Dodaj do ulubionych

Potrzebne są pieniądze na lekarstwa ratujące życie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 22:06
Ale jak to możliwe, przecież ustawa mówi, że służba zdrowia za darmo, jak
płacisz składki?

To ja chyba rezygnuję z płacenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: koza ZA TO REFUNDUJĄ SANDIMUN NA ŁUSZCZYCĘ IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 29.03.05, 11:31
      A TEN LEK /JAK PRZECZYTAŁAM W DZISIEJSZEJ GW OGÓLNOPOLSKIEJ/ PRZEPISYWANY JEST
      ŚLADOWO!!! TO O CO CHODZI? ŻEBY POMÓC CHOREMU - CZY ŻEBY W PAPIERACH SIĘ
      ZGADZAŁO, ŻE ISTNIEJĄ W POLSCE LEKI DROGIE , RATUJĄCE ŻYCIE-REFUNDOWANE PRZEZ
      NFZ? SKORO DZIEWCZYNKA CHORUJE NA TAK RZADKO SPOTYKANĄ CHOROBĘ-TO MOŻE NFZ
      ZREFUNDUJE JEJ LECZENIE?
    • Gość: ewelina Re: Potrzebne są pieniądze na lekarstwa ratujące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 14:24
      Coś takiego powinno spotkać tych pajaców w rządzie, - tylko że wnuczka Millera
      może liczyć na pomoc i prywatne przedszkole za kilka tysięcy złotych. Niedługo
      wszyscy wyjadą z tego popieprzonego kraju. Ludzie obudźcie sie wszędzie żyje
      sie lepiej niż tutaj.
      • Gość: lek Re: Potrzebne są pieniądze na lekarstwa ratujące IP: *.pool.mediaWays.net 29.03.05, 15:37
        a moze byscie panstwo podali nazwe tego leku,
        moze ktos chce zamiast pieniazkow,
        podarowac ten lek?!
      • Gość: anna Re: Potrzebne są pieniądze na lekarstwa ratujące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 17:41
        jak to możliwe żeby urzędnicy decydowali o czyimś życiu lub nieżyciu.To sięnie
        mieści w glowie.Przecież to dotyczy nas wszystkich.Taką decyzję mogą podjąć w
        sprawie każdego z nas.Ja mogę wplacic na konto tego dziecka parę groszy bo na
        więcej mnie nie stać alemoim zdaniem urzędnicy powinni stanąć na glowie aby
        znależć te pieniądze bo nie może być tak aby o życiu człowieka decydowala
        kwota.Chcę wiedzieć jak się czuje ktoś kto odmawia refundacji leku który ratuje
        życie bo przecież nie chodzi o to że nie ma ratunku tylko NIE MA PIENIĘDZY JAK
        ZWYKLE.Już mnie to zaczyna wnerwiać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka