycja not. zmian pracownikow.
          skad te bulversy? skoro nie chca wpuszczac to nie. odwracasz sie na piecie i
          idziesz gdzie indziej.

nie widze problemu. poza tym selekcja jest naturalna sprawa w wielu krajach,
          jakos u nas trudno z przyjeciem tego przez ludzi.zastanawiajace...
    • Gość: DJ BEDI Re: MANANA - chamowaci ochroniarze! IP: *.iitd.pan.wroc.pl 22.02.05, 12:43
      haha marcin jest w porzadku
      bardzo sympatyczny człowiek, a poza ty bramkarz profesjonalny , niedlugo
      bedziecie pisac postualaty zeby zmienic barmanów, dj-ów, a potem moze
      własciciela co?
      • Gość: malina Re: MANANA - a barmanki ho ho... IP: *.kask.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 14:40
        oj do barmanek tez mam wiele zastrzeżeń. bardzo wiele. i prosze mi nie pisać,
        ze jak się tyle mi nie podoba to fora ze dwora.
        ba! gdyby głos oburzenia był mój jedyny odosobniony... to ok, ale skargi na
        obsługę sa liczne...
        coż. cierpliwości jeszcze mam dosć. do baru nie podchodzę-wysyłam po trunki
        znajomych. bo po co się denerwować, skoro można miło czas spedzić w tak uroczym
        miejscu...
        • Gość: aneczkam. Re: MANANA - a barmanki ho ho... IP: *.iitd.pan.wroc.pl 23.02.05, 08:33
          stary do maliny wez popros Jacka Lizureja ze testowo sobie staniesz najeden
          dzien za barem w weekend, na bramce, poselekcjonujesz ludzi a gwarantuje ci ze
          zmienisz zdanie jak nie jestes debilem
          • Gość: AneczkaM Re: MANANA - a barmanki ho ho... IP: *.dint.wroc.pl 23.02.05, 09:47
            Znajomy nick, znajome IP. Ale to nie ja...
            • Gość: ona Re: MANANA - a barmanki ho ho... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:03
              barmanki faworyzuja facetow,
              a laski spychaja na drugi plan
              nie mam nerwow do stania po piwo
              tez wysylam kolegow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka