Dodaj do ulubionych

Chirurgia Plastycznego

IP: *.pool.mediaWays.net 15.04.05, 23:23
Szukam osob ktore byly operowane przez Dr.Katarzyne Stelczyk z Wroclawia.Kto
zna dobrego Chirurga Plastycznego w Polce?
Obserwuj wątek
    • Gość: teranise Re: Chirurgia Plastycznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 15:26
      ja znam, tej o której piszesz nie polecam
    • ulka777 Re: Chirurgia Plastycznego 06.05.05, 14:56
      nie polecam
      • gucci-gucci Re: Chirurgia Plastycznego 29.05.05, 16:00
        Mnie operowala ta partaczka, jak chcesz cos wiedziec o niej - najwiekszym
        konowale w polsce wsrod chirurgow pisza na maila gazetowego, pozdrawiam.
    • Gość: Aga Re: Chirurgia Plastycznego IP: 83.238.70.* 31.08.05, 13:05
      Byłam operowana ponad dwa lata temu-powiększanie piersi.Owszem efekty są super
      ale nie rozmiar który miał być.Podczas rozmowy ustaliłyśmy rozmiar ale podczas
      operacji dr sama zadecydowała o zmianie na mniejszy.Więc piersi sa niewiele
      większe i żałuję pieniędzy które wydałam oraz bólu.Z tego co czytałam w necie
      jest to bardzo czesto stosowane przez Stelczyk.Zmienia zdanie na sali
      operacyjnej i zabieg przeprowadza po swojemu.Pozdrawiam.
      • Gość: ja Re: Chirurgia Plastycznego IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 27.09.05, 07:57
        Ostatnio Panorama Dolnośląska umieściłą panią Stelczyk na okładce i jest też
        wywiad na 2 strony. same superlatywy!!!!!
      • Gość: iwciunia Re: Chirurgia Plastycznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 21:25
        hej też chcę sobie powiększyć biut mozesz mi polecić naprawdę dobrego chirurga
        plastycznego słyszałam ze bardzo dobry jest dr.Niemkiewicz????wiesz coś moze o nim?
        • Gość: Nada Re: Chirurgia Plastycznego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 09:45
          Ech, tez nie polecam Stelczyk.
          ...wracaja kiepskie wspomnienia :(
          • elkah Re: Chirurgia Plastycznego 14.01.06, 22:16
            Polecam dr.PIOTRA KNASTA
            tel do rejestracji 071/325-34-46
            www.multimedica.com.pl
          • 24karina Re: Chirurgia Plastycznego 19.01.06, 17:28
            TYLKO NIE ONA!!słyszałam od paru osob,ze jest nieodpowiedzilana.Mojej znajomej
            kolezanka poszła do niej z reklamacja i została wyzucona przez
            ochroniarzy:/.Natomiast moja znajoma powiekszałą usta u knakiewicza i była
            zadowolona www.knakiewicz.wroc.pl/.Słyszałam jeszcze o sankowskim,ponoc
            jeden z lepszych chirurgow w polsce: www.sankowski.com.pl ,pozdrawiam
    • rubinka9 Re: Chirurgia Plastycznego 30.01.06, 18:27
      Polecam SZCZERZE!!! dr Jacek Jarliński. Przemiły profesjonalista!!!
      www.aestetica.republika.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka