Dodaj do ulubionych

Mańkowska zmieni Poprawskiego na stołku szefa WFOŚ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 01:20
"Ich pierwszy kandydat przepadł. Nie zgodził się na niego wojewoda, który
uzasadniał, że 14 dni szkoleń na temat ochrony środowiska, które kandydat ma
za sobą, nie wystarczą, żeby zasiadał w radzie nadzorczej funduszu jako
ekspert..."

Ktoś sobie kur... jaja robi, 14 dni szkolenia i jest się ekspertem ???

"...Po prawej stronie zawrzało..."

Fakt...powinno, w końcu zajebistego eksperta z doświadczeniem im zawinęli...

"...Wystawiła kolejnych dwóch kandydatów i w miejsce lewicowych członków
rady..."

Też po 14 dniach szkoleń ??? Swoją drogą ciekawe ile dni szkoleń mają ci
lewicowi :))) Wolę nie pytać jakiej profesji był ten "ekspert" 14-dniowy,
niemniej napewno dałby sobie radę, buahahahahahhaha.

Jak w tej porąbanej Polsce ma być dobrze jak rządzą ludzie co nie mają
pojęcia o niczym ??...

Pozdrawiam gorąco wszystkich co mają więcej niż 14 dni szkoleń z Ochrony
Środowiska oraz tych co takich szkoleń nie mieli :)))

Obserwuj wątek
    • Gość: Aneta Poprawski to SLDowski aparatczyk! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.05, 07:33
      Pozwole sobie przypomniec że prezes Poprawski to szef sadu kolezenskiego SLD na
      Dolnym Slasku. Jest to zwykly SLDowski aparatczyk. Przypominam rowniez, ze
      zostal powolany rok temu przez owczesny Zarzad Wojewodztwa juz po jego
      odwolaniu (czerwiec 2004)! Zarzad nie mial prawa podejmowac zadnych kluczowych
      decyzji. Tak wiec to, ze ten komuszek zostanie odwolany nie budzi moich emocji.
      Zaluje tylko, ze tak dlugo to trwalo.
      • Gość: do anety Re: Poprawski to SLDowski aparatczyk! IP: *.daminet.pl 05.07.05, 13:53
        Co do Poprawskiego zgoda. Ale widząc, ze dobrze orientujesz się w sprawach
        funduszowych pytam się, dlaczego nie piszesz o jednym z zastępców Poprawskiego,
        który to z samorządowej posady w fudnuszu wybudował i wynajmuje kamienice na
        ul.Parafialnej, a w DOL-EKO nie mogą doliczyć się kasy.
    • Gość: iluzjon Re: Mańkowska zmieni Poprawskiego na stołku szefa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 09:14
      Ktoś by mógł pomyśleć, że ta Mańkowska z tytułu to wybitna dziennikarka wybitnej
      wrocławskiej wkładki do Wyborczej. dałem się nabrać, no.
    • Gość: były PeDek Rządy LSD to bieda i bezrobocie, IP: *.206.113.85.telsat.wroc.pl 05.07.05, 12:43
      złodziejskie afery, wygnanie młodzieży za granicę za pracą i
      chlebem,nepotyzm,kolesiostwo, prywata, itd.
