Gość: uczeń IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.06.02, 15:50 Dostałem się do I LO na Poniatowskiego.Może ktoś mi coś powie o tej szkole.Jacy są nauczyciele,atmosfera.Nikt ze znajomych tam nie chodzi i nic nie wiem.Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arvena Re: I LO jak jest w tej szkole 29.06.02, 21:52 jak jest...hmm skończyłam tą szkołę i było ok!Dostałam się na studia i jestem zadowolona!A nauczyciele- cóż- wszystko zależy na kogo trafisz i jakich będziesz miał/a znajomych!!!A plus największy jest taki że blisko na Ostrów Tumski, do ogrodu botanicznego i do rynku:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chrome Re: I LO jak jest w tej szkole IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 22:06 powiem ci tyle tak jak w każdej szkole TRZEBA SIE UCZYĆ by cos osiagnąć !!! choc ja tam ani nie chodziłam ani nie chodze ... poprstu takie jest zycie... powodzenia we wrześniu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sew Re: I LO jak jest w tej szkole IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.02, 01:09 to jest szkoła bardzo, bardzo- naprawdę!!! arvena- wejdź do wspomnień szkolnych na I Lo i dopisz , który ty rocznik i twoje wspomnienia o szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: techno-p Re: I LO jak jest w tej szkole IP: *.hhe.adelphia.net 30.06.02, 01:34 arvena napisał(a): > jak jest...hmm skończyłam tą szkołę i było ok!Dostałam się na studia i jestem > zadowolona!A nauczyciele- cóż- wszystko zależy na kogo trafisz i jakich > będziesz miał/a znajomych!!!A plus największy jest taki że blisko na Ostrów > Tumski, do ogrodu botanicznego i do rynku:) > Pozdrawiam Owszem, swietna szkola i super ludzie (w moich czsach troche za duzo sie pilo). My, absolwenci I LO z lat 80-dziesiatych wznosimy toast za szkole. Dzieki staraniom Pisulki, Dzika, Grocholskiej, Bockowej dzisiaj jestem szefem firmy budowlanej (niewielkiej... ale za to u USA). Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czaja Re: I LO jak jest w tej szkole IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 21:16 Ja tez jestem w I LO (dostalem sie) Moze sie gdzies tam spotkamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weteran Re: I LO jak jest w tej szkole IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 21:35 I LO to byla calkiem przyjemna szkola (koniec lat 80). Prof. Pisula to byla klasa, inni np. prof. Stanislawski vel Strus - mial golebie serce i jak sie nie naraziles to tolerowal nawet najwiekszego glaba. Stara dobra buda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sew Re: I LO jak jest w tej szkole IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 21:41 Gość portalu: weteran napisał(a): Prof. Pisula to byla klasa, Prof. Pisula to był wzór pedagoga, kochała historię, nauczanie i uczniów też. Czy pamiętasz losowanie do odpowiedzi? (woreczek z numerkami). > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weteran Re: I LO jak jest w tej szkole IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 21:49 Oczywiscie, ze pamietam. Sam przeciez losowalem pytania. Mam nadzieje, ze jeszcze zyje. Widzialem ja kilka lat temu i chyba niezle sie trzymala. W ktorym roku SEW konczyles/as szkole ja jestem rocznik maturalny 1979. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sew Re: I LO jak jest w tej szkole IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 22:03 ja dalej znacznie 1993 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryda Re: I LO jak jest w tej szkole IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.02, 15:13 bardzo mile wspominam tą szkołę , jak i nauczycieli .pamiętam Strusia , Wilińskiego, i mile wspominam moją wychowawczynię Pania Cetwińską .Mature zdawałam 1983r. Ucz się a będzie ok.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś