Gość: radek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.05, 02:08 ktore meble sa lepszej jakosci Gawin czy Bodzio Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gruda Re: Gawin-Bodzio 17.04.05, 09:04 Meble sie niczym nie wyrozniaja. Kwestia klimatu jaki buduje sie wokol mebli. Stawiam na Andrzeja. Maja fajny stadion. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżojmaszin Re: Gawin-Bodzio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 10:01 I jedne i drugie to tzw.niższa półka (wzornictwo,materiały). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunecik Re: Gawin-Bodzio IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.05, 10:30 ciekawe skad takie smieszne nazwy -bodzio ,gawin:))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Jakości? Te dwie firmy to....syf i koszmar 17.04.05, 13:18 P.S. Znowu kot po komputerowej myszy biega:-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzgirl Re: Gawin-Bodzio 17.04.05, 13:54 i to chłam i to- chyba, że nie zależy Ci na oryginalności i na stylu Wtedy lepiej wybierz Gawin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Gawin-Bodzio IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.05, 14:30 Gawin to nazwisko wlasciciela??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżojmaszin Re: Gawin-Bodzio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 16:50 Tak Gawin to nazwisko, imię Andrzej. Jedne i druga firma to poziom mniej więcej z targowiska na Świebodzkim,gdzie przynajmniej (chyba ?) jest taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Gawin-Bodzio IP: *.kom / *.kom-net.pl 17.04.05, 14:52 mam meble jedne i drugie. Stosunek ceny do jakowści jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
gruda Re: Gawin-Bodzio 17.04.05, 17:38 jedne i drugie meble sa takie same tandeciarskie jak chaty obu panow, jeden walnal se dom w modern stylu na przeciw fabryki, a drug walna 3 pseudo zameczki sam mieszka w jednym a w dwoch pozostalych dzieci pana Bodzia. Tandeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIka Re: Gawin-Bodzio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 19:28 A co powiecie o meblach VOX ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Gawin-Bodzio IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.05, 23:09 a Gawin nie postawil willi swoim dzieciom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trogir Re: Gawin-Bodzio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 12:02 Pewnie postawił, ale gdybyście widzieli gargahausy Bodzia......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Gawin-Bodzio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.14, 15:22 NIE POLECAM Zamówienie nie zostało zrealizowane tak jak było przyjęte w sklepie- brak modyfikacji szafy. Oczywiście za dodatkowy element trzeba było zapłacić mimo braku możliwości zamontowania! Reklamacja miała polegać na docięciu elementów i dowiezieniu brakujących- trzeba było brać urlop bo tylko od 8 rano do 14 kierowca jeździ, po czym w ten dzień się okazuje, że zapomnieli !!!! Jakość mebli to tragedia, do ani jednego elementu nie było odpowiedniej ilości śrubek itd. NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: Gawin-Bodzio 17.04.05, 19:15 Gość portalu: radek napisał(a): > ktore meble sa lepszej jakosci Gawin czy Bodzio tudno mi odpowiedziec na takie pytanie... zapytaj lepiej ktore sa bardziej kiczowate ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mebloscianek ludzie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 01:40 ciekawie jest sie przygladac wymiany zdan ludzi o tych dwoch firmach. Widac ze kompletne bzdury gadaja...jako ze znajomosc obu firm jest mi bliska powiem tyle... obsluga BODZIO ma na Bielanach swietna,ale sa to meble skierowane do nieco innego odbiorcy niz GAWIN.Sa nieco tansze, i fakt stylistyka przecietna.GAWIN prezentuje sie moim zdaniem lepiej,stylowo i wizerunkowo.Meble ma ciekawe.Polecam salon w Dlugolece.Innym zagadnieniem sa oceny wlasciecieli obu firm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: ludzie!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.05, 11:57 a co wiecie o ich wlascicielach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Bodzio to brak gustu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 15:00 sama kieleczyzna! Moze tak zmieniliby projektanta bo szkoda materiałów! Odpowiedz Link Zgłoś
jazzgirl Re: Bodzio to brak gustu 18.04.05, 15:15 eeeeeeeee, mam w Kielcach rodzinę,wcale nie prezentują bezguścia :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woit2 Re: Bodzio to brak gustu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.13, 10:30 Bodzio może nie ma gustu ale ma SUKCES (w odróżnieniu od niektórych złośliwych) Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: Bodzio to brak gustu 19.04.05, 07:35 a nie wydaje Ci sie, ze zmieniajac projektanta musieliby zaplacic mu wiecej, przec co ceny ich mebli mialyby racjonalny powod do pojscia w gore. Skutek doprzewidzenia: ludzie przestana je kupowac...pamietaj, ze producenci owi (wyzej wymienieni) znalezli swoja dzialke w rynku i produkuja dla tych, ktorych nie stac na drogie polskie czy wloskie meble... ale zgodzic sie musze, ze stylistyka tanich mebli jest dosc powiedzialbym archaiczna i niezbyt atrakcyjna... Odpowiedz Link Zgłoś
dekar Re: Gawin-Bodzio 18.04.05, 17:01 Jak czytam wypowiedzi co poniektórych to ręce opadają. Nagle sami "eksperci" na forum a operują samymi ogólnikami, może trochę konkretów "mądre głowy" obsmarować to każdy potrafi, a chyba nie o to chodzi, a może jednak? Miałem styczność z obydwoma firmami, jakość (przynajmniej na pierwszy rzut oka) porównywalna, wzornictwo to rzecz gustu, w moim przypadku akurat bardziej podobały mi się meble z Bodzia. Mam je 2 lata i naprawdę dobrze wyglądają i się trzymają. Największa różnica jest jednak w obsłudze zdecydowanie na korzyść Bodzia, być może nie jest tak źle w innych salonach Gawina (ja byłem w salonie przy Mieszczańskiej), ale tak się sparzyłem, że nie miałem ochoty próbować gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
woytas Re: Gawin-Bodzio 18.04.05, 21:20 gawin mieszka w krolewskiej woli a bodzio w goszczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mebloscianek Re: Gawin-Bodzio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 21:26 ...no i oboje maja kluby pilkarskie, co by sobie nawzajem zaspokajac sportowe ambicje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Gawin-Bodzio IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.05, 12:25 fajnie by bylo chodzic z synem Bodzia albo Gawina...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Gawin-Bodzio IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.05, 00:47 pewnie sa zarozumiali.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: Gawin-Bodzio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.13, 13:24 Oczywiście,że Gawin!!! Są o wiele lepsi, robią lepsze jakościowo meble, ceny mniej więcej podobne. Jeżeli chcesz, by meble służyły Ci przez lata to zdecyduj sie na meble Gawin !! Odpowiedz Link Zgłoś
ancesol1 Re: Gawin- tandeta I padziew straszny !!! 24.10.13, 22:12 TAK TAK .... a świstak siedzi i zawija w sreberka ..... Wypowiedź chyba pracowników firmy Gawin. Ja jako zawiedziony klient mebli wypoczynkowych ( 2 sofy) po ok. 3 lat od zakupu zmuszony jestem właśnie do wyrzucenia lub ewentualnie tapicerowania, ale chyba nie warto z uwagi na niemały koszt. Ekoskóra/derma/ odeszła juz w niektórych miejscach całkwice, leży na podłodze, reszta strasznie spękana jeszcze na sofach. Odpowiedz Link Zgłoś
anab40 Re: Gawin-Bodzio 16.01.18, 16:44 Witam wszystkich bardzo żałuję, że nie zajrzałam na to forum przed zakupem mebla z Gawina!!!! Te meble to totalna porażka. Kupiłam od nich narożnik, sprzedawca okłamał mnie, że jest z litego drewna ale kiedy odpadł mu bok to okazało się że jest ze sprasowanych trocin (to nawet nie płyta)!!! Nawet nie dotrwał do końca gwarancji, ale gwarancji nie chcą uznać, bo zasugerowali że sami uszkodziliśmy bok przez złe użytkowanie. Nie wiem może nowe meble użytkuje się patrząc na nie.... Ogólnie wydaliśmy 5000,00 na wiórowe gó..., z którym się teraz będziemy bujać!!! Odradzam wszystkim zakupów w tej firmie - obsługa poniżej jakiejkolwiek krytyki!!! Za te pieniądze mielibyśmy u innych trzy takie narożniki i jakby się coś stało to wymieniasz na nowy. To sofa z Ikei wytrzymała 4 lata i jeszcze ją dobrze sprzedaliśmy.... Odpowiedz Link Zgłoś