Dodaj do ulubionych

czarna,ruda czy blondina?

IP: *.acn.pl / 10.132.128.* 19.08.02, 19:15
no własnie po pobożnych klimatach w mediach wszelakiego rodzaju zadaję
pytanie kolegom jaki kolor włosów u płci przepieknej kręci was najbardziej ?
mnie osobiście czarne!!
a was? /rude, blond,czarne czy szatynki?

bonk powakacyjny
Obserwuj wątek
    • Gość: s. Re: czarna,ruda czy blondina? IP: *.arcor-ip.de 19.08.02, 19:34
      polki, rosjanki, ukrainki, itp. byle nie spasione niemry!
      • Gość: bonczek Re: czarna,ruda czy blondina? IP: *.acn.pl / 10.132.128.* 19.08.02, 19:39
        widze ,że kolega też po przejściach unijnych hue hue hue hue
        • Gość: s. Re: czarna,ruda czy blondina? IP: *.arcor-ip.de 19.08.02, 20:00
          w trakcie, kolego, w trakcie. dlatego planuje czestsze wizyty w zaodrzanskich
          krainach pieknych kobiet ;->
    • illusion Re: czarna,ruda czy blondina? 19.08.02, 19:56
      Nie ma jak rudy wpadający w kasztan :-)) Takiej to się mogę oświadczyć byle
      jezcze potrafiła gotować :-)
      • Gość: bonk fajerhed! IP: *.acn.pl / 10.132.128.* 19.08.02, 19:59
        tez smakowite wizualnie mniam mniam
    • szarykot ŁYSA :P 19.08.02, 19:59
      • arvena Re: ŁYSA :P 19.08.02, 20:33
        hmmm-to wątek tylko dla panów???
        bo jak nie to ja jak Bonczek lubię czarne panie i panów tys:)
        • Gość: kirkol Re: kolor , ale gdzie IP: *.magma-net.pl 19.08.02, 21:33
          mnie kreci kolor czarny , ale najbardziej na dole, u gory moze byc nawet ruda
          lub w ciapki byle nie lysa jak ja
          pozdro
      • nelka Re: ŁYSA :P 20.08.02, 10:55
        Szarykocie, czy to przytyk do najnowszej fryzury Kociątka ? :-)))
    • Gość: marciaaa Re: czarna,ruda czy blondina? IP: *.abo.wanadoo.fr 19.08.02, 21:32
      a myslalam, ze preferuujesz blondynki... //oczko
      • Gość: kirkol Re: czarna,ruda czy blondina? IP: *.magma-net.pl 19.08.02, 21:34
        pomysl Bonczek o zaroscie na klacie i nogach plecach i nogach , gdzie te baby?
        i wszystkie wloski krecone i czarne
        pozdro
        • Gość: bonk Re: czarna,ruda czy blondina? IP: *.pl 19.08.02, 21:42
          Gość portalu: kirkol napisał(a):

> pomysl Bonczek o zaroscie na klacie i nogach plecach i nogach , gdzie te baby?
          > i wszystkie wloski krecone i czarne
          > pozdro
          jeśli miąłeś panie na myśli to nie jestem zwolennikiem śródziemnomorskiej urody hue hue hue
          a co do arveny to chciałem nieskromnie zaznaczyć iz jestem walczącym z łysina siwiejącym brunetem ahahahahahah

bonk
          • Gość: clin Re: czarna,ruda czy blondina? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.02, 21:55
            W zasadzie to ja wole rude,najlepiej jeszcze z piegami.Zawsze mnie jednak
            ciekawiło czy jeżeli na głowie mają rude to na cipce też?bardzo prosze o
            odpowiedź jakiegoś zorientowanego w temacie pana albo rudą panią( blondynka
            tez może być)Ja jestem jeszcze prawiczkiem ,stąd moje wątpliwości:(
            • Gość: kirkol Re: czarna,ruda czy blondina? IP: *.magma-net.pl 19.08.02, 22:00
              jesli nie farbowana to na dole ruda jest ruda , a blondynka jest blond , czarna
              jest czarna ( kurde ja jestem prawie lysy i co , na genitaliach nadal wlosy
              moze jaki przeszczep ? )
              pozdro
              • Gość: magician Re: czarna,ruda czy blondina? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.02, 22:13
                ale wiadomo że najładniejsi są bruuuuuuuuuneci !!! :)))

• nelka Re: czarna,ruda czy blondina? 20.08.02, 10:59
                  Gość portalu: magician napisał(a):

> ale wiadomo że najładniejsi są bruuuuuuuuuneci !!! :)))
                  >
                  Sorki, pozwole sobie niezgodzić się z powyższym, podobają mi się blondyni, z
                  prostymi włosami ( nie przeszkadza mi to aktualnie bujać się w bruneciku)
              • Gość: clin Re: czarna,ruda czy blondina? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.02, 22:14
                A to szkoda.Ja wolałbym żeby było jak w kinie, tzn.na głowie blondi ,a na
                dole czarna.Eh ,życie jest cięzkie...
                • arvena Re: czarna,ruda czy blondina? 19.08.02, 23:14
                  hmmm
                  Ja mam kilka koleżanek blondynek niefarbowanych , które mają na dole czarne...
                  ale może to jakiś ewenement- za dużo ich pod prysznicem nie widziałam:P
    • Gość: oki Re: czarna,ruda czy blondina? IP: *.koof.com.pl 20.08.02, 01:37
      hmmm nie mozna powiedziec, ze bardziej lubie blondynki od brunetek, lub
      odwrotnie. kolor wlosow musi pasowac do buzi, figury, itd. jesli kobieta jast
      niska, drobna to lepiej by miala czarne krotkie wlosy (ech....) , a jesli jest
      wysoka to dlugie blond..
      • Gość: Tomek Re: czarna,ruda czy blondina? IP: *.lib.ohio-state.edu 20.08.02, 02:57
        Nie ma to jak piekna blondyneczka, taka prawdziwa polska sexy laseczka! Ja siedze juz 3 miesiac w USA i
        daaaawno nie widzialem juz naprawde ladnej dziewczyny. Same grube potwory tutaj chodza :-((((
        Juz nie moge sie doczekac az wroce - moze dziewczyny przygotujecie mi mile powitanie? :-)))))
        • Gość: ivana Re: czarna,ruda czy blondina? IP: *.ppp.get2net.dk 20.08.02, 07:55
          mam kolezanke ktora jest blondynka a na dole ma rude wlosy!
          • Gość: bonk Re: czarna,ruda czy blondina? IP: *.pl 20.08.02, 08:21
            Gość portalu: ivana napisał(a):

> mam kolezanke ktora jest blondynka a na dole ma rude wlosy!
            widzę ,że znacie się dość blisko :-))))))))))))))))))))

bonczek
            • Gość: cyfer Re: czarna,ruda czy blondina? IP: *.devtest.net / 212.80.166.* 20.08.02, 09:04
              gora zdecydowanie czarna. dol wole bez owlosienia. :) osobiscie jestem szatynem, a ozenilem sie z blondynka. naturalna.

• Gość: mnich Re: czarna,ruda czy blondina? IP: *.cbk.pan.wroc.pl 20.08.02, 13:41
                zależy jak leży...
                • arvena Re: czarna,ruda czy blondina? 20.08.02, 16:03
                  się tu filozoficznie zrobiło:))))
                  • mastat Re: czarna,ruda czy blondina? 20.08.02, 18:26
                    A Ja się nie dam sprowokować:P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka