Dodaj do ulubionych

a dlaczego nie zaspiewa?????

IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 04.06.02, 11:18
a dlaczego ICH TROJE nie zaspiewa hymnu na stadionie przed meczem tylko jakaś Górniak?jakoś tak dziwnie się
czuję bez nich dwa dni w telewizji.
:-)))))))
Obserwuj wątek
    • szary-kot Re: a dlaczego nie zaspiewa????? 04.06.02, 17:07
      prawda... tesh bym wolał, żeby to Wiśniewska śpiewała...
      • mastat Re: a dlaczego nie zaspiewa????? 04.06.02, 18:30
        ..i mieliby pochodnie....:)
        • Gość: bonk Re: a dlaczego nie zaspiewa????? IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 04.06.02, 18:31
          mastat napisał(a):

> ..i mieliby pochodnie....:)

a piłkarze ogien w dupie żeby chociaż punkt na tym mundialu wyżebrać :-((((
    • Gość: terkas Re: a dlaczego nie zaspiewa????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.02, 18:35
      Skurczybyku, ale podpuszczasz. poza okropnym pogłosem, za tę interpretację
      powinna być skazana conajmniej na wygnanie. Szkoda jednak że nie wystąpiła w
      stroju na przylepce, bo przynajmniej albo nasi byli lepsi albo koreańczycy
      otepiali.
      • mastat Re: a dlaczego nie zaspiewa????? 04.06.02, 18:38
        Koreańczycy to by otępieli jakby Ich troje zaśpiewali...
        pozdr.
      • Gość: Pafik Re: a dlaczego nie zaspiewa????? IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 04.06.02, 18:44
        Gość portalu: terkas napisał(a):

> Szkoda jednak że nie wystąpiła w
        > stroju na przylepce, bo przynajmniej albo nasi byli lepsi albo koreańczycy
        > otepiali.

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SPORT&wid=2063336&aid=2064961
        • Gość: Tirsa Re: a dlaczego nie zaspiewa????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.02, 18:50
          no ale wreszcie się dowiedziałam, że nasz hymn to kolęda :-)
          • Gość: bonk Re: a dlaczego nie zaspiewa????? IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 04.06.02, 18:51
            to był nasz hymn?
            • arvena Re: a dlaczego nie zaspiewa????? 04.06.02, 18:59
              a ja nie widziałam:(((
              • Gość: bonk Re: a dlaczego nie zaspiewa????? IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 04.06.02, 19:01
                zazdroszę tobie arvena :-))))
              • Gość: Pafik Re: a dlaczego nie zaspiewa????? IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 04.06.02, 19:06
                arvena napisał(a):

> a ja nie widziałam:(((

Nie martw sie - Gazeta z pewnoscia uraczy nas singlem "w prezencie".
                • Gość: bonk Re: a dlaczego nie zaspiewa????? IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 04.06.02, 19:07
                  Gość portalu: Pafik napisał(a):

> arvena napisał(a):
                  >
                  > > a ja nie widziałam:(((
                  >
                  > Nie martw sie - Gazeta z pewnoscia uraczy nas singlem "w prezencie".

a ja myślałem że będzie longplay?
                  • Gość: Gregor Re: a dlaczego nie zaspiewa????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.02, 19:57
                    Dopisuje sie do szczesliwcow ktorzy nie widzieli naszej Edytki :))))
                    Mogli zamiast niej wyslac Golcow przynajmniej by po goralsku zaspiewali :))
                    • arvena Re: a dlaczego nie zaspiewa????? 04.06.02, 20:01
                      mimo wszystko żałuję że edyci nie widziałam:(
                      podobno zaśpiewała tak jak zagrali nasi piłkarze:)
                      Gazeto- liczę na płytkę:)
                      • isis! Re: a dlaczego nie zaspiewa????? 05.06.02, 00:47
                        arvena napisał(a):

> mimo wszystko żałuję że edyci nie widziałam:(
                        > podobno zaśpiewała tak jak zagrali nasi piłkarze:)

Nie masz czego żałować, naprawdę! A zaśpiewała gorzej niż piłkarze zagrali. Oni
                        mieli przynajmniej ze trzy dobre momenty. Zresztą - spodziewałam się tego. Jak
                        również stałej maniery (imitacji improwizacji) i upodobnienia marsza (marsha?) do
                        kolędy, czy też dumki...
                        • brezly Re: a dlaczego nie zaspiewa????? 05.06.02, 09:38
                          isis! napisał(a):

> mieli przynajmniej ze trzy dobre momenty. Zresztą - spodziewałam się tego. Jak
                          > również stałej maniery (imitacji improwizacji) i upodobnienia marsza (marsha?)
                          > do
                          > kolędy, czy też dumki...

:-))
                          Isis!, dopreaszam sie szczegolow polaczenia marsza z dumka :-)) Takie Sopki
                          Mandzurii? :-))
                          Czego wy sie tej Edytki czepiacie.? :-)) Ona nalezy do kategorii "Tic-Tac" : tyle
                          swiezosci i tylko dwie kalorie.
                          B/Y

• nelka Re: To była bardziej ... 05.06.02, 10:16
                            kolęda, coś jakby " Lulaj że ..."
                            Wszystko przez tą Górniak i już !
    • Gość: bonk a MIŚ? IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 05.06.02, 10:32
      tam poleciał Stas Tym, ten gdyby zaspiewał to przynajmniej weselej znieslibysmy tę porażkę....
    • Gość: X54 Re: a dlaczego nie zaspiewa????? IP: *.zak.com.pl 05.06.02, 12:08
      Spiewanie coverow w wersji oryginalnej nie ma sensu . Edytka przynajmniej
      pokazala ze mozna zrobic cos z zaangazowaniem i niekonwencjonalnie. Moze sie to
      nie podobac z roznych powodow ale to ona jest profesjonalistka a nie pilkarze i
      to jest powod do smutku
    • Gość: Pafik [LINK] Hymn by Edyta Gorniak - mp3 IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 05.06.02, 18:41
      www.icslab.agh.edu.pl/~misiekp/gorniak.mp3
      • peneloppa Re: [LINK] Hymn by Edyta Gorniak - mp3 05.06.02, 19:27
        Oj....brak mi słów!To brzmi trochę jak"Lulajże Jezuniu",z głośnym rykiem
        drużyny w tle.Wcale się nie dziwię,że byli tacy otumanieni na boisku,ja bym
        chyba zasnęła....
        • szary-kot Re: [LINK] Hymn by Edyta Gorniak - mp3 05.06.02, 20:36
          fuj!
          • Gość: Kim Re: O BOZE!!!!! JAK PRZED EGZEKUCJA!!!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.06.02, 21:28
            Przeciez ten hymn brzmi jakby zaraz miala sie odbyc jakas egzekucja. Nie dziwie
            sie ze nasi sie wystraszyli tej Gorniak. Ja to bym na ich miejscu uciekala jak
            najdalej. Uwazam ze nasi i tak zachowali sie w tej sytuacji jak bohaterowie.
            KTO ZATRUDNIL TE GORNIAK i ile jej za to zaplacili ????
            • Gość: kombos Re: O BOZE!!!!! JAK PRZED EGZEKUCJA!!!!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.0.1.* 05.06.02, 21:45
              Gość portalu: Kim napisał(a):

> KTO ZATRUDNIL TE GORNIAK i ile jej za to zaplacili ????

jeszcze pytasz Kim... oczywiście że Kim Dzong Ill...
              pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka