Gość: michał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 17:18 Niektóre postacie mają specjalnie domalowane szaty, bo gościa poniosła fantazja. A tam się wybiera papieży. Zbieg okoliczności? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kierowca_astry Re: Kaplicę Sykstyńską malował homoseksualista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 17:29 Przecież to naturalne, że takie dzieło musiał namalować homoseksualista, bo tylko oni mają tak rozwiniete poczucie estetyki i zdolności plastyczne. Popatrz tylko na modę, większość projektantów to homoseksualiści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Kaplicę Sykstyńską malował homoseksualista IP: *.wroclaw.mm.pl 07.04.05, 17:55 z tym sie zgodze moj facet jest nieferormowalny najchetniej to ja bym go ubierala czasami kreci nosem przed moim ubiorowym napastowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michele Angelo Re: Kaplicę Sykstyńską malował homoseksualista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 20:50 Ta opinia to z autopsji czy zasłyszane? Z kompaktów? Nie ośmieszaj się :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE NIE NIE TO NIEMOŻLIWE IP: 195.122.216.* 07.04.05, 19:15 ONI są wszędzie!? Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkabb Re: TO NIEMOŻLIWE 07.04.05, 20:45 Michał Anioł nie był homoseksualistą...Być może cierpiał na autyzm, ale z fachowej literatury wynika, że był heteroseksualny. Faktem jest, że chyba już nikt, nie potrafił tak jak on odzwierciedlić w sztuce budowy ciała ludzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ditran TWÓJ LEKARZ JEST PEDAŁEM - I CO Z TEGO? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.05, 20:55 Jeśli jest dobrym fachowcem. Jakie wogóle to ma znaczenie. Moja sąsiadka jest narkomanką zażywa Trankwilizery, bo po smieci męża nie może zasnąć. Na lewo ściąga "od prawych" lekarzy recepty recepty. Ci jej dają oczywiście. to znaczy, że mam ją podkablować na policję. Ludzie ona ma więcej lat niż Papież. Odpowiedz Link Zgłoś