Dodaj do ulubionych

ZDiK-POCZĄTEK KOŃCA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 19:01
Komu tak bardzo zależy aby rozwalić ZDiK?Jeszcze kilka lat temu była to
chluba miasta na arenie całej Polski.A teraz?A teraz co chwilę uciekają
stamtąd ponoć dobrzy fachowcy.Ciekawe dlaczego?Może ktoś wie?
Obserwuj wątek
    • malaszaramysz Re: ZDiK-POCZĄTEK KOŃCA 21.04.05, 19:02
      Bo dobrym fachowcom lepiej płacą inne firmy.ZDiK nie może, bo ustawa kominowa
      czy coś tam:-)
      • Gość: też myszka Re: ZDiK-POCZĄTEK KOŃCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 19:15
        Ja wiem-od kilku lat nie mieli regulacji płac ale w zamian dokładają im co
        trochę-na plecy :-)
    • rw.wro Re: ZDiK-POCZĄTEK KOŃCA 21.04.05, 20:57
      Gość portalu: Obserwator napisał(a):

> co chwilę uciekają
      > stamtąd ponoć dobrzy fachowcy.

właśnie, ważne jest tu to słowo PONOĆ, bo dobrzy to oni nie są - korki, dziury,
      spóźnione mpk, przekręty...
    • Gość: amen Re: ZDiK-POCZĄTEK KOŃCAi IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 21.04.05, 21:28
      i dzięki bogu,
      chyba udaru słonecznego dostałeś- chluba ehehheh, a co oni pożytecznego zrobili?
      totalny brak nowych inwestycji przez cały okres rządow bogusia zdrojeskiego,
      brak taak elementarnych działań jak właściwe procedury łatania dziur, co jest
      powodem do wstydu nawet na wschód od polski, jednym słowem mierna struktura
      urzędnicza, która nigdy własciwie nie wypełniała powierzonych jej zadań,
      a że z drugiej strony pracowało tam trochę dobrych fachowców, to normalne-
      wszędzie tacy są i to także normalne, że to oni odchodzą, a nie miernoty, bo
      miernoty w dobrze funkcjonujących zespołach się wyrzuca.
      • Gość: t Re: ZDiK-POCZĄTEK KOŃCAi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 23:55
        mi sie najbardziej podoba zamkniecie o jednym czasie sienkiewicza, i przebudowa
        skrzyzowania wyspiańskiego z pl. grunwaldzkim, dotego latanie dzior w szczytach
        ruchy itp przemyslane ruchy.
        acha i te wszystkie ryczalty na paliwo dla pan ktore nawet prawa jazdy nie maja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka