Dodaj do ulubionych

Rozmowa z Michałem Syską, szefem wrocławskiej S...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:58
1.może syska podasz przykłady antysemityzmu i najconalizmu
2. partyjka borowskiego chce kogos bojkotowac? smiechu warte.
Obserwuj wątek
    • Gość: anna Re: Rozmowa z Michałem Syską, szefem wrocławskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:01
      czlowieku zacznij sie leczyc!!!nie potrafisz zaistniec i sie kogos czepiasz.
      czerwoni do pracy!
    • Gość: n46 syska-do budy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:03
      nie ma miejsca dla lewicy we wrocławiu.nadchodzi wasz koniec. margines
      polityczny!niczego dobrego nie zrobilisci. sadzisz syska, ze ucieczka z sld
      pomoze oszukac ludzi?

koniec czerwonych blaznow. czas w polsce na zmiany!
      • Gość: Antyfaszysta Re: syska-do budy IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 05.07.05, 00:51
        Być może Syska to kretyn i karierowicz, ale Parda to debil kompletny. Zwykły
        wieśniak, który gó.. widział i ma górę kompleksów. Ale z takimi faszystami nie
        warto rozmawiać, do nich trzeba przemawiać ich argumentami - inaczej nie
        zrozumią. P. w pusty łeb i tyle...
      • Gość: Waldi Naziści zapominają, że inni też umieją zabijać... IP: 80.51.0.* 05.07.05, 12:25
        • Gość: Jazzek Re: Naziści zapominają, że inni też umieją zabija IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 05.07.05, 13:30
          Komuniści na przykład w zabijaniu są nie do przebicia!
    • Gość: 2 PARDA - - - - OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:06
      najlepszy przewodniczacy w Polsce. nikomu nie udało się rozłsławić Dolnego
      Śląska jak Pardzie. Homofob! i zgadza się - popieram! nie ma tu miejsca dla
      pedałów, ich związków i adopcji dzieci!
    • Gość: homoTAK homofob??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:09
      sdpl popiera małżeństwa pedałów i adopcje dzieci przez te pary, gratuluję
      postępu...w kwestii gospodarki ma do zaproponowania socjalizm PRL i Polska
      będzie super bogata i postępowa...
      • Gość: Waldi Czy popierasz zbrodnie nazistowskie?! IP: 62.233.181.* 05.07.05, 12:24
    • Gość: 2k Re: Rozmowa z Michałem Syską, szefem wrocławskiej IP: *.zabkowice-slaskie.sdi.tpnet.pl 04.07.05, 22:30
      Bojkot bojkotu proponuję.Pozdrawiam Panią Redaktor. Jak zawsze jestem pełen
      podziwu dla siły Pani przekonań. Naprawdę!
    • Gość: www Re: Rozmowa z Michałem Syską, szefem wrocławskiej IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 04.07.05, 23:11
      Syska jesteś żałosny!Mądremu dość!
    • Gość: wowa syska do afryki, czarnym kit wciskać !!! IP: *.daminet.pl 04.07.05, 23:36
    • Gość: thebutcher LPR, MW, NSDAP... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 23:43
      Spadkobiercy tradycji... ;)
      • Gość: co się dzieje? Re: LPR, MW, NSDAP... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.05, 23:50
        Kilka tematów tego forum poświęcone jest człowiekowi, który niczego dobrego nie
        zrobił dla miasta i kraju, poza awanturami. Bardzo aktywni są ludzie głoszący
        skrajne nacjonalistyczne i rasistowskie poglądy. Przeglądnijcie "fora" innych
        miast, tam nie maja takich problemów. Co z kondycją polityczną i etyką
        mieszkańców Wrocławia. Jeżeli damy się zagłuszyć dzisiaj, to jutro zostaniemy
        zadeptani.
    • Gość: Ciekawy Re: Rozmowa z Michałem Syską, szefem wrocławskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 08:04
      A skąd ta szyszka spadła na łonie SDpL ? Ile lat członkostwa PZPR, hę ?
      • Gość: killla Re: Rozmowa z Michałem Syską, szefem wrocławskiej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.05, 08:13
        tak się składa, że M.Syska ma coś około 25-26 lta, więc nawet gdyby bardzo
        chciał, to nie miał by szans zaistnieć w PZPR
      • Gość: Waldi o, kolejny przyjaciel zbrodniczych nazistów... IP: 62.233.181.* 05.07.05, 12:29
    • Gość: Waldi naziści są zbrodniarzami. Popierasz zbrodniarzy?! IP: 62.233.181.* 05.07.05, 12:23
    • Gość: Waldi Nie bądź bezczelny, przejrzyj prasę,to znajdziesz IP: 80.51.0.* 05.07.05, 12:27
      • Gość: kali Re: Nie bądź bezczelny, przejrzyj prasę,to znajdz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.05, 14:53
        Syska moze i do PZPR sie nie załapał, ale gdyby żył w tamtych czasach to z
        pewnościa należałby do partyjnego betonu wzmacnijąc przyjazń z ZSRR. To typowa
        czerwona koniunkturalna hiena. ZApytajcie się Syski o jego dziadka i co
        porabiał w Moskwie.
        • Gość: rocha Re: Nie bądź bezczelny, przejrzyj prasę,to znajdz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.05, 15:24
          a gdyby żył w czasach Nerona, to być mordował chreścijan ???
          takie gdybanie to bzdura wielkiego kalibru. Jak nie ma się czego czepić
          chłopaka, to zawsze można czepić się jego rodziny.
          Takie osoby jak ty kolego budzą we mnie większy wstręt niż komuchy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka