slon2002 07.04.05, 19:09 troszka spokoju i zadumy a mniej licytacji żałobnych postaw dobrze zrobi pani dziennikarce i mlodzieży. Amen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anwb Re: Msza w autokarze 07.04.05, 19:50 Glos rozsadku, rozumu i Szacunku dla Niego. Bo to co sie dzieje to zaczyna obrazac Jego Pamiec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żurek Re: Msza w autokarze IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 07.04.05, 21:18 Mówicie to siedząc w kapciach przed telewizorkiem? Sami spróbujcie ruszyć w taką podróż ! Ja trzymam kciuki za osiągnięcie celu zurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Msza w autokarze IP: *.globit / 195.117.63.* 07.04.05, 22:26 Czy to mądre ojcze Soszyński ? W pięcioosobowej łódce ileś tam razy więcej osób. Cóż za głupie rekordy! A jak by się ludzie potopili to co ? Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Msza w autokarze 07.04.05, 23:01 Chciałem napisać o kolejnym miejscu gdzie można odprawić mszę świętą ale się wstrzymałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felix Re: Msza w autokarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 23:10 i bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Msza w autokarze 07.04.05, 23:07 ludzie lubują się w takich "spektakularnych" akcyjach. a Pani dziennikarka chce zostać idolką moherowych beretów, ot co.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martix Re: Msza w autokarze-jest to możliwe! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.05, 08:23 Głupia jesteś dziewczyno i ubolewam,że sa jednak u nas ludzie z taką słabością,przy której nie dostrzega się prawdziwego piękna.Zapewne w twe serce wszedł diabeł i manipuluje twoją duszą.Kto wie czy dzięki tym "moherowym beretom"-ich modlitwie nie ma żadnego nieszczęścia,ktore moglo by dotknać i ciebie.ZASTANOW SIE CO PISZESZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach Re: Msza w autokarze IP: *.abhsia.telus.net 08.04.05, 05:49 mieszkam w Calgary w Kanadzie i chetnie bym wybral sie do Rzymu tak jak inni oddac hold i byc tam w tej atmosferze.wybralbym sie tu autem i z 3tys km. macie szczescie ze tak blisko mieszkacie i macie czas. najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś