asia-damian 06.02.10, 14:38 dziewczyny skierowały mnie do ciebie - proszę cie bardzo o namiary do dobrego gastrologa dziecięcego we Wrocławiu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaolisia Re: hallo Mamo Olisia 06.02.10, 14:50 Hej skarbie U nas w czwartek był dr Stawarski-gastroenterolog bardzo przyjemny Pan dr. Pracuje na Klinikach we Wrocławiu. Konkretny i bardzo dociekliwy jego wizyta trwała 1,5 godziny najpierw porozmawiał ze mną , przeczytał dokumentację pożniej bardzo wnikliwie zbadał Olisia no i na koniec postawił diagnozę. Jeśli chcesz namiary do mogę Ci przesłać na priv. Tylko podaj adres Odpowiedz Link
asia-damian Re: hallo Mamo Olisia 06.02.10, 15:20 o bardzo Cię proszę kuleczka0123@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
asia-damian Re: hallo Mamo Olisia 06.02.10, 15:24 dodam że ja nie jestem z Wrocławia tylko z Kalisza i tu pani gastrolog poświeciła nam 15 min. skasowała 100 zł i powiedziała ze to kolka...bez komentarza Odpowiedz Link
asia-damian Re: hallo Mamo Olisia 06.02.10, 17:00 niestety Pan doktor ma czas dopiero w marcu a do tego czasu to syn już mi nic nie zje Odpowiedz Link