bycie_i_czas 10.08.02, 16:46 Jedziecie? Ja tak! Nie bylem w ubieglym roku, ale slyszalem mnostwo cieplych slow. Ciekawe jak bedzie w tym roku. bic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mugol Re: SLOT juz niedlugo!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.08.02, 22:19 źle trafiles tutaj tylko sie podniecaja kilianem i teatrzykiem na grobli :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: SLOT juz niedlugo!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.08.02, 23:05 Nie przesadzaj. Tu dają buzi. /W realu może byc po./ Tylko czytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mUGOL Re: SLOT juz niedlugo!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.08.02, 06:17 Gość portalu: Janek napisał(a): > Nie przesadzaj. Tu dają buzi. /W realu może byc po./ Tylko czytaj. >> Do buzi ???? kurna o so sie rozchodzi ????? kto w realu taki kozak???? a czytam , czytam......i nadziwić sie nie mogę ps a zapomnialem jest też czesto o jakiejs kozie i żarciu ::)))) pozdro dla Horego Portiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedźma Re: SLOT juz niedlugo!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 23:00 ja jadę, tylko ta podła pogoda!! :((( ale będzie fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: SLOT juz niedlugo!! 13.08.02, 23:28 No dobra, niech ktoś mi wyjaśni- co to takiego ten SLOT?!?!?!? Z góry dzięki. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
dlugopis Re: SLOT juz niedlugo!! 14.08.02, 17:30 www.independent.pl/prezentacje/slot/ Odpowiedz Link Zgłoś
bycie_i_czas Re: SLOT juz niedlugo!! 21.08.02, 11:59 oczywiscie tez www.slot.org.pl ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedźma Re: SLOT juz niedlugo!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.02, 22:01 no i jak wrażenia?! Odpowiedz Link Zgłoś