Dodaj do ulubionych

la perra gorda

03.09.04, 14:00
czy utożsamiasz się ze swoim nickiem?
dla niewtajemniczonych (z hiszp. =gruba suka)
nie pytam złośliwie jestem ciekawa czemu go używasz...
Obserwuj wątek
    • Gość: la perra gorda Re: la perra gorda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 14:18
      Długo Ci to zajęło:-) Oczywiście że się z nim utożsamiam - a Ty ze swoim nie???
      • the_nevermind Re: la perra gorda 03.09.04, 15:16
        no to wiele wyjaśnia:>
        mój nick niestety nie opisuje mojej fizjonomii
        a długo mi nie zajęło-bo hiszpański znam od lat:>
        ale zaczęło mnie zastanawiać na dniach co piszesz bo mogło ci się np. pomylić z
        gruszką-co znaczy pera.
        • Gość: la perra gorda Re: la perra gorda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 20:47
          O pomyłce nie może być mowy, bo tak się składa, że ja też znam hiszpański od
          lat. Zresztą co to by był za idiotyczny nick"la pera gorda"???? Mylisz się
          mówiąc, że twój nie opisuje twojej fizjonomi, więcej, on opisuje całą Twoją
          osobę, w każdym wymiarze - zresztą "mniejsza o to". "Nie martw się",nie mam
          zamiaru sobie Tobą głowy zawracać, bo wszystko co piszesz jest "nieważne".
          Pozdro i "just nevermind"!
          • the_nevermind Re: la perra gorda 03.09.04, 21:46
            hehe a tak sie składa ze to nie ma ze mną nic wspólnego
            i może hiszpanski znasz dobrze jednak nevermind zwykło sie używać w
            kategoriach "nie przejmuj sie" albo "nie szkodzi" poliglotko
            nevermind jest hołdem dla nirvany-której zresztą nie jestem fanką-trudno zeby
            nevermind opisywal fizjonomie(!) jesli wiesz co to słowo znaczy polonistko-ja
            tam nie wiem jak z pomykami-ale ja bym sie nie nazwała grubą sukę-chyba ze to
            faktycznie odzwierciedla ciebie i chyba faktycznie tak jest
            w sumie wisi mi to co tu wypisujesz, wszyscy z którymi chciałam rozmawiać
            poszli za mną:> o ciebie nie dbam:>
            • Gość: la perra gorda Re: la perra gorda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 22:11
              To że zwykło się go używać w znaczeniach jakie wymieniłaś nie oznacza, że nie ma
              innych o których już wspomniałam. Opisuje Ciebie i Twoją fizjonomię świetnie- po
              prostu lepiej na nią "nie zwracać uwagi" bo nie ma na co, cała Twoja osoba jest
              "nieważna". Ale Tobie to na pewno "nie szkodzi", uczona poliglotko. Nie
              nazwałabyś się grubą suką? No cóż, za grosz w Tobie samokrytycyzmu nie ma więc
              to mnie nie dziwi. A jak już sobie poszłaś i wszyscy, z którymi chciałaś
              rozmawiać za Tobą, to PO CO tu wracasz????? A historii tego nicka itak nigdy byś
              nie zrozumiała....

Ah... i "nie przejmuj się" tym co tutaj napisałam.
              • the_nevermind Re: la perra gorda 03.09.04, 22:39
                fizjonomia-znaczy wygląd a nie usposobienie radze sie douczyc jednak
                • Gość: la perra gorda Re: la perra gorda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 23:32
                  Doskonale wiem co to jest fizjonomia i właśnie o niej, i nie tylko, pisałam. Ale
                  widzę, że Ty z kolei nie umiesz czytać i pewnych rzeczy nie jesteś w stanie
                  pojąć. A mnie się już nie chce tłumaczyć. Najwyraźniej inteligencją też nie
                  grzeszysz. Ależ mi przykro...
                  • ohtar_alduva Re: la perra gorda 03.09.04, 23:38
                    Mujeres no os enfadeis con vosotros! Todas las dos teneis razon.
                    • Gość: la perra gorda Re: la perra gorda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 23:45
                      Yo, no me enfado, estoy tranquila. Simplemente charlamos:-)
                      • the_nevermind Re: la perra gorda 03.09.04, 23:49
                        Claro:/
                      • ohtar_alduva Re: la perra gorda 03.09.04, 23:51
                        Gość portalu: la perra gorda napisał(a):

> Yo, no me enfado, estoy tranquila. Simplemente charlamos:-)

Si si, naturalmente, yo lo veo :D
                    • the_nevermind Re: la perra gorda 03.09.04, 23:46
                      Con paciencia se gana el cielo contra viento y marea. Yo corto por lo sano.
                      • ohtar_alduva Re: la perra gorda 03.09.04, 23:55
                        the_nevermind napisała:

> Con paciencia se gana el cielo contra viento y marea. Yo corto por lo sano.

Pienso que the_nevermind ha ganado con el resultado 1:0 :D
                        • Gość: la perra gorda Re: la perra gorda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 00:03
                          Lo siento pero con ese motivo no voy a ahorcarme...
                  • the_nevermind Re: la perra gorda 03.09.04, 23:48
                    wariatka.

fizjonomia to wygląd zewnętrzny-no ale skoro nie możesz tego pojąć...
                    wariatka-poprostu i czepidupa-w dodatku
                    ja za tobą nie łaziłam po wszystkich wątkach
                    • Gość: la perra gorda Re: la perra gorda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 23:52
                      Ja za Tobą też nie. Może masz manię prześladowczą????
    • Gość: Joculator Re: la perra gorda IP: 62.233.181.* 03.09.04, 14:36
      Hm, weisz, chyba o to chodzi ze zwykle z jakis sposob sie utozsamiamy z naszym
      nikiem, nawet jesli sie z nim nie utozsamiamy :D
      A tak poza tym, to chcialem cos jeszcze powiedziec, ale zapomnialem...nevermind,
      jak to mawiaja Anglicy...:D

--
      Joculator sum et nil joculatoris non me alienum esse puto. :D
    • cotypowiesz Re: la perra gorda 04.09.04, 01:54
      nevermind, powiedzmy prawde jesteś idiotką
      • Gość: cosmitka Re: la perra gorda IP: *.159.246.4.Dial1.Chicago1.Level3.net 04.09.04, 03:27
        estoy totalmente de acuerdo! la tonta de nevermind se cree un ombligo del
        mundo. ademas quiero anadir que la'perra gorda' me cayo muy bien desde el
        principio. perrita! para mi la has ganado a la perra de nevermind!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka