szpiro 09.09.01, 01:06 ZULA zniknela, a kto sie pokazal i udziela sie na calego,no kto? Przypominam, NAGRODA !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpiro Re: ZULA ZNIKNELA 09.09.01, 05:33 szpiro napisał(a): > ZULA zniknela, a kto sie pokazal i udziela sie na calego,no kto? > > Przypominam, NAGRODA !!!!!!!!!! Panna Zula zniknela.Niedlugo wpowie sie w sprawie aborcji Kobita ta zna sie rowniez nza inwestycjach. Niedlugo wystapi w programie Mariusza Szczygla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zula Re: ZULA ZNIKNELA - tu Zula we własnej osobie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 02:03 Nie zniknęłam, nie bójcie się - po prostu byłam ostatnio zapracowana. W sprawie aborcji się nie wypowiem, bo to nie leży w moim kręgu zainteresowań. O podszywanie się pod kogokolwiek mnie podejrzewacie - to nieprawda. Jestem Zula, tak po prostu. A moje pseudo - no, kto zgadnie skąd...? Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: ZULA ZNIKNELA - tu Zula we własnej osobie 13.09.01, 02:35 Nie chce bys niegrzeczny , ale Zula i R....to to ta sama osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: ZULA ZNIKNELA - tu Zula we własnej osobie 13.09.01, 03:18 Gość portalu: Zula napisał(a): > Nie zniknęłam, nie bójcie się - po prostu byłam ostatnio zapracowana. W sprawie > > aborcji się nie wypowiem, bo to nie leży w moim kręgu zainteresowań. O > podszywanie się pod kogokolwiek mnie podejrzewacie - to nieprawda. Jestem Zula, > > tak po prostu. A moje pseudo - no, kto zgadnie skąd...? Twoje pseudo to niby, ze Ty Pogorzelska, ale Ty jestes gejem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: ZULA ZNIKNELA - tu Zula we własnej osobie IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 07:44 Szpiro ! Ty wstrętny brutalu. Wszystkim wciskasz gejostwo. Naskarżę Twoim rodzicom. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: ZULA ZNIKNELA - tu Zula we własnej osobieHRABIO 13.09.01, 20:42 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Szpiro ! Ty wstrętny brutalu. Wszystkim wciskasz gejostwo. Naskarżę Twoim > rodzicom. > PRZEZYLISMY POTOP SZWEDZKI , PRZEZYJEMY POST-RADZIECKI. PRZEZYLISMY STALINA, PRZEZYJEMY ZULE............. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zula Re: ZULA ZNIKNELA - tu Zula we własnej osobie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 10:56 szpiro napisał(a): > Twoje pseudo to niby, ze Ty Pogorzelska, ale Ty jestes gejem. Gratulacje trafności co do pseudo - ale na 100 % nie jestem gejem (może byłabym, gdybym urodziła się samcem?). I nie jestem żaden R (chyba wiem o kogo chodzi). Jak mam to udowodnić? Zaznaczam, ze numeru tel. nie podaję. Chyba, że hrabiemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: ZULA ZNIKNELA - tu Zula we własnej osobie IP: *.eu.org 15.09.01, 19:55 Uszy strzygę w nadziei usłyszenia numeru. Oczywiście telefonicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zula Re: ZULA ZNIKNELA - tu Zula we własnej osobie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 22:42 Hłe-hłe, ja podam numer hrabiemu, a wszyscy go zobaczą i zaczną wydzwaniać? O, nie! Podam mu, ale na osobności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: ZULA ZNIKNELA - tu Zula we własnej osobie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.01, 17:59 Gość portalu: Zula napisał(a): > Hłe-hłe, ja podam numer hrabiemu, a wszyscy go zobaczą i zaczną wydzwaniać? O, > nie! Podam mu, ale na osobności... to załóż sobie osobny wątek i nie szpanuj tym telefon bo nie maszs czym za bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoniu Re: ZULA ZNIKNELA - tu Zula we własnej osobie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.01, 20:22 Chętnie sam Byś zadzwonił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: ZULA ZNIKNELA - tu Zula we własnej osobie IP: *.eu.org 16.09.01, 21:32 Może kupi sobie dzwonek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zula Re: ZULA ZNIKNELA - tu Zula we własnej osobie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 23:05 Gość portalu: magician napisał(a): > to załóż sobie osobny wątek i nie szpanuj tym telefon bo nie maszs czym za > bardzo... A właśnie, że mam czym! Odpowiedz Link Zgłoś