Gość: franek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:58 1.może syska podasz przykłady antysemityzmu i najconalizmu 2. partyjka borowskiego chce kogos bojkotowac? smiechu warte. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna Re: Rozmowa z Michałem Syską, szefem wrocławskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:01 czlowieku zacznij sie leczyc!!!nie potrafisz zaistniec i sie kogos czepiasz. czerwoni do pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n46 syska-do budy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:03 nie ma miejsca dla lewicy we wrocławiu.nadchodzi wasz koniec. margines polityczny!niczego dobrego nie zrobilisci. sadzisz syska, ze ucieczka z sld pomoze oszukac ludzi? koniec czerwonych blaznow. czas w polsce na zmiany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyfaszysta Re: syska-do budy IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 05.07.05, 00:51 Być może Syska to kretyn i karierowicz, ale Parda to debil kompletny. Zwykły wieśniak, który gó.. widział i ma górę kompleksów. Ale z takimi faszystami nie warto rozmawiać, do nich trzeba przemawiać ich argumentami - inaczej nie zrozumią. P. w pusty łeb i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Naziści zapominają, że inni też umieją zabijać... IP: 80.51.0.* 05.07.05, 12:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Re: Naziści zapominają, że inni też umieją zabija IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 05.07.05, 13:30 Komuniści na przykład w zabijaniu są nie do przebicia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 PARDA - - - - OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:06 najlepszy przewodniczacy w Polsce. nikomu nie udało się rozłsławić Dolnego Śląska jak Pardzie. Homofob! i zgadza się - popieram! nie ma tu miejsca dla pedałów, ich związków i adopcji dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homoTAK homofob??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:09 sdpl popiera małżeństwa pedałów i adopcje dzieci przez te pary, gratuluję postępu...w kwestii gospodarki ma do zaproponowania socjalizm PRL i Polska będzie super bogata i postępowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Czy popierasz zbrodnie nazistowskie?! IP: 62.233.181.* 05.07.05, 12:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2k Re: Rozmowa z Michałem Syską, szefem wrocławskiej IP: *.zabkowice-slaskie.sdi.tpnet.pl 04.07.05, 22:30 Bojkot bojkotu proponuję.Pozdrawiam Panią Redaktor. Jak zawsze jestem pełen podziwu dla siły Pani przekonań. Naprawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Rozmowa z Michałem Syską, szefem wrocławskiej IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 04.07.05, 23:11 Syska jesteś żałosny!Mądremu dość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowa syska do afryki, czarnym kit wciskać !!! IP: *.daminet.pl 04.07.05, 23:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebutcher LPR, MW, NSDAP... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 23:43 Spadkobiercy tradycji... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co się dzieje? Re: LPR, MW, NSDAP... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.05, 23:50 Kilka tematów tego forum poświęcone jest człowiekowi, który niczego dobrego nie zrobił dla miasta i kraju, poza awanturami. Bardzo aktywni są ludzie głoszący skrajne nacjonalistyczne i rasistowskie poglądy. Przeglądnijcie "fora" innych miast, tam nie maja takich problemów. Co z kondycją polityczną i etyką mieszkańców Wrocławia. Jeżeli damy się zagłuszyć dzisiaj, to jutro zostaniemy zadeptani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Rozmowa z Michałem Syską, szefem wrocławskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 08:04 A skąd ta szyszka spadła na łonie SDpL ? Ile lat członkostwa PZPR, hę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killla Re: Rozmowa z Michałem Syską, szefem wrocławskiej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.05, 08:13 tak się składa, że M.Syska ma coś około 25-26 lta, więc nawet gdyby bardzo chciał, to nie miał by szans zaistnieć w PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi o, kolejny przyjaciel zbrodniczych nazistów... IP: 62.233.181.* 05.07.05, 12:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi naziści są zbrodniarzami. Popierasz zbrodniarzy?! IP: 62.233.181.* 05.07.05, 12:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Nie bądź bezczelny, przejrzyj prasę,to znajdziesz IP: 80.51.0.* 05.07.05, 12:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Nie bądź bezczelny, przejrzyj prasę,to znajdz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.05, 14:53 Syska moze i do PZPR sie nie załapał, ale gdyby żył w tamtych czasach to z pewnościa należałby do partyjnego betonu wzmacnijąc przyjazń z ZSRR. To typowa czerwona koniunkturalna hiena. ZApytajcie się Syski o jego dziadka i co porabiał w Moskwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocha Re: Nie bądź bezczelny, przejrzyj prasę,to znajdz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.05, 15:24 a gdyby żył w czasach Nerona, to być mordował chreścijan ??? takie gdybanie to bzdura wielkiego kalibru. Jak nie ma się czego czepić chłopaka, to zawsze można czepić się jego rodziny. Takie osoby jak ty kolego budzą we mnie większy wstręt niż komuchy Odpowiedz Link Zgłoś