Gość: az IP: *.olsztyn.mm.pl 28.06.05, 00:23 tylko pogratulować... - sic! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: exWroclawianin Re: WROCŁAW promuje Ciemnogrod IP: *.tpg.com.au / *.tpgi.com.au 28.06.05, 01:19 Mylisz sie 'skinie', to wy przynosicie wstyd Polsce na swiecie. Wyjedz i zamieszkaj w kilku krajach to sie przekonasz jakim jestes 'ciemniakem'! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Re: WROCŁAW promuje Ciemnogrod IP: *.wa.bigpond.net.au 28.06.05, 04:13 A Ty" kmiocie" na parady w SYDNEY chodzisz i taki swiatowy juz jestes? Wszystko Ci sie podoba w tym "zadupiu swiata" ! Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: WROCŁAW promuje Ciemnogrod 28.06.05, 06:08 nie podobaja mi sie POlaczki Prostaczki. Wcale bym sie nie zdziwil, gdybys w Polskim Klubie Ashfield swiecil krawatem sledziem, wasikiem i mokasynami typu "wskocz wyskocz z zoledziami" i co sobote uganial sie za azjatami, zeby im przylutowac za zywota a w niedziele zasuwal na msze do ksiedza, zeby bozia milosci do bliznich zapas uzupelnila... a i poziom wypowiedzi masz powiedzialbym prowincjonalny...a potem sie dziwia, ze wizerunek Polaka na emigracji upadl. Jak ma byc inny jak nawet u kogos w goscinie sie dostosowac nie potraficie...ja bym chociaz ip ukryl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Re: WROCŁAW promuje Ciemnogrod IP: *.wa.bigpond.net.au 29.06.05, 11:45 Hej "moronie"! opisujesz napewno samego siebie,a ja mieszkam akurat po drugiej stronie !!! Pytanie? a stereoidy bierzesz ciagle? Bo napewno nalezysz do tej grupki "three brain cell"!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red! Re: WROCŁAW promuje PEDERASTÓW IP: *.Korbank-do-Telbank.Korbank.PL 28.06.05, 08:12 Twój stary to pederasta i Twoja stara też - staram się dostosować intelektualnie do ciebie, jełopie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xax Pozdrowiennia dla polskich faszystow IP: *.sp.se 28.06.05, 08:48 Polen über alles!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwas Re: WROCŁAW promuje PEDERASTÓW IP: 195.20.110.* 28.06.05, 09:57 Niestety ... i wstd mi za Wrocław. :((((( qwas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: WROCŁAW promuje PEDERASTÓW IP: *.e-wroc.com 28.06.05, 13:29 autor wątku jest najwyraźniej chory psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Po chwili zastanowienia....Masz racje. IP: *.cybernet.ch 28.06.05, 15:12 Po chwili zastanowienia... Masz racje. Zboczony psychol z Olsztyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: WROCŁAW promuje PEDERASTÓW IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 28.06.05, 16:29 homosi sami sie promuja... Prezydent miasta na szczescie jest bardziej wyluzowany od buraka z pewnego innego wiekszego miasta i nie zabrania homosom tu dzialac bo co to by zmienilo? Mi to wszystko dynda i powiewa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drom Re: WROCŁAW nie promuje Wszech_Glupoty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.05, 16:44 i za to wszech_glupota nie lubi Wroclawia ale wara wam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano wolę Wrocław z pedałami niż Warszawę z Kaczorem IP: *.crowley.pl 28.06.05, 16:57 j/w Odpowiedz Link Zgłoś
nat.wroclaw Re: wolę Wrocław z pedałami niż Warszawę z Kaczor 28.06.05, 18:50 przmykajac oko na inwektywy wyzej i styl rozmowy troche nie z mojej bajki, ale pod ostatnim postem podpisuje sie obiema rekami :)) Serdecznosci Nat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: wolę Wrocław z pedałami niż Warszawę z Kaczor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 19:08 Koscielniak musi odejśc! Odpowiedz Link Zgłoś