Dodaj do ulubionych

DOBRY INFORMATYK POSZUKIWANY !!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 22:33
WITAM! POSZUKUJE OSOBY KTÓRA MIAŁABY OCHOTE NA KODOWANIE ANKIETY
SOCJOLOGICZNEJ ! JA NIE MAM POJECIA NA TEN TEMAT I NIE WIEM JAK SIE DO TEGO
ZABRAC:-( INFORMATYKA TO DLA MNIE KOSMOS! czekam na jakas propozycję!
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł Z. Re: DOBRY INFORMATYK POSZUKIWANY !!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.05.05, 00:06
      Kodowanie ankiet socjologicznych to informatyka? Kodowanie w tym znaczeniu to
      nadawanie kodów odpowiedziom i tym nie zajmuje się informatyk, tylko badacz,
      względnie inna osoba pod okiem badacza. Może pomyliło Ci się z kodowaniem w
      znaczeniu pisania kodu programów? :-)
      • Gość: magda Re: DOBRY INFORMATYK POSZUKIWANY !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 19:42
        MASZ RACJE! POMYLIŁO MI SIĘ! CHODZI MI O KODOWANIE ANKIET CZY MOZE SIE
        ORIENTUJESZ JAK TOZ ROBIC? JAK SIE ŁATWO ZORIENTOWAC NIE MAM BLADEGO POJECIA;-(
        • tomek854 Re: DOBRY INFORMATYK POSZUKIWANY !!! 26.05.05, 22:46
          Informatyka lekcja pierwsza:
          Lewy róg klawiatury, trzeci klawisz od dołu, napisane na nim Caps Lock. Wciśnij i dopiero wtedy pisz.
        • Gość: Paweł Z. Re: DOBRY INFORMATYK POSZUKIWANY !!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.05.05, 08:55
          Albo sama to zrobisz (w bibliotekach znajdziesz z łatwością książki poświęcone
          metodologii badań socjologicznych), albo możesz spróbować znaleźć kogoś, kto
          zrobi to za Ciebie. Kwalifikowaną siłą roboczą w tym zakresie mógłby być jakiś
          student psychologii. W Instytucje Psychologii UWr. ogłaszają się też jakieś
          firmy pomagające w takich działaniach.
          • Gość: MAGDA Re: DOBRY INFORMATYK POSZUKIWANY !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 14:06
            Dzięki za pomoc! Czy moze Znasz kogos, kto ma ochotę i czas na kodowanie!Juz
            mniej wiecej wiem o co chodzi, ale mam problem z pytaniami otwartymi?POZDRAWIAM
            • Gość: Paweł Z. Re: DOBRY INFORMATYK POSZUKIWANY !!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.05.05, 19:25
              Od wieków nie zajmuję się takimi sprawami. Pojedź do Instytutu Psychologii (ul.
              Dawida) i powieś ogłoszenie na tablicy ogłoszeń. Może kogoś to zainteresuje.
              • Gość: magda Re: DOBRY INFORMATYK POSZUKIWANY !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 19:47
                DOBRZE! DZIEKI ZA POMOC i zainteresowanie
    • Gość: Uniwersytet Re: DOBRY INFORMATYK POSZUKIWANY !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.05, 11:36
      Szukaj na Uniwersytecie. Od wyboru do koloru!
    • Gość: znalazłaś? Re: DOBRY INFORMATYK POSZUKIWANY !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.05, 22:23
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka