Dodaj do ulubionych

WROCŁAW promuje PEDERASTÓW

IP: *.olsztyn.mm.pl 28.06.05, 00:23
tylko pogratulować... - sic!
Obserwuj wątek
    • Gość: exWroclawianin Re: WROCŁAW promuje Ciemnogrod IP: *.tpg.com.au / *.tpgi.com.au 28.06.05, 01:19
      Mylisz sie 'skinie', to wy przynosicie wstyd Polsce na swiecie. Wyjedz i
      zamieszkaj w kilku krajach to sie przekonasz jakim jestes 'ciemniakem'!
      • Gość: POLAK Re: WROCŁAW promuje Ciemnogrod IP: *.wa.bigpond.net.au 28.06.05, 04:13
        A Ty" kmiocie" na parady w SYDNEY chodzisz i taki swiatowy juz jestes? Wszystko
        Ci sie podoba w tym "zadupiu swiata" !
        • ed_norton Re: WROCŁAW promuje Ciemnogrod 28.06.05, 06:08
          nie podobaja mi sie POlaczki Prostaczki. Wcale bym sie nie zdziwil, gdybys w
          Polskim Klubie Ashfield swiecil krawatem sledziem, wasikiem i mokasynami
          typu "wskocz wyskocz z zoledziami" i co sobote uganial sie za azjatami, zeby im
          przylutowac za zywota a w niedziele zasuwal na msze do ksiedza, zeby bozia
          milosci do bliznich zapas uzupelnila...

a i poziom wypowiedzi masz powiedzialbym prowincjonalny...a potem sie dziwia,
          ze wizerunek Polaka na emigracji upadl. Jak ma byc inny jak nawet u kogos w
          goscinie sie dostosowac nie potraficie...ja bym chociaz ip ukryl
          • Gość: POLAK Re: WROCŁAW promuje Ciemnogrod IP: *.wa.bigpond.net.au 29.06.05, 11:45
            Hej "moronie"! opisujesz napewno samego siebie,a ja mieszkam akurat po drugiej
            stronie !!! Pytanie? a stereoidy bierzesz ciagle? Bo napewno nalezysz do tej
            grupki "three brain cell"!!!!
    • Gość: Red! Re: WROCŁAW promuje PEDERASTÓW IP: *.Korbank-do-Telbank.Korbank.PL 28.06.05, 08:12
      Twój stary to pederasta i Twoja stara też - staram się dostosować intelektualnie
      do ciebie, jełopie.
      • Gość: xax Pozdrowiennia dla polskich faszystow IP: *.sp.se 28.06.05, 08:48
        Polen über alles!!!
    • Gość: qwas Re: WROCŁAW promuje PEDERASTÓW IP: 195.20.110.* 28.06.05, 09:57
      Niestety ... i wstd mi za Wrocław. :(((((

qwas
    • Gość: liza Re: WROCŁAW promuje PEDERASTÓW IP: *.e-wroc.com 28.06.05, 13:29
      autor wątku jest najwyraźniej chory psychicznie.
      • Gość: Lidka Po chwili zastanowienia....Masz racje. IP: *.cybernet.ch 28.06.05, 15:12
        Po chwili zastanowienia... Masz racje.

Zboczony psychol z Olsztyna.
    • tomasz_jaskola Re: WROCŁAW promuje PEDERASTÓW 28.06.05, 16:00
      Idiota!
    • Gość: x Re: WROCŁAW promuje PEDERASTÓW IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 28.06.05, 16:29
      homosi sami sie promuja... Prezydent miasta na szczescie jest bardziej
      wyluzowany od buraka z pewnego innego wiekszego miasta i nie zabrania homosom tu
      dzialac bo co to by zmienilo?

Mi to wszystko dynda i powiewa...
    • Gość: drom Re: WROCŁAW nie promuje Wszech_Glupoty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.05, 16:44
      i za to wszech_glupota nie lubi Wroclawia ale wara wam :-)
    • Gość: ano wolę Wrocław z pedałami niż Warszawę z Kaczorem IP: *.crowley.pl 28.06.05, 16:57
      j/w
      • nat.wroclaw Re: wolę Wrocław z pedałami niż Warszawę z Kaczor 28.06.05, 18:50
        przmykajac oko na inwektywy wyzej i styl rozmowy troche nie z mojej bajki, ale
        pod ostatnim postem podpisuje sie obiema rekami :))

Serdecznosci
        Nat
        • Gość: czarny Re: wolę Wrocław z pedałami niż Warszawę z Kaczor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 19:08
          Koscielniak musi odejśc!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka