Dodaj do ulubionych

komplement pani Helenki;)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 09:03
Pani Helenka do Marty: Pani Marto, wygląda pani kwitnąco! Najlepsza scena wczorajszego odcinka ...
Obserwuj wątek
    • bonnie75 Re: komplement pani Helenki;) 13.10.10, 09:17
      Marta wyglada juz tak cholernie niekorzystnie (blada jak trup. wrecz zielona, oczy podkrazone, usta waziutkie, pomarszczone, pociagniete jakims rozowym lipstikiem, o wylenialych wlosach nie wspomne :-/), ze mogliby sie w koncu postarac ci partacze charakteryzatorzy. No, chyba, ze jest to efekt zamierzony i MA tak wygladac. Ale mogliby sie przynajmniej nie blaznic i nie pisac dialogow w stylu: "Martusiu, jaka ty sexy jestes!!!", "Marta, wygladasz kwitnaco!!!!", bo to juz zakrawa na komizm. Niech przynajmniej jej te wlosy do porzadku doprowadza.
      No i powrocily chabry, a jakze :-/

A pani Helenka - wyjatkowy kabel! Lukasz powinien jej splunac w twarz :-)
      • Gość: misia Re: komplement pani Helenki;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.10, 09:23
        No rozwalają mnie te teksty opiewające urodę i seksowność Martusi... Tjaaaa... A co jej z tymi włosami zrobili??? Żółto-pomaranczowe odrosty???
        • thaures Re: komplement pani Helenki;) 13.10.10, 10:02
          He,he-ja film oglądam zawsze z synem i on wczoraj powiedział,że jak jeszcze raz ode mnie usłyszy- "o matko-jak ona wygląda" to mnie udusi... Mnie osłabiają jej włosy
    • vayacondios Re: komplement pani Helenki;) 13.10.10, 10:03
      też nie mogę pojąć czemu nie zrobi w końcu czegoś z tymi włosami, chodzi mi o kolor , bo one są tak pociachane, że fryzury to na razie i tak żadnej nie zrobi. Koszmarek
    • angazetka Re: komplement pani Helenki;) 13.10.10, 10:38
      Andrzej jej wczoraj powiedział, że jest seksowna - to mnie uderzyło mocniej ;)
      • Gość: mozambique Re: komplement pani Helenki;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.10, 11:23
        Ale Budzyn tez juz w kulki leci

aktor w tej roli jest coraz bardziej drewniany , jzu nie mówi kwestii tylko zaczyna je deklamować

w porówaniu z nim Szymon ( kotry jest tylko troche mniej lalkowaty) we wczorajszych scenach w parku wydaje sie byc prawie jak de Niro
    • Gość: gocha Re: komplement pani Helenki;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 11:49
      Może kiedyś Kinia sie zlituje i zrobi ciotce Marcie metamorfoze :P

Albo gdy Andrzej w koncu sie ulotni to Martusia skorzysta z najlepszej w miescie agencji matrymonialnej i wtedy metamorfoze bedzie miała w pakiecie ;))))

• Gość: labrary a do tego Heniu na krzesełku;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.10, 11:57
        rozwalił mnie tym...kto to pisze
        Kinga podkreślająca na każdym kroku - jestem psychologiem....w związku z tym wszystko wiem najlepiej
        Pani Ostałowska w tym serialu jest okropna,scena w której mówi do siedzącej obok niej córeczki Ani " Chodź pojedziemy sobie na wycieczkę" mnie powaliła
        Scenarzyści chyba nie mają już na nią pomysłu - podpowiadam zróbcie z niej alkoholiczkę,może będzie bardziej autentyczna....
    • iza232 Re: komplement Budzyna 13.10.10, 11:53
      Można by polemizować czyj komplement był głupszy: pani helenki czy Budzyna z tą seksownością ;) Poza tym kto zacz ta cała pani Helenka?
      • vayacondios Re: komplement Budzyna 13.10.10, 12:55
        pani Helenka zajmowała się Anią przed Heniem
        • Gość: ha__nna Re: komplement Budzyna IP: *.xdsl.centertel.pl 13.10.10, 20:06
          A potem przejęli ją Walawscy do opieki nad Ewą........
    • wiotka_trzpiotka Re: komplement pani Helenki;) 14.10.10, 09:15
      a mnie wkurza, że Marta jest chamką
      do tej Helenki powiedziałaby normalna osoba- "dziękuję, Pani również wygląda ślicznie, bardzo ładny płaszcz itd" a ta nic
      i normalna matka takiej kablarze by podziękowała, a ta tylko chrumknęła i poszła się kłócić z Budzynem
      do Henia tez nie pamiętam żadnego "dziękuję, że wychowujesz moje dziecko" (no może jak na łozu boleści leżał, ale to raczej w kontekście "tyle nerwów mam przez Ciebie...") tylko stosunek raczej pobłażliwy w typie "ciesz się, że Cię w ogóle tu trzymam)
      liiiiipa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka