Dodaj do ulubionych

Bravo MŁODE CENTRUM za akcje przeciwko kretynom.

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.02, 17:31
Nie wiem dokładnie co to za organizacja, ale ich ostatnie akcje przeciwko
Lepperowi i Stryjewskiemy świadczą o nich bardzo dobrze. Jeśli ktoś wie coś
wiecej o wrocłwskim MC niech pisze.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: hen Re: Bravo MŁODE CENTRUM za akcje przeciwko kretynom. IP: 156.17.85.* 26.06.02, 17:53
      Gość portalu: Rodia napisał(a):

> Nie wiem dokładnie co to za organizacja, ale ich ostatnie akcje przeciwko
      > Lepperowi i Stryjewskiemy świadczą o nich bardzo dobrze. Jeśli ktoś wie coś
      > wiecej o wrocłwskim MC niech pisze.
      >
      > Pozdrawiam

Ja też nie wiem co to za organizacja, ale podejrzeam, że jest opłacana przez
      Michnika :-) i służy generalnie do wyrażania słusznego oburzenia w słusznych
      sprawach. :-)
      • Gość: Woland Re: Bravo MŁODE CENTRUM za akcje przeciwko kretynom. IP: *.acn.pl / 10.135.129.* 26.06.02, 19:06
        Jasne facet. A wszystkiemu winni są Żydzi, masoni i cykliści. Oraz rząd
        światowy na górze Syjon i Fundacja Bilburga:))
        • Gość: hen Re: Bravo MŁODE CENTRUM za akcje przeciwko kretynom. IP: 156.17.85.* 26.06.02, 19:21
          Gość portalu: Woland napisał(a):

> Jasne facet. A wszystkiemu winni są Żydzi, masoni i cykliści. Oraz rząd
          > światowy na górze Syjon i Fundacja Bilburga:))

Sam się uśmiechasz, a innych nie widzisz. :-)
    • szarykot Re: Bravo MŁODE CENTRUM za akcje przeciwko kretynom. 26.06.02, 19:44
      a na zdjęciu Młodego Centrum w gazecie (tu tytuł konkurencji) był Nexus :)

donosiciel-Kot ;)))
      • arvena Re: Bravo MŁODE CENTRUM za akcje przeciwko kretynom. 26.06.02, 20:39
        wejdźcie na ich stronę to sobie zobaczycie i poczytacie to "coś więcej":)
        • member Re: Bravo MŁODE CENTRUM za akcje przeciwko kretynom. 27.06.02, 13:03
          arvena napisał(a):

> wejdźcie na ich stronę to sobie zobaczycie i poczytacie to "coś więcej":)
          adres do nich to www.mc.org.pl, fajne ludzie :))).

• Gość: Alen Re: Bravo MŁODE CENTRUM za akcje przeciwko kretynom. IP: *.i-one.at 29.06.02, 22:15
          arvena napisał(a):

> wejdźcie na ich stronę to sobie zobaczycie i poczytacie to "coś więcej":)

Organizacja młodzieżowa zbudowana na fundamentach ideologicznych polskich żydów .
          Zakładam że jej zadaniem jest zkanalizowanie ruchu młodzieżowego w ściśle
          określonym kierunku , interwsów UW . Czemu nie , jeśli są chętni .

Alen.
          • nexus20 Re: Bravo MŁODE CENTRUM za akcje przeciwko kretynom. 02.07.02, 09:33
            Gość portalu: Alen napisał(a):
            > Organizacja młodzieżowa zbudowana na fundamentach ideologicznych polskich żydów.

Cyklistów i masonów zapomniałeś dodać. Człowieku musisz zacząć się leczyć.

• Gość: Alen Re: Bravo MŁODE CENTRUM za akcje przeciwko kretynom. IP: *.i-one.at 02.07.02, 11:05
              nexus20 napisał(a):

> Gość portalu: Alen napisał(a):
              > > Organizacja młodzieżowa zbudowana na fundamentach ideologicznych polskich
              > żydów.
              >
              > Cyklistów i masonów zapomniałeś dodać. Człowieku musisz zacząć się leczyć.
              >
              >

Hi

Przyjacielu , może nie chcesz przyjąć do wiadomości że w Polsce żyją miejszości
              narodowe ,ale nie musisz . Jedną z tych miejszości są żydzi , i nie jest to nic
              dziwnego że ta miejszość narodowa się organizuje . Powiem więcej , jest nawet
              wskazane żeby miejszości narodowe się organizowały . Polscy żydzi w wielu
              sprawach są godni naśladowania i wiele się od nich można nauczyć .

Nie sugeruje tu , że polski naród jest ułomny i potrzebuje nauczycieli .
              Nie o to tu chodzi , ale o definicje człowieczeństwa i elementy wspólnej
              akceptacji i uzupełniania się .

To że polscy żydzi koncentrują się przede wrzystkim w UW i rozwijają w niej
              organizacje młodzieżową , to jest tak normalne jak po nocy nadejście dnia .
              Nie nomalne są natomiast takie reakcje jak Twoje , w których widze niedojrzałość
              emocjonalną zajmowania się pewnymi sprawami .

Istniejąca w Polsce psychoza antysemityzmu nie pozwala w wielu wypadkach realnie
              spojrzeć na rzczywistość i trafnie ocenić sytuacje , doprowadzając do wielu
              paradoksów w życiu społeczeństwo polskiego , a tym samym jest przeszkodą w jego
              zdrowym rozwoju.

Widział bym tu raczej elementy psychiki zbiorowej o cechach
              sadomasochistycznych , jak jaki kolwiek cel służący komu kolwiek w sposób
              pozytywny .

Dowodem na to jest forum gazety " Wprost " gdzie nie zdażyło mi się postawić
              nawet przecinka . Na te forum , ktoś dał mi typ z forum GW .

Wracając do tematu podtrzymuje moją teze ,co dotyczy się organizacji
              młodzieżowej UW i nie mam co do tego najmiejszych wątpliwości.

To co napisał User Nexus20 "" Cyklistów i masonów zapomniałeś dodać "" jest
              tworem jego świadomości ,i pokazuje jego możliwości zajmowania się problematyką
              żydowską , aczkolwiek mam powód do przypuszczenia że on sam może należeć do tej
              miejszości narodowej żyjącej w Polsce .

Alen.
              • Gość: gruda Re: Bravo MŁODE CENTRUM za akcje przeciwko kretynom. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 11:18
                Alen ty to masz nawalone...
                UW to nie zydzi! Mlode Centrum tym bardziej.
                Stereotyp ktory sie kiedys wytworzyl przemija. Czemu nikt nie mowi ze w
                Platformie sa zydzi? Przeciez duza czesc czlonkow UW przeszla wlasnie tam.
                Czemu nikt nie pyta o tozsamosc narodowa ludzi Platformy? Co Alen?
                Wskazywalaby na to natura zydow, ze oni sa tam gdzie jest kasa i wladza i nie
                wazne czy jest to UW MC PiS czy PO. Pozatym przestan pierdolic, ze zydzi sa w
                UW, bo nie masz racji.
                • brezly Rece opadaja 02.07.02, 12:03
                  Gość portalu: gruda napisał(a):

> Alen ty to masz nawalone...
                  > UW to nie zydzi! Mlode Centrum tym bardziej.
                  > Stereotyp ktory sie kiedys wytworzyl przemija. Czemu nikt nie mowi ze w
                  > Platformie sa zydzi? Przeciez duza czesc czlonkow UW przeszla wlasnie tam.
                  > Czemu nikt nie pyta o tozsamosc narodowa ludzi Platformy? Co Alen?
                  > Wskazywalaby na to natura zydow, ze oni sa tam gdzie jest kasa i wladza i nie
                  > wazne czy jest to UW MC PiS czy PO. Pozatym przestan pierdolic, ze zydzi sa w
                  > UW, bo nie masz racji.

Klotnie w rodzinie antysemitow? Gdzie naprawde siedzi Zle? Interesuje was
                  tozsamosc narodowa kogos, a o wlasna umyslowa nie dbacie?
                  Jeden klnie, drugi wali bledy ortograficzne, fajne towarzystwo, daje slowo :-(((
                  Bez odbioru
                  • Gość: Alen Re: Rece opadaja IP: *.i-one.at 02.07.02, 14:21
                    brezly napisał(a):

>
                    > Klotnie w rodzinie antysemitow? Gdzie naprawde siedzi Zle? Interesuje was
                    > tozsamosc narodowa kogos, a o wlasna umyslowa nie dbacie?
                    > Jeden klnie, drugi wali bledy ortograficzne, fajne towarzystwo, daje slowo :-((
                    > (
                    > Bez odbioru

A Ty chyba jesteś najwiękrzym antasamitą .
                    Tam gdzie ja żyje ,nazywa się rzeczy po imieniu . Jeśli ktoś wypowie słowo żyd ,
                    nie oznacza że jest on antysemitą .

Czy jest tak w Polsce ?

Jeśli ktoś popełni błąd ,nie jest istotnejego pochodzenie ,jedynym kryterum
                    oceny jest czyn , a nie jego pochodzenie .

Czy tak jest w Polsce ?

żyje w międzynarodowym towarzystwie i mam przyjaciół z wielu narodowości ,
                    również żydów . Wrzyscy mówią otwarcie na "wrzystkie" tematy i nikt nikomu nic
                    nie zarzuca .Nie jednokrotnie wyśmiewamy się z swoich cech narodowych , bo
                    wrzyscy je mamy .Nikt nikomu jednak nie przykleił nalepki " antysemity".

Jak przyjade do Polski rozmawiam ze znajomymi ,czuje się dźwnie .Niektórz mają
                    buzie zakorkowane i boją się własnego cienia ,nie sposób z nimi rozmawiać .Inni
                    natomiast tak obwiniają za wrzystko żydów że również niesposób ich słuchać i z
                    nimi rozmawiać .

Nie wiem do jakiej grupy User "brezly" się zalicza i też nie interwsuje mnie .
                    Jedno wiem na pewno , że nie bardzo wie on co mówi.

W wielu dyskusjach biorąc udział zakwalifikowano już mnie do komunistów ,
                    wariatów , żydów , faszystów , antysemitów ,homoseksualistów ,
                    psychopaty ,geniuszy , jednym słowem byłem już wrzystkim i to po kilka razy .

Co mi też kompletnie nie przeszkadza .Również uwagi dotyczące mojej pisowni
                    widzie jako chęć małego odwetu i forme tchurzostwa podjęcia rzeczowej dyskusji
                    na dany temat .Bądź też skierowanie dyskusji na ślepy tor .

W tym duchu , podejrzewam że nie tylko Tobie , jak to Ty ,strażnik polskiej
                    gramatyki napisałeś "Rece opadaja" . Ale również i mózg .

Alen , a odbiorem .
                • Gość: Alen Re: Bravo MŁODE CENTRUM za akcje przeciwko kretynom. IP: *.i-one.at 02.07.02, 12:38
                  Gość portalu: gruda napisał(a):

> Alen ty to masz nawalone...
                  > UW to nie zydzi! Mlode Centrum tym bardziej.

Przyjacielu , ostudź sobie głowe i przeczytaj jeszcze raz posty . Tematem ich
                  jest MŁODE CENTRUM , idzi na strone tej organizacji . Przeczytaj
                  program ,zastanów się zobacz jakie ideały ma ta młodzież jakie wzorce i kto
                  reprezentuje u podstaw ideologicznych tą organizacje . Na stronie tytuowej tej
                  organizacji wizerunki Marka Edelmana czy Władysława Frasyniuka nie są chyba
                  dziełem przypadku .

> Stereotyp ktory sie kiedys wytworzyl przemija. Czemu nikt nie mowi ze w
                  > Platformie sa zydzi?

Ponieważ tematem wątku nie jest " Platforma " ani temat np . " Gdzi są żydzi " ,
                  talko MŁODE CENTRUM .

> Przeciez duza czesc czlonkow UW przeszla wlasnie tam.

To samo może się stać z MŁODYM CENTRUM , ale nie musi .

> Czemu nikt nie pyta o tozsamosc narodowa ludzi Platformy? Co Alen?

Ponieważ nie jest to na temat . Czy jesteś w stanie to pojąć ??
                  A może jesteś zdania że ni stąd , ni z owąt zaczniemy rozmawiać o dupie Maryni ,
                  że tak nieładnie się wyraże Twoją gwarą .

> Wskazywalaby na to natura zydow, ze oni sa tam gdzie jest kasa i wladza i nie
                  > wazne czy jest to UW MC PiS czy PO. Pozatym przestan pierdolic, ze zydzi sa w
                  > UW, bo nie masz racji.

To jak ? Są w końcu w UW czy ich nie ma . Najpierw twierdzisz że są wrzędzie a
                  potem że ich nie ma w UW .
                  Zajrzyj sobie przyjacielu na strone MŁODE CENTRUM , pomyśl , jeśli potrafisz .
                  Jeszcze raz się zastamów ,i nie rzucaj aż tak mięsem . Nie jest to bowiem język
                  zbyt zachęcający do wymiany poglądów z Tobą .

Zajrzałem dwa razy na forum gazety "Wprost" , od razu można było ocenić poziom
                  tam przeprowadzanych dyskusji . Może trafiłem akurat na takie posty ,ale były w
                  pewnym sensie ciekawe a mianowicie :

Ciągłe apelacje do najprymitywniejszych instynktów ludzkich przeplatanych
                  inwektami . Coś dla Ciebie , a może raczej w Twoim stylu .

Alen.
          • gruda Re: Bravo MŁODE CENTRUM za akcje przeciwko kretynom. 02.07.02, 10:35
            Gość portalu: Alen napisał(a):

> Organizacja młodzieżowa zbudowana na fundamentach ideologicznych polskich żydów
            > .
            > Zakładam że jej zadaniem jest zkanalizowanie ruchu młodzieżowego w ściśle
            > określonym kierunku , interwsów UW . Czemu nie , jeśli są chętni .
            >
            > Alen.

to nie to samo co ZSMP. prawda Alen? teskni sie do starych dobrych czasow?
      • nexus20 Re: Bravo MŁODE CENTRUM za akcje przeciwko kretynom. 27.06.02, 13:21
        szarykot napisał(a):

> a na zdjęciu Młodego Centrum w gazecie (tu tytuł konkurencji) był Nexus :)
        >
        > donosiciel-Kot ;)))

To chyba jakiś klon, a nie moja skromna osoba :)))

ps. > donosiciel-Kot ;)))
        Futrzak, a wiesz co w niektórych krajach robią z kotami-donosicielami :))) ???
        • szarykot Re: Bravo MŁODE CENTRUM za akcje przeciwko kretynom. 27.06.02, 20:55
          > To chyba jakiś klon, a nie moja skromna osoba :)))
          noo... już nie przesadzaj z tą skromnością :)

> ps. > donosiciel-Kot ;)))
          > Futrzak, a wiesz co w niektórych krajach robią z kotami-donosicielami :))) ???
          np. w Korei?
          • gruda Re: Bravo MŁODE CENTRUM za akcje przeciwko kretynom. 28.06.02, 01:49
            tia... mniom
    • l.vader Re: Bravo MŁODE CENTRUM za akcje przeciwko kretynom. 28.06.02, 11:28
      Niech moc będzie z wami !!!
    • Gość: see Re: Bravo MŁODE CENTRUM za akcje przeciwko kretynom. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.02, 12:19
      Gość portalu: Rodia napisał(a):

> Nie wiem dokładnie co to za organizacja. Jeśli ktoś wie coś
      > wiecej o wrocłwskim MC niech pisze.

To organizacja ludzi aktywnych z obywatelskim zaangażowaniem. No i młodzieżówka
      UW.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka