Dodaj do ulubionych

fajna restauracja????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 16:43
znacie fajna restauracje w rynku lub na solnym???
Obserwuj wątek
    • Gość: em Re: fajna restauracja???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:38
      rynek- !lwowska!,pod złotym psem, bon apetit
      solny- akropolis
      • Gość: Gosia Re: fajna restauracja???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:48
        ktora polecasz i dlaczego??
    • Gość: em Re: fajna restauracja???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:37
      lwowska- najlepsza knajpa w miescie, wszystko maja przepyszne ale najbardziej
      polecam miesa pieczone, KURKI W SMIETANIE, kapuste zasmazaną, chłodnik ( raczej
      trzeba rezerwowac miejsca, nie są tani)
      bon apetit- byłam raz i jadłam sałatke z kurczakiem była naprawde wyśminita,
      miła obsługa i jakos tak pozytywnie mnie do siebie nastawili na pewno tam wróce
      (ceny przystepne)
      pod złotym psem- wszelkie patelnie są pyszne (moja ulubiona to mintaj, piers
      kurczaka z mozzarella i szpinakiem,) sałatka z grillowanym kurczakiem najlepsza
      w miescie wielka i pyszna, a na poczatek polecam chleb czosnkowy zapiekany
      (ceny przystepne)

akropolis- polecam miesa pieczone, fete na szpinaku i sałatke.

na deser polecam wybrać sie do Soul Cafe na ciasta- najlepsze pod słońcem :)
      (ceny doś wysokie ale ciasta warte kazdej złotówki polecam czekoladowe)

dla mnie tez niezastąpiony jest mexico bar, ale on juz nie w rynku ani na
      solnym.
    • Gość: em Re: fajna restauracja???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:41
      aha, no i w sumie niezła jest tez Pod Papugami ale strasznie długo sie czeka
      (polecam tam lasagne). la scala dla mnie przereklamowana oprócz kremu ze
      szparagów. chroń sie gdzie możesz przezd dworem polskim i piwnicą świdnicą bo
      zedra z Ciebie a są fatalni (przynajmniej dla mnie) no dobra koniec wymądrzania
      się ;) pozdrawiam
    • Gość: asica Re: fajna restauracja???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:44
    • Gość: asica Re: fajna restauracja???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:46
      Inspiracja na pl. Solnym

fajny klimat, spuer jedzonko, duże sałatki- mogą zastąpić danie ( kobiecie :-
      )). ceny średnie. moj pan bardzo sobie chwali steka, znajomi solę w kurkach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka