Gość: ked IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.08.05, 21:51 ...jaki artykuł taki komentator...jakie badania taki komentarz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kris Re: Komentuje IP: *.plusgsm.pl 11.08.05, 22:37 Żenada. "Pomazać po bilboardzie" - rzeczywiście 'profesjonalny' komentarz. Żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marketigowiec Re: Komentuje IP: *.wiresslan.pl / 62.233.177.* 12.08.05, 00:42 Coraz bardziej jestem utwierdzony w zdaniu, że co specjalista od marketingu to inne zdanie. Specjalisci bardziej siebie kreują niż przekazują swoją wiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ja22ek Re: Komentuje 12.08.05, 09:16 Żeby przekazywać wiedzę, trzeba ją najpierw mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rojpli Re: Komentuje IP: *.b.pppool.de 12.08.05, 22:16 Co to za nowy "think tank" to Centrum Polityki Profesjonalnej? 15 lat temu to jeszcze nikt nikogo nie kojarzył z Platformą, a Wrocław uchodził za miasto rządzone przez Unię Wolności i jej poprzedniczki. Jakoś mi się nigdy nie kojarzył Zdrojewski z Rokita i "Nicea albo śmierć", panie ekspercie. Jest to marketingowe dorabianie tradycji Platformie czy co? Jak to że PZU co od 200 lat? To jest polityka profesjonalna? Teoria gumowej prawdy? Odpowiedz Link Zgłoś