Gość: aka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 20.03.05, 09:24 Witam! Czy ktos moze wie do kiedy nie bedzie, zna powody itp.? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adminn Re: brak wody na popowicach 20.03.05, 09:29 Awaria na Wejherowskiej. Kiedyś jak tam się popsuło to wody nie było chyba przez 1,5 dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: brak wody na popowicach IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 20.03.05, 16:48 Hm.. czyzby pracownicy wodociagow ukryli sie pod ziemia, bo ja tam zadnej ekipy i sladu po awarii nie widzialam. Moze to jakis spisek?;) Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 Re: brak wody na popowicach 20.03.05, 18:29 Gość portalu: aka napisał(a): > Hm.. czyzby pracownicy wodociagow ukryli sie pod ziemia, bo ja tam zadnej ekipy > i sladu po awarii nie widzialam. Moze to jakis spisek?;) Wiesz, rury idą pod ziemią. Może kopią tunel? Cholera, chętnie bym się już dzisiaj umył jakoś po ludzku. Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 Re: brak wody na popowicach 20.03.05, 19:21 piast9 napisał: >> Hm.. czyzby pracownicy wodociagow ukryli sie pod ziemia, bo ja tam zadnej >> ekipy i sladu po awarii nie widzialam. Jak zwykle kłamią w tych gazetach ;) Byłem tam przed chwilą. Awaria jest na Wejcherowskiej 29-31. Pomiędzy blokami. Rura jest już odkopana i coś tam tną i robią. Może wkrótce będzie woda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: Coś leci z kranu! :) IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 20.03.05, 19:51 jupi :))) Odpowiedz Link Zgłoś