Gość: bonk IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 10.06.02, 15:54 piekny cytat w tytule prawda? /to popis naszych sprawozdawcow/ bonk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arvena Re: 10.06.02, 16:00 no a jak mu odpada to co ma zrobić??? opada czy odpada???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonk opada!!!! IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 10.06.02, 16:04 OPADA DROGA ARVENO!!!!!! /późnniej ci powiem o co chodzi/ :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: opada!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 16:13 to z radia: "Olisadebe tak strzelił że nawet jego ciotka by to obroniła..." :)) to mi się spodobało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: opada!!!! 10.06.02, 18:34 Gość portalu: bonk napisał(a): > OPADA DROGA ARVENO!!!!!! /późnniej ci powiem o co chodzi/ :-)) hmm mogę się domyślać że może spodenki opadły??? szkoda że nie widziałam:) Bonczek- zdjęcia do ciebie dotarły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deINO Re: opada!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 19:37 przechwyt z prawej, agresywne wejscie deINO, przejecie pilki, w tym momencie to ja dyktuje warunki, bieg na bramke, zwod, polozony na ziemi red. i strzal - mowicie o zdjecie z piatku??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vicki Re: opada!!!! IP: 217.97.195.* 12.06.02, 14:32 Z dawnych czasów (nieodżałowany red. Jan Csizewski): - długa główka Gorgonia - rogal Dejny - wrzód z autu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: opada!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.02, 15:19 Po meczu Polska-Portugalia 0:4, redaktor z PRI skomentował, że Polacy przegrali w sposób zasadniczy. A ja myślałem, że po prostu dostali w d... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anma Re: gmoch IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.02, 15:45 A pan Gmoch komentują mecz powiedział cos takiego:"i wyjął mu tę piłke jak jajeczka z gniazda".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acho Re: IP: *.wroc.gazeta.pl 12.06.02, 16:40 Swego czasu, po jednej z „brawurowych interwencji defensywnych” Andrzeja Szarmacha, Komentator raczył rzec: „Szarmach wsadza głowę tam, gdzie inni boją się wsadzić co innego” :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vorwerk Re: IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 19:38 "Nawet nie pseudokibiców, a bandytów, bo tak trzeba nazwać tych dżentelmenów". "Najważniejsze, że tytuł mistrza Polski pozostał w kraju!" "Onan - mistrz końcówek" "Jadš. Cały peleton, kierownica koło kierownicy, pedał koło pedała". "Katarzyna Wójcicka na 22. miejscu. Ustanowiła rekord Polski, ale ten wynik wystarczył tylko na miejsce w drugiej dziesištce". "Wypu�cił Bška lewš stronš" "Na boisko wszedł nierozgrzany Piecyk". Łazutina była druga i zdobyła swój kolejny złoty medal olimpijski, a ma ich już w dorobku osiem, w tym pięć złotych". "Nigeryjczyku błyskajš białka spod oczu". "Niemcy często zmieniajš pozycje, ale nie mogš zadowolić trenera" "Sytuacja zmieniła się diametralnie o 360 stopni" "Do końca pierwszej połowy pozostały sekundy... Dokładnie cztery minuty..." "A teraz łšczymy się z magnetowidem" "Brak wyczucia percepcji prawej nogi" Odpowiedz Link Zgłoś
szary-kot Re: 12.06.02, 20:36 Jerzy Dudek opuści boisko... nie! to jedna minuta doliczonego czasu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biceps Re: IP: *.wchem.pwr.wroc.pl 13.06.02, 18:05 Jeśli już jesteśmy przy cytatach, to nie ma jak "puścić Bąka po skrzydle"! :))) Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: IP: *.biuro.kom / 10.101.1.* 19.06.02, 18:38 Relacja "na zywo" w gazeta.pl, ITA-KOR: 23 min Totti wyskakuje do piłki. Ruchy ramion przypominają trening pływacki na sucho. Sędzia Moreno nie wierzy w tęsknotę Włocha za Morzem Liguryjskim i daje mu żółtą kartkę za uderzenie łokciem w twarz przeciwnika. 54 min Tommasi już teraz chciał zabrać koszulkę przeciwnikowi. Sędzia się nie zgodził na przedwczesną wymianę i dał Włochowi żółtą kartkę za faul taktyczny. --- Tomasz Zimoch, PR 1, ten sam mecz: - Totti jakby chcial powiedziec: mammamia, mammamia... panie sedzio! - Vieri rozpoczyna teatr pantomimy za plecami sedziego. - Najszybsza byla noga Koreanczyka - Trener Wlochow w eleganckim garniturze, jakby byl w La Scali i dyrygował orkiestra. - Koreanczycy stworzyli piekne mistrzostwa, obiekty sportowe, atmosfere, ze jak przegraja, zal im bedzie opuszczac ten zakatek Azji. - Arbiter porusza sie ladnie, dystyngowanie. - Nieruchomieje, jakby chcial byc znowu fotografowany. - Tomassi, brodacz wloski, podaje do Tottiego, pieknego rzymianina. /za pl.rec.sport.pilka-nozna/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatice Re: IP: 80.48.114.* 19.06.02, 18:53 Relacje Tomasza Zimocha na PR 1 są boskie. Uwielbiam go!!! Jak słuchałam relacji meczu Korea:Włochy to po prostu płakałam ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś