Gość: Gosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 16:43 znacie fajna restauracje w rynku lub na solnym??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: em Re: fajna restauracja???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:38 rynek- !lwowska!,pod złotym psem, bon apetit solny- akropolis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: fajna restauracja???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:48 ktora polecasz i dlaczego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: fajna restauracja???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:37 lwowska- najlepsza knajpa w miescie, wszystko maja przepyszne ale najbardziej polecam miesa pieczone, KURKI W SMIETANIE, kapuste zasmazaną, chłodnik ( raczej trzeba rezerwowac miejsca, nie są tani) bon apetit- byłam raz i jadłam sałatke z kurczakiem była naprawde wyśminita, miła obsługa i jakos tak pozytywnie mnie do siebie nastawili na pewno tam wróce (ceny przystepne) pod złotym psem- wszelkie patelnie są pyszne (moja ulubiona to mintaj, piers kurczaka z mozzarella i szpinakiem,) sałatka z grillowanym kurczakiem najlepsza w miescie wielka i pyszna, a na poczatek polecam chleb czosnkowy zapiekany (ceny przystepne) akropolis- polecam miesa pieczone, fete na szpinaku i sałatke. na deser polecam wybrać sie do Soul Cafe na ciasta- najlepsze pod słońcem :) (ceny doś wysokie ale ciasta warte kazdej złotówki polecam czekoladowe) dla mnie tez niezastąpiony jest mexico bar, ale on juz nie w rynku ani na solnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: fajna restauracja???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:41 aha, no i w sumie niezła jest tez Pod Papugami ale strasznie długo sie czeka (polecam tam lasagne). la scala dla mnie przereklamowana oprócz kremu ze szparagów. chroń sie gdzie możesz przezd dworem polskim i piwnicą świdnicą bo zedra z Ciebie a są fatalni (przynajmniej dla mnie) no dobra koniec wymądrzania się ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asica Re: fajna restauracja???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asica Re: fajna restauracja???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:46 Inspiracja na pl. Solnym fajny klimat, spuer jedzonko, duże sałatki- mogą zastąpić danie ( kobiecie :- )). ceny średnie. moj pan bardzo sobie chwali steka, znajomi solę w kurkach. Odpowiedz Link Zgłoś