shilla01 14.06.09, 19:20 Jak w tytule. Ciekawa jestem jak nazycie swoich bohaterów wirtualnego świata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pluskotka Re: Imiona naszych SIM-ów ;) 15.06.09, 14:43 Grałam tylko w pierwszą część, reszta mnie nudziła. Ale nazywałam ich moimi ulubionymi imionami. W końcu była okazja je nadać. Odpowiedz Link Zgłoś
nelcia714 Re: Imiona naszych SIM-ów ;) 15.06.09, 19:46 Kiedyś dawno temu grałam i miałam m.in Marcelinę,Joachima,Jeremiego, Leę,Melanię i wiele innych których nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Imiona naszych SIM-ów ;) 16.06.09, 11:26 Zawsze była Paula i Judyta. Potem przewijały się Julita, Przemysław, Joachim, Julian, Łucja. Ostatnim razem gdy grałam, zakładałam rodzinę o moich do teraz lubianych imionach: Sewer, Dymitr, Kordula, czasem Ruta i Olgierd. Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Imiona naszych SIM-ów ;) 16.06.09, 17:27 Moja to Klementyna - dzieci jeszcze sie nie dorobilam Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Imiona naszych SIM-ów ;) 16.06.09, 20:22 Grałam w dwójkę. Miały różne imiona. Z wymyślonych były: Oskaria, Dalwinia, Piemondos, Żikurebitz... Dużo innych, ale nie chce mi się wszystkich pisać. Wymienione powyżej były moimi ulubionymi simami - dużo pracowały i dużo zarabiały, długo żyły - kupowałam im eliksir. Odpowiedz Link Zgłoś
hazaja Re: Imiona naszych SIM-ów ;) 16.06.09, 23:48 Może to śmiesznie zabrzmi, ale ja na tej grze "osłuchiwałam" sobie niektóre imiona i sprawdzałam jakby wyglądały w praktyce. W wielu przypadkach skutecznie się odkochałam mimo grania kilka miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Imiona naszych SIM-ów ;) 21.06.09, 17:41 Grałam jedynie w "The Sims 1", czego zresztą żałuję. Był to jeden z moich pierwszych kontaktów z oryginalnymi imionami - nie wiedząc bowiem jak ponazywać swe Simy, sięgnęłam po kalendarz i masowo tworzyłam rodziny nadając po kolei każde imię z kalendarza, od pierwszego styccznia poczynając. Takie imię, które najbardziej utkwiło mi w pamięci to Makary - a że grałam chyba jako dziewięciolatka, mój tato który czasem podglądał mnie kątem oka setnie się śmiał z pomysłu nazwania tak Sima, gdyż mój Makary był... dzieckiem i imię wydało mu się chyba za poważne Zresztą spójrzcie, jak EA (wydawca Simów) nazywa swe Simy - pamiętam że w dodatku "The Sims Wakacje" do pierwszej części gry wśród wczasowiczów było ich mnóstwo - przypominam sobie m.in. Celestynę (bądź Celestyna). Odpowiedz Link Zgłoś
justii23 Re: Imiona naszych SIM-ów ;) 21.06.09, 18:12 pamiętam swoja rodzinkę ostatnia chyba the sims 2 to było seniorzy : Wincenty i Apolonia rodzice: Paweł i Jaśmina dzieci: Nataniel, Oktawia i o zgrozo bliźniki Kasjan i Nikodem ;p Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Imiona naszych SIM-ów ;) 22.06.09, 19:20 W rodzinkach dodanych od autorów byli: Henryk, Maja i Kasandra, Ewa i Jan i te papużki dwie Patrycja i Monika czy jak im było? Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Imiona naszych SIM-ów ;) 22.06.09, 23:10 Dawno nie grałam w simy.. ale przeważnie byłam Emilią lub Rozalią. Często też miałam córkę Klarę . Inne osoby bardzo różnie nazywałam. Odpowiedz Link Zgłoś