Gość: Magda IP: *.siedmiorog.pl 23.06.05, 10:55 Mam zbędne 3 opakowania, ponieważ zdecydowałam się już odstawić tabletki... Chętnie je odstąpię w preferencyjnej cenie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliza1beth Re: Novynette... 25.06.05, 10:08 Hej!To fajnie,ja też je biorę i mam dość starania się o recepty.Napisz na mojego maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ Re: Novynette... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 11:17 eliza1beth napisała: > Hej!To fajnie,ja też je biorę i mam dość starania się o recepty.Napisz na > mojego maila. Po 1: Magda tych tabletek już nie bierze Po 2: A może czas juz przestać przyjmować w siebie spermę jak do zbiornika to i pigułki będą niepotrzebne, hę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginger Re: Novynette... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.05, 13:16 A nie przyszło ci jełopie do głowy,że niektórzy zamiast bez sensu płodzić dzieci,wolą najpierw ustawić się zawodowo i materialnie,żeby mieć warunki do wychowywania dzieci i zapewnienia im przyszłości?! Odpowiedz Link Zgłoś