      Autorka artykułu nie pierwszy raz daje dowód swoich lewicowych sympatii.Wg
      p.Kondzińskiej za wszelkie zło odpowiada prawica.Od złodziejskiej lewiczki
      wara!Proszę o odrobinę obiektywizmu.
      • Gość: jut Re: Rządy LSD to bieda i bezrobocie, IP: *.wroclaw.mm.pl 05.07.05, 12:58
        A prawda jest taka, że do władzy każdy pcha się po pieniądze, a nie żeby służyć
        społeczeństwu. I to doprawdy zupełnie nie jest istotne, jaką stronę sceny
        politycznej reprezentuje- prawicę czy lewicę. Wszystkim chodzi tylko o to, by
        dopaść kasy:-(
    • Gość: ja Normalna kolej rzeczy. IP: *.daminet.pl 05.07.05, 13:15
      Następny komuszek odsunięty od cycka. Wszedł z rozdania politycznego i z
      takowego musi odejść. Niestety aparatczyki mają krótką pamięć i tego nie
      pamiętają, robiąc z siebie męczenników prawicowej władzy.
    • Gość: ja Re: Mańkowska zmieni Poprawskiego na stołku szefa IP: *.daminet.pl 05.07.05, 13:24
      No i słusznie Wojewoda zrobił, bo kto to jest Borys - karierowicz i zausznik
      Stańczyszyna. Fachowiec od wszystkiego - ostatnio od manifestowania z pedałami
      i Surym pod filharmonią oraz warcholstwa w Sejmiku. Jak każda pseudokariera
      i "kariera" Borysa ma się ku końcowi, czego początek stanowi zapuszkowanie
      jego "ojca chrzestnego".
    • Gość: ja Re: Mańkowska zmieni Poprawskiego na stołku szefa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.05, 14:47
      może i aparatczyk, ale z doświadczeniem - kilkunastoletnim w kwestiach ochrony
      srodowiska..
      Nie wiem czy pamietacie że do momentu objęcia stanowiska stał na czele
      miedzynarodowego programu badawczego "Odra 2006".
      A kogo proponuje prawica??
      Akademia Rolnicza?? Jaki wydział?? Może hodowla bydła??
      • Gość: do ja Re: Mańkowska zmieni Poprawskiego na stołku szefa IP: *.daminet.pl 05.07.05, 15:56
        Siedział w Odrze-2006, bo go tam po linii partyjnej Nawrat wsadził. Również i
        był po linii partyjnej Przewodniczącym Rady Nadzorczej Zakładu Energetycznego
        we Wrocławiu. Kolejny, tym razem czerwony, fachowiec od wszystkiego A czegóż
        poza tym ten "fachowiec" dokonał, oprócz tego, że przez ponad 20 lat pracy na
        Uniwersytecie habilitacji nie zrobił. A o krzywej filtacji to i małpa się
        nauczy.
      • Gość: staszq Biedaczek ... odsuna od korytka ... :o( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.05, 15:59
        > Nie wiem czy pamietacie że do momentu objęcia stanowiska stał na czele
        > miedzynarodowego programu badawczego "Odra 2006".

