Dodaj do ulubionych

jak odebraliscie ta tragedie?

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 21:41
jestem nadal zszokowany , to siedzi we mnie, moge powiedziec , ze zburzyl sie
moj swiat wartosci jednoczesnie cieszy mnie to, ze wszyscy tak samo
reaguja, ze wszyscy jestesmy razem najbardziej wzruszylem sie gdy widzialem
jak amerykanie spiewali hymn przed bialym domem (sa silniejsi niz kiedykolwiek
przedtem ) bandyci udezyli w takze w nas!!!!!!!! pamietajmy
o tym, nie bojmy sie wojny jezeli sie nie przestraszymy to wygramy z tymi
skurwysynami
Obserwuj wątek
    • diabelek! Re: jak odebraliscie ta tragedie? 13.09.01, 22:15
      jestem wstrętną egoistką ale dzień później zwolniono Pawła Sito z Radiostacji i
      to jest teraz moje skojarzenie na hasło -tragedia-

a WTC... nadal to dla mnie jest nierealne...
      i jeszcze dowiedziałam się że mam arytmię serca (niegroźną ale jednak)
      fuck co za tydzień
      • Gość: feran Re: jak odebraliscie ta tragedie? IP: *.txucom.net 14.09.01, 02:44
        Arytmie taka czy inna to ma prawie kazdy.
        • Gość: ffff Re: jak odebraliscie ta tragedie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.01, 18:19
          prawda jest taka ,że za 3 lata wszyscy o tym zapomnimy.
          • Gość: lili Re: jak odebraliscie ta tragedie? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.09.01, 23:07
            Gość portalu: ffff napisał(a):

> prawda jest taka ,że za 3 lata wszyscy o tym zapomnimy.

Nie zapomnimy!!!! Na pewno nie wszyscy.
            Będzie tylko mniej bolało...
    • Gość: Baroni Re: jak odebraliscie ta tragedie? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 22:15
      Gość portalu: franz napisał(a):

> jestem nadal zszokowany , to siedzi we mnie, moge powiedziec , ze zburzyl sie
      > moj swiat wartosci jednoczesnie cieszy mnie to, ze wszyscy tak samo
      > reaguja, ze wszyscy jestesmy razem najbardziej wzruszylem sie gdy widzialem
      > jak amerykanie spiewali hymn przed bialym domem (sa silniejsi niz kiedykolwiek
      > przedtem ) bandyci udezyli w takze w nas!!!!!!!! pamietajmy
      >
      > o tym, nie bojmy sie wojny jezeli sie nie przestraszymy to wygramy z tymi
      > skurwysynami
      Na początek to radzę Franz wylej sobie na głowę kubeł zimnej wody, wojna o której
      z takim entuzjazmem mówisz mogłaby być najokrutniejszą w dziejach ludzkości.
      Arabowie i wyznawcy islamu żyją na całym świecie, dla przykładu przytoczę Ci parę
      liczb dotyczących Francji. Żyje tam około 5 mln. ludności pochodzenia arabskiego,
      15 % z nich jest praktykującymi wyznawcami islamu, to daje liczbę 750 tys., z
      kolei 11 % z tych 750 tys., to fundamentaliści, czyli 82,5 tys. Niech tylko 5 % z
      nich zechce zginąć za Allaha, to da nam pszeszło 4 tys. potencjalnych
      samobójców... Cholernie współczuję wszystkim, którzy stracili bliskich w tej
      tragedii, ale odwet musi być bardzo mocno przemyślany. Amerykanie sami stworzyli
      Osama ben Ladena, nauczyli go organizować grupy islamskich fundamentalistów,
      nauczyli go robić kasę na przerzucie narkotyków i wiele innych rzeczy o których
      nawet nam się nie śni. Polityka tworzy setki takich ben Ladenów na Bliskim
      Wshodzie, Palestyna ciesząca się z nowojorskiej tragedii, to jest szok! Czy
      chcesz z nimi wszystkimi walczyć?
      Jeżeli podczas akcji odwetowej zginą niewinni cywile to USA i popierające je
      kraje w oczach arabów staną się takimi samymi bandytami jak w oczach naszych są
      sprawcy tej okrutnej akcji z Nowego Jorku.
      Pozdrawiam i rzyczę więcej rozsądku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka