isis! 30.06.02, 01:34 Kondolencje proszę składać poniżej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x-men Re: Oprócz łasicy mam też dzisiaj urodziny IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 02:23 Ta łasica ... w urodziny! Ale prezent! Obiecaj że jej nie pogonisz! x-men Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic Re: Oprócz łasicy mam też dzisiaj urodziny IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 09:24 isis! napisał(a): > Kondolencje proszę składać poniżej... Z okazji dwudziestych urodzin, wszyskiego najlepszego.To na strychu może to norka od męża.:-)Moja żona ucieszyła by sie z norek ;-))), ale ja nie mam kasy na kilka, ba nawet strychu nie mam dla jednej. Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Oprócz łasicy mam też dzisiaj urodziny 30.06.02, 09:31 Moje kondolencje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Oprócz łasicy mam też dzisiaj urodziny IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 30.06.02, 11:43 niech chrypka głos Twój omija! a dla studentów bądź jak żmija :) wszystkiego urodzinowego naj,naj!!! życzy Bezsenna! Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Oprócz łasicy mam też dzisiaj urodziny 30.06.02, 12:39 Gość portalu: vic napisał(a): > Z okazji dwudziestych urodzin, wszyskiego najlepszego. Hehe, chciałabym... mieć znów 20 lat i doświadczenia mojego wieku. To na strychu może to norka od męża.:-) Chyba jednak nie, wygląd zgadza się ze zdjęciami w encyklopedii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: Oprócz łasicy mam też dzisiaj urodziny IP: *.chicago-05-10rs.il.dial-access.att.net 30.06.02, 17:03 Happy Birthday to You!:) Wlasnie wrocilem z urodzinowego przyjecia, a tu nastepne na forum.Otwieram szmpitra!Buuum! Zdrowie Nieustajace.:))J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: Oprócz łasicy mam też dzisiaj urodziny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.02, 17:08 wiele serdecznosci, glosu jak dzwon Zygmunta i doczekania sie stadka mlodych lasiczek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic Re: Mam też dzisiaj urodziny IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 18:40 isis! napisał(a): > Gość portalu: vic napisał(a): > > > Z okazji dwudziestych urodzin, wszyskiego najlepszego. > > Hehe, chciałabym... mieć znów 20 lat i doświadczenia mojego wieku. Kochana , szczęśliwa kobieta ma zawsze dwadzieścia lat.Metryka nieistotna.:- )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Mam też dzisiaj urodziny 30.06.02, 21:59 Isis- życie zaczyna się po czterdziestce- tobie do niej daleko więc żyj tym niby- życiem i baw się świetnie:) i śpiewaj:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lb Re: Oprócz łasicy mam też dzisiaj urodziny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.02, 10:54 oliwkowa zieleń,błekit,żwiru brąz świerszcze skłębione na klepisku, a na polnej dróżce Isabel tańczy i śpiewa w czerwieni wyprostowana,w głos myślącą co śmiało obiecuje upragniony deszcz obramowana nagła chmurą (robert graves) Wszystkiego najlepszego Izo w tym szczególnym dniu życzy dorota Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: Oprócz łasicy mam też dzisiaj urodziny 01.07.02, 14:37 Ale ze mnie gapa, dopiero teraz przeczytałam ten wątek. Z powinszowaniem ! Raczek to dobry znaczek, lubię raczki, moja córcia też raczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: Oprócz łasicy mam też dzisiaj urodziny IP: *.magma-net.pl 01.07.02, 14:59 wszystkiego co naj...., i jeszcze wiecej sto lat i jeszcze jeden dzien wiecej morze wina i jeszcze jedna butelke miliona zlotych plyt i jedna dla mnie samych przyjaciol i ....... zyczy kirkol Odpowiedz Link Zgłoś
vibratorek Re: Oprócz łasicy mam też dzisiaj urodziny 01.07.02, 15:14 Good!!Good Vibration!:)) Odpowiedz Link Zgłoś