He he ... jaki program badawczy ??? Odra 2006 to przeciez przerabianie kasy z budżetu na regulacje Odry a nie zaden program badawczy.
        Skoro pan P. "stal na czele" tego chlamu to niestety nie ma sie czym chwalic..!
        Oby kiedys Funduszem zarzadzali fachowcy a nie kolejne polityczne marionetki.
    • Gość: do andrzeja Rada dla drobnego cwaniaczka. IP: *.daminet.pl 05.07.05, 20:04
      Wziąłby się Pan Panie Andrzeju do roboty. Czasy lewizn i cwaniakowania na
      funduszowej kasie bezpowrotnie mijają. A jak będzie domiar to z czegoś trzeba
      go zapłacić Skarbowi Państwa.
    • Gość: Obserwator Re: Mańkowska zmieni Poprawskiego na stołku szefa IP: *.wroc.pl 05.07.05, 20:05
      Zamiast wybitnego specjalisty jakim jest Pan Poprawski wybierzcie sobie
      dyletantkę Mańkowską albo jeszcze lepiej "wybitnego' kandydata prawicy Bicza
      • Gość: do obserwatora Re: Mańkowska zmieni Poprawskiego na stołku szefa IP: *.daminet.pl 05.07.05, 20:12
        Przeczytaj wypowiedź Poprawskiego w dzisiejszej "Panoramie Dolnośląskiej".
        Typowy bełkot czerwonego KAŁMUKA odsuwanego od koryta. Coś sie kiedyś kończy,
        coś zaczyna.
        • Gość: Obserwator Re: Mańkowska zmieni Poprawskiego na stołku szefa IP: *.wroc.pl 05.07.05, 23:04
          Ta wypowiedż świadczy o Twoim poziomie, jestem przerażony, lubię dyskusję
          merytoryczną. Więcej nie będę pisał bo to nie ma sensu, nie ta klasa. Broń
          Boże nie jestem zwolennikem SLD ale jeszcze raz podkreślam, że 100 razy lepszy
          jest Poprawski od Mańkowskiej razem z Biczem, wiem to z własnej praktyki -
          współpracowałem z wszystkimi tymi osobami.
          • Gość: do obserwatora Re: Mańkowska zmieni Poprawskiego na stołku szefa IP: *.daminet.pl 06.07.05, 07:07
            Czyżbyś reprezentował ten sam poziom intelektualny co kałmuk Poprawski?
            Twierdzenia Poprawskiego w "Panoramie ..." o istnieniu "politycznej
            prostytucji" dowodzą, iż jaką ma małą głowę, taki sam ma mózg. Ten kacyk SLD-
            owski nie dorasta do pięt kandydatom na jego stołek. Czy Poprawskiemu w tym
            jego samouwielbieniu i prymitywiźmie wydaje się, że jak wskoczył na stołek z
            czerwonego nadania, to nagle stał się apolitycznym merytorycznym "fachowcem",
            który do emerytury na zagwarantowane stanowisko Prezesa? Czerwona zaraza
            odchodzi do lamusa i aparatczyk Poprawski musi o tym pamiętać.
          • Gość: M.Sadowski Re: Mańkowska zmieni Poprawskiego na stołku szefa IP: *.tatarek.com.pl 06.07.05, 11:16
            ...niestety mam inne zdanie,miałem okazję współpracować z K.Biczem,jest to
            bardzo solidna " FIRMA",bardzo dużo się od niego nauczyłem,inni nogą jemu tylko
            pozazdrościć!Podobnie jak ja myśli wiele osób.Jestem dumny że jego spotkałem w
            swoim życiu!!!
            • Gość: znajomy Re: Mańkowska zmieni Poprawskiego na stołku szefa IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.07.05, 15:54
              Witam, gratuluje wypowiedzi ale niestety na tym forum koledzy z pracy Pana
              Bicza nie wypisuja, skoro jest tak dobry niech wygra.
              Przypominam jedynie ze to koledzy Pana Bicza(członkowie SLD) przed zmiana
              orientacji w Sejmiku wprowadzili Pana Poprawskiego do Funduszu.
              • Gość: wowa Re: Mańkowska zmieni Poprawskiego na stołku szefa IP: *.daminet.pl 06.07.05, 19:09
                A kto to jest Poprawski? Co najwyżej rozgoryczony kałmuk czerwony, z sądu
                partyjnego SLD. A to że przez rok wmawiał sobie i innym ( ale nie głupim ), iż
                jest merytorycznym apolitycznym fachowcem można włożyć w bajki. Za publiczne
                pieniądze mógł się promować - szukać poparcia i fotografować swoją
                charakterystyczną podobiznę oraz wydawać kolorowe książeczki ( w jednym z
                wydawnictw dot. Odry-2006, wydanej za środki WFOŚiGW, są nawet piękne zdjęcia
                Poprawskiego z JE Kardynałem Gulbinowiczem - "zmyłka" dla LPR-u ).
              • Gość: do znajomego Re: Mańkowska zmieni Poprawskiego na stołku szefa IP: *.daminet.pl 06.07.05, 19:12
                A na imię ci Andrzej czy Józef?
      • Gość: do obserwatora Re: Mańkowska zmieni Poprawskiego na stołku szefa IP: *.daminet.pl 05.07.05, 20:14
        Zapomniałeś dodać - wybitnego specjalisty od sądu partyjnego SLD.
      • Gość: Czytelnik Re: Mańkowska zmieni Poprawskiego na stołku szefa IP: *.tatarek.com.pl 06.07.05, 11:35
        Jakbym ja miał wybierać nowego Prezesa Funduszu to zdecydowanie poparłbym
        Bicza.Jest to człowiek z charakterem.
    • jurekpy TQM 06.07.05, 15:36
      no to mamy prolog na najbliższe 4 lata.
      Teraz Q-wa My
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka