Gość: JA IP: 80.55.196.* 05.07.05, 00:28 I co z tego? To taki wazny regionalny news? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naiwniak Re: Zespół Kindla wystąpi w programie "Letnie Szo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 09:24 nie rozumiesz, że tu się nie pisze rzeczy ważnych, tylko to, co przyjdzie do redakcji faksem? Odpowiedz Link Zgłoś
pebe1 Re: Zespół Kindla wystąpi w programie "Letnie Szo 05.07.05, 10:41 Oglądajcie "Letnie Szorty"!!Poziom jak z TVPasikurowice!Naprawdę to już rzadkość nawet w naszej dennej telewizji.Przerośli samych siebie,czyli regionalną TV - a to duża sztuka!!Tak trzymać,młodzi prezenterzy i realizatorzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka Re: Zespół Kindla wystąpi w programie "Letnie Szo IP: *.wroclaw.mm.pl 05.07.05, 12:47 Pooglądałam sobie na urlopie ten tak szeroko reklamowany program. I sprawdza się tu podstawowa zasada marketingu- im gorszy produkt, tym większe środki muszą być wydatkowane na reklamę.A była szansa na pokazanie miasta i regionu, rozmowy z ciekawymi wrocławianami- widzowie siedzą w domu na urlopach , emeryturach, wakacjach, bezrobociu itd - słowem tłumy przy ekranach, jedynka i inne stacje nadają odgrzewane gnioty, można było wykorzystać swoje pięć minut i zaistnieć, wypromować stację. Czy naprawdę w tym mieście nie ma zdolnych ludzi? Może i są , tylko nie dostali się do pracy w TVP3, bo tam, jak wszędzie, dostają się krewni i znajomi królika.A reasumując- poziom programu żenujący.Może by sobie autorzy i prowadzący pooglądali np. program "Kawa czy herbata". Można tam bez małpiego wdzięczenia się do widza zrobić ciekawy program. No i te pory nadawania- koszmar! Nie można to było w jednym bloku. A tu mamy audycję z cyklu: "Jeszcze nic się nie zaczęło, a już się skończyło". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArek Re: Zespół Kindla wystąpi w programie "Letnie Szo IP: *.devs.futuro.pl 11.07.05, 10:10 Właściwie macie racje,poziom TVP3 Wrocła jest troch wyzszy niz kablówki...Ale oglądałem odcinek z bracmi KINDLA i mnie sie podoba ten zespół,jest ok i chyba o tym był głownie ten news;))Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś