Gość: axn IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 21.03.05, 00:30 Poronione miasto...poronione prAwo. A gdzie to prawo? Buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prawdziwy lekarz Ten lekarz, który stwierdził, że ręka nie była IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 00:36 nigdy złamana, powinien zostać przykładnie ukarany i wydalony z zawodu! Jak tak można? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzdrowiony dr. Bocianowski - uzdrawiacz IP: *.wroclaw.mm.pl 21.03.05, 07:59 Jest w Sądzie Pracy we Wrocławiu jeszcze jeden uzdrawiacz. To chirurg "miękki" - dr.Bocianowski ze Szpitala Wojewódzkiego im. Babińskiego występujący jako wybitny ortopeda - biegły sądowy. Mie i innych potencjalnych rencistów uzdrowił jednym spojrzeniem. Jeszcze się nie zdążyłem rozebrać do badania "czarodziej" już postawił diagnozę - ZDROWY. Symulant, naciągacz i oszust. Lekarze - specjaliści (nawet z tytyłem profesorskim) potrzebowali kilkunastu minut na badania. Ten wybitny "fachura", znawca wszystkich dziedzin medycyny, "mający rentgena w oczach", czytający z myśli i spojrzenia, minął się ze swoim powołaniem. Powinien otworzyć Kliniką Cudownych Uzdrowień. Oczywiście z porozumieniem z ZUS-em. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaszand Re: dr. Bocianowski - uzdrawiacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 09:37 Chrzanisz, człowieku. Twierdzę coś wręcz przeciwnego. Mam syna z porażeniem mózgowym, któremu lekarz-orzecznik ZUS odebrał tzw. rentę rodzinną. Oddałem sprawę do sądu, ten skierował syna na badania właśnie do dr. Bocianowskiego. Wbrew temu, co twierdzisz, ten akurat biegły sądowy badał syna w przychodni przy ul. Oławskiej(czekałem na korytarzu) dokładnie, wraz ze sporządzeniem pełnego raportu medycznego, obejmujacego historię choroby i aktualną diagnozę. Podejrzewam, że nie otrzymałeś renty, bo jesteś (być może) jednym z wielu tysięcy zdemaskowanych ostatnio rencistów-naciągaczy. Więc nie chrzań głupot, bo widać, że żądza zemsty aż bije z twoich wypocin. Weź się lepiej do roboty, albo za jej szukanie, a nie staraj się żyć na koszt społeczeństwa (jeśli nie musisz!). A renty zostaw dla tych, którzy rzeczywiście powinni je dostać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie-prawnik Re: Jak biegłym sądowym został lekarz, przeciwko IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.05, 12:42 "Czy zatajając informację o swojej sprawie i złym stanie zdrowia, Marcin M. popełnił przestępstwo? - Moim zdaniem nie." Piękne !!!! No i tak funkcjonuje SO we Wrocławiu. Tylko czekać aż ktoś znowu ten SO poda do sądu !! Odpowiedz Link Zgłoś