Dodaj do ulubionych

UWAGA - KAPUSIE Z FORUM SIEDZĄ W GAFIE

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.05, 16:47
O tym jak skłócone jest środowisko wrocławskich młodych dziennikarzy świadczy
o tym ten list, który ukazał się na forum:

tym razem nie ze swoim qmplem Jackiem B. Ale to nie przeszkodziło mu
zachowywać się niepoważnie w Gafie, gdzie go przyuważyłam. Od dziennikarzy
wymaga się chyba trochę powagi... a pan redaktor niczym nie skrępowany
zabawiał się na parkiecie i jak sądze był pod wpływem...

Obserwuj wątek
    • Gość: ASHE Re: UWAGA - KAPUSIE Z FORUM SIEDZĄ W GAFIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.05, 16:48
      skoro pan redaktor poszedl do klubu to chyba wlasnie po to zeby niczym nie
      skrepowany mogl sie zabawiac na parkiecie. Dziwne, ze sa ludzie, ktorzy chodza
      do klubu zeby podgladac zycie innych...To czy byl pod wplywem jest chyba
      wylacznie jego sprawa.Uwazasz,ze powinni zabronic serwowania napojow
      alkoholowych dziennikarzom?Moze powinni sprawdzac legitymacje prasowe przy
      barze, bo jak dziennikarz smial napic sie piwa podczac weekendu.
      Co do nowej dziewczyny pana Marcina to tak sie sklada, ze ja ma. Czytajac Twoje
      kolejne wpisy zastanawiam sie czy przypadkiem nie dal Ci kopa w dupe co teraz
      niezmiernie Cie boli
      • Gość: Emeryt Re: Czytaj uważnie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.05, 17:20
        Ditran cytuje post "spokojnej" z wątku "Marcin T. widziany na moście" i to
        wsystko. A Twoje uwagi poszły chyba ciut, ciut za daleko. Zwłaszcza z tym
        kopem. Wypadałoby przeprosić.
        • Gość: Ditran kogo przeprosić i jakim kopem? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.05, 17:27
          Chyba dla spokojnej - wrocławskiego dziennikarza udającego babę. Wiem kto to
          jest.
          • ckodwro Re: kogo przeprosić i jakim kopem? 08.05.05, 23:35
            ludzie, czy Wy na głowę upadliście??? o czym Wy wogóle piszecie, co za brednie,
            jakiś dziennikarz Ditran, jakieś środowisko dziennikarskie, koleś się bawi w
            knajpie i jakaś afera, czy Wy nie macie życia osobistego??? i naprawdę nic
            więcej nie zaprzata Wasze głowy tylko takie pierdoły???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka