Gość: Demio IP: *.zapid.com 27.09.01, 09:14 ...wolnego czasu i przestrzeni w głowie na zwariowane pomysły... A Tobie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: Brakuje mi... 27.09.01, 12:19 Ostatni wolnego czasu i przez to wiadomo... duzo rzeczy ucieka :( KroTosS ps.Najbardziej czas zajmuje mi pewne forum... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Brakuje mi... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 12:32 czasu troche, ale przestrzeni ci u mnie dostatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tp Re: Brakuje mi... IP: *.67.153.78.Dial1.Frankfurt1.Level3.net 27.09.01, 19:11 chyba w dupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Brakuje mi... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 20:28 wszedzie, wiec tam tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .sonia. Re: Brakuje mi... IP: 200.5.1.* 27.09.01, 16:30 Pewnych umiejętności, np. jeszcze nie nauczyłam się grać w golfa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freeride Re: Brakuje mi... IP: *.bydgoski.pl 27.09.01, 16:44 hmmm... w sumie mógłbym powiedziec, że wolnego czasu najbardziej, ale z drugiej strony biegając, chodząc na siłownię, basen, sciankę wspinaczkową (niestety ostatnio rzadziutko), warsztaty fotograficzne i francuski to chyba dobrze ze mi go brakuje:)? A troszke poważniej to chronicznie cierpię na brak urlopu, trzy tygodnie to dla mnie kropla w morzu potrzeb, tak ze zawzwyczaj realizuje 1 moze 2 pomysly z dziesięciu jakie sobie zaplanuje na cały rok...:((( pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Brakuje mi... 27.09.01, 18:22 Gość portalu: Freeride napisał(a): > hmmm... w sumie mógłbym powiedziec, że wolnego czasu najbardziej, ale z drugiej > > strony biegając, chodząc na siłownię, basen, sciankę wspinaczkową (niestety > ostatnio rzadziutko), warsztaty fotograficzne i francuski to chyba dobrze ze mi > > go brakuje:)? > A troszke poważniej to chronicznie cierpię na brak urlopu, trzy tygodnie to dla > > mnie kropla w morzu potrzeb, tak ze zawzwyczaj realizuje 1 moze 2 pomysly z > dziesięciu jakie sobie zaplanuje na cały rok...:((( > pozdr jeszcze dodaj ze siedzisz w *bydgoski.pl ;-)))) KroTosS ps.No ale to zajecie daje "miske ryzu" wiec nie tak zle ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macias Re: Brakuje mi.......ohh IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 27.09.01, 19:02 Dobrego samochodu , i wiekszej checi i mobilazji do nauki , i szerych przyjaciol ... jak szczerze to szczerze :> Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: Brakuje mi.......ohh 28.09.01, 00:37 spotkania z Ojcem Dyrektorem przy świecach przy palącym się drewnie w kominku, z poseł Sobecką na kolankach. Odmówmy za nich zdrowaśkę... Odpowiedz Link Zgłoś