the_nevermind 03.09.04, 14:00 czy utożsamiasz się ze swoim nickiem? dla niewtajemniczonych (z hiszp. =gruba suka) nie pytam złośliwie jestem ciekawa czemu go używasz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: la perra gorda Re: la perra gorda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 14:18 Długo Ci to zajęło:-) Oczywiście że się z nim utożsamiam - a Ty ze swoim nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
the_nevermind Re: la perra gorda 03.09.04, 15:16 no to wiele wyjaśnia:> mój nick niestety nie opisuje mojej fizjonomii a długo mi nie zajęło-bo hiszpański znam od lat:> ale zaczęło mnie zastanawiać na dniach co piszesz bo mogło ci się np. pomylić z gruszką-co znaczy pera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la perra gorda Re: la perra gorda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 20:47 O pomyłce nie może być mowy, bo tak się składa, że ja też znam hiszpański od lat. Zresztą co to by był za idiotyczny nick"la pera gorda"???? Mylisz się mówiąc, że twój nie opisuje twojej fizjonomi, więcej, on opisuje całą Twoją osobę, w każdym wymiarze - zresztą "mniejsza o to". "Nie martw się",nie mam zamiaru sobie Tobą głowy zawracać, bo wszystko co piszesz jest "nieważne". Pozdro i "just nevermind"! Odpowiedz Link Zgłoś
the_nevermind Re: la perra gorda 03.09.04, 21:46 hehe a tak sie składa ze to nie ma ze mną nic wspólnego i może hiszpanski znasz dobrze jednak nevermind zwykło sie używać w kategoriach "nie przejmuj sie" albo "nie szkodzi" poliglotko nevermind jest hołdem dla nirvany-której zresztą nie jestem fanką-trudno zeby nevermind opisywal fizjonomie(!) jesli wiesz co to słowo znaczy polonistko-ja tam nie wiem jak z pomykami-ale ja bym sie nie nazwała grubą sukę-chyba ze to faktycznie odzwierciedla ciebie i chyba faktycznie tak jest w sumie wisi mi to co tu wypisujesz, wszyscy z którymi chciałam rozmawiać poszli za mną:> o ciebie nie dbam:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la perra gorda Re: la perra gorda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 22:11 To że zwykło się go używać w znaczeniach jakie wymieniłaś nie oznacza, że nie ma innych o których już wspomniałam. Opisuje Ciebie i Twoją fizjonomię świetnie- po prostu lepiej na nią "nie zwracać uwagi" bo nie ma na co, cała Twoja osoba jest "nieważna". Ale Tobie to na pewno "nie szkodzi", uczona poliglotko. Nie nazwałabyś się grubą suką? No cóż, za grosz w Tobie samokrytycyzmu nie ma więc to mnie nie dziwi. A jak już sobie poszłaś i wszyscy, z którymi chciałaś rozmawiać za Tobą, to PO CO tu wracasz????? A historii tego nicka itak nigdy byś nie zrozumiała.... Ah... i "nie przejmuj się" tym co tutaj napisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
the_nevermind Re: la perra gorda 03.09.04, 22:39 fizjonomia-znaczy wygląd a nie usposobienie radze sie douczyc jednak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la perra gorda Re: la perra gorda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 23:32 Doskonale wiem co to jest fizjonomia i właśnie o niej, i nie tylko, pisałam. Ale widzę, że Ty z kolei nie umiesz czytać i pewnych rzeczy nie jesteś w stanie pojąć. A mnie się już nie chce tłumaczyć. Najwyraźniej inteligencją też nie grzeszysz. Ależ mi przykro... Odpowiedz Link Zgłoś
ohtar_alduva Re: la perra gorda 03.09.04, 23:38 Mujeres no os enfadeis con vosotros! Todas las dos teneis razon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la perra gorda Re: la perra gorda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 23:45 Yo, no me enfado, estoy tranquila. Simplemente charlamos:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ohtar_alduva Re: la perra gorda 03.09.04, 23:51 Gość portalu: la perra gorda napisał(a): > Yo, no me enfado, estoy tranquila. Simplemente charlamos:-) Si si, naturalmente, yo lo veo :D Odpowiedz Link Zgłoś
the_nevermind Re: la perra gorda 03.09.04, 23:46 Con paciencia se gana el cielo contra viento y marea. Yo corto por lo sano. Odpowiedz Link Zgłoś
ohtar_alduva Re: la perra gorda 03.09.04, 23:55 the_nevermind napisała: > Con paciencia se gana el cielo contra viento y marea. Yo corto por lo sano. Pienso que the_nevermind ha ganado con el resultado 1:0 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la perra gorda Re: la perra gorda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 00:03 Lo siento pero con ese motivo no voy a ahorcarme... Odpowiedz Link Zgłoś
the_nevermind Re: la perra gorda 03.09.04, 23:48 wariatka. fizjonomia to wygląd zewnętrzny-no ale skoro nie możesz tego pojąć... wariatka-poprostu i czepidupa-w dodatku ja za tobą nie łaziłam po wszystkich wątkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la perra gorda Re: la perra gorda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 23:52 Ja za Tobą też nie. Może masz manię prześladowczą???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joculator Re: la perra gorda IP: 62.233.181.* 03.09.04, 14:36 Hm, weisz, chyba o to chodzi ze zwykle z jakis sposob sie utozsamiamy z naszym nikiem, nawet jesli sie z nim nie utozsamiamy :D A tak poza tym, to chcialem cos jeszcze powiedziec, ale zapomnialem...nevermind, jak to mawiaja Anglicy...:D -- Joculator sum et nil joculatoris non me alienum esse puto. :D Odpowiedz Link Zgłoś
cotypowiesz Re: la perra gorda 04.09.04, 01:54 nevermind, powiedzmy prawde jesteś idiotką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmitka Re: la perra gorda IP: *.159.246.4.Dial1.Chicago1.Level3.net 04.09.04, 03:27 estoy totalmente de acuerdo! la tonta de nevermind se cree un ombligo del mundo. ademas quiero anadir que la'perra gorda' me cayo muy bien desde el principio. perrita! para mi la has ganado a la perra de nevermind!!! Odpowiedz Link Zgłoś