smakosz_buraka 18.08.05, 18:36 Co o mnie myślicie? Jestem zły, bardzo zły czy też taki jak każdy na tym forum? Proszę o obiektywne opinie. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Emeryt Re: Co o mnie myślicie? Proszę o obiektywne opini IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.08.05, 19:35 A jakie buraki smakują Ci najbardziej: -pastewne, -ćwikłowe, -cukrowe? Odpowiedz Link Zgłoś
smakosz_buraka Re: Co o mnie myślicie? Proszę o obiektywne opini 18.08.05, 19:52 forumowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colezsław Re: Co o mnie myślicie? Proszę o obiektywne opini IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.08.05, 21:05 Obiektywnie patrząc niezły z ciebie kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś
smakosz_buraka Re: Co o mnie myślicie? Proszę o obiektywne opini 18.08.05, 22:57 Przez to forum. Z kim przystaję takim się staję Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Że jesteś beznadziejnym palantem. 19.08.05, 00:09 Dziś się chyba naćpałeś i zaśmieciłeś forum swoją żałosną tfu!rczością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sanepid Re: Że jesteś beznadziejnym palantem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 17:08 Z Ciebie to też niezły kretyn swoją drogą. Odpowiedz Link Zgłoś
smakosz_buraka ...palantem. - Przyganiał kocioł garnkowi :) 19.08.05, 17:20 kklement napisał: > Że jesteś beznadziejnym palantem I kto to mówi! he! he! he! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luiza KLEMENTOWSKI TO NIE TYLKO PALANT IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.05, 17:44 Podobno w szkole miał aspiracje, aby zostać dziennikarzem. Dziś obraża ich na forum. Każdy, kto jest przeciwko niemu to narkoman. Taki lekarz - Pinochet w najgorszym wydaniu ścierwo. Więc dyrekcjo psychiatryka zastanów się kogo bronisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: KLEMENTOWSKI TO NIE TYLKO PALANT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 18:20 Przyłączam się do ogólnego obrzydzenia psychiatrą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest smakosz buraka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.05, 20:05 Co o tobie sądzę smakoszu buraka? Po twoich wpisach na tym forum sądzę, że jesteś niezrównoważony psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz cipek Re: smakosz buraka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 20:12 wszyscy jestescie debilami. Odpowiedz Link Zgłoś
ckodwro Re: smakosz buraka 21.08.05, 00:07 popieram smakosz cipek, krótko ale trafnie Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Ssanie palca sprawia ci przyjemność ? 19.08.05, 22:34 Gość portalu: luiza napisał(a): > Podobno w szkole miał aspiracje, aby zostać dziennikarzem. Cóż, próbujesz wywrzeć wrażenie, że coś o mnie wiesz ? Często wysysasz różne rzeczy z palca ? Czy tylko z PALCA ? >:} Sprawia ci to jakąś przyjemność ? Nie najeżdżam na dziennikarzy jako grupę zawodową, ale na konkretnych ludzi, którzy skądinąd wykonują ten zawód - co mi akurat jest obojętne. Takich jak na przykład niejaki Jacek Bomersbach ( ooo, a tak przy okazji - wyglada na to, że twój post jest potwierdzeniem, że smakosz_buraka to kolejne wcielenie tego pajaca ? :) ), który przyjął na Forum rolę trybuna lumpenploretariatu - i idealnie do tego pasuje. A porównanie mnie do Pinocheta poczytuję sobie jako komplement - dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Ssanie palca sprawia ci przyjemność ? IP: *.media4.pl 19.08.05, 23:18 hej, kklement, a dlaczego tak nienawidzisz smakosza_buraka czy kimkolwiek by nie był? taka bezinteresowna złośliwość? czy co, przyjemność Ci sprawia jeżdżenie po jakiejś wybranej ofierze na forum? jakoś nie zauważyłem żeby smakosz_buraka jeździł po kimś bardziej, niż forumowe stado po nim, o co chodzi? brak własnego zdania i poddanie się gorszemu, czyli podążanie za stadem, bo w nim bezpieczniej? Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Re: Ssanie palca sprawia ci przyjemność ? 19.08.05, 23:58 Mała próbka działalności smakosza: Spotkajmy się wszyscy w ZDiKu I zróbmy im na głowy siku! Później zbierzmy się w kupę I wystawmy burakom ze ZDiku d...! Przyprowadzę też ze sobą mojego wuja On im pokaże wielkiego .... (trala! la! la!...) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=25347213&a=25347983 ***** Oni tak się dobrali przez przypadek? Powiem szczerze że na widok tyle pedałów bym puścił pawia. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=25357401&a=25359914 [ i pomyśleć, że to mi się zarzuca na Forum homofobię ] **** forum pełne buraków i debili w rodzaju ditrana. czas odejść. misja spełniona. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=25361252&a=25361252 [ wow, co za samokrytyka ! ] **** Co powinienem zrobić gdy na basenie się podniecę? Autor: smakosz_buraka Data: 28.07.2005 17:56 + dodaj do ulubionych wątków Ostatnio mi się coś takiego przytrafiło i skrępowany położyłem się na brzuchu, aby przeczekać okres największego napięcia. Ale tak sobie myślę, że skoro wszystko się mieści i nic nie wystaje po za slipki to nie powinienem się przejmować. Przecież to ludzka sprawa i nie powinna być wstydliwa. A wy jak uważacie? Zdarzyło się wam coś podobnego? Jak się wtedy zachowaliście? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=27060764&a=27060764 **** Szły kaczory na nieszpory! A po nieszporach na wybory. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=26393469&a=26560106 **** Czytałem że tam nie wolno wrzucać zużytego papieru toaletowego do muszli klozetowej. Czy to prawda? Jeśli tak to śmiesznie w tej Grecji i śmierdząco :))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=27110393&a=27110393 [ w tym samym wątku: " Ja sobie nie mogę wyobrazić co oni robią z tym zużytym papierem i jak on może nie śmierdzieć "] **** Jak dobrze nam upalnym latem pacyfikować ruską wieś Stać pod płotem z automatem reakcyjną śpiewać pieśń! Nie boim się ruskich nie boim się nie! Nie boim się sierpa i młota! Za Katyń, za Wilno, za Kowno za Lwów zapłaci nam ruska chołota! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=27057707&a=27064624 **** A więc jeszcze więcej studentów a więc jeszcze więcej buractwa a więc jeszcze więcej przygłupawych studentek do bzykania. Czemu nie! Lubię buraki i studentki forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=27304752&a=27334317 ----------------------------------------- Czy mam cytować dalej ? Chciał się dowiedzieć, co nim myślą, to mu napisałem, co ja myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis no wiesz IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 20.08.05, 00:26 ktos powiedział "pokaż mi swoich przyjaciół a powiem Ci kim jesteś" z kolei ludzie zajmujący sie żywieniem przerobili to powiedzenie na "powiedz mi co jesz a powiem Ci kim jesteś" tak więc chyba nie ma wątpliwości, że jesteś burakiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kklement He he, raczej kukurydzą, zważywszy na ... 20.08.05, 00:46 ... moją słabość do tejże w każdej postaci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: He he, raczej kukurydzą, zważywszy na ... IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 20.08.05, 00:57 to było do smakosza buraka :) Odpowiedz Link Zgłoś
kklement A to przepraszam :) 20.08.05, 00:58 Twój post wygląda jak odpowiedź na mój ostatni, to go przyjąłem ksobnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nat Re: A to przepraszam :) - freudowska pomyłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 08:34 freud by o tym wiele powiedział, chory psychiatro Odpowiedz Link Zgłoś
smakosz_buraka Re: no wiesz 21.08.05, 11:34 Gość portalu: Rafis napisał(a): > ktos powiedział "pokaż mi swoich przyjaciół a powiem Ci kim jesteś" z kolei > ludzie zajmujący sie żywieniem przerobili to powiedzenie na "powiedz mi co > jesz a powiem Ci kim jesteś" tak więc chyba nie ma wątpliwości, że jesteś > burakiem Nigdy tego nie kryłem przecież kto z kim przystaje takim się staje a ja spędzając tyle czasu na forum z takimi burakami jak ty inny być nie mogę i niczym się od ciebie nie różnię. Pozdro buraczku! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
smakosz_buraka Re: Ssanie palca sprawia ci przyjemność ? 21.08.05, 11:31 kklement napisał: > forum pełne buraków i debili w rodzaju > ditrana. czas odejść. misja spełniona. > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=25361252&a=25361252 > [ wow, co za samokrytyka ! ] kklement jesteś ograniczony, bo nawet nie widzisz że to nie pisał smakosz_buraka tylko klon srnakosz_buraka. SPRAWDŹ DOKŁADANIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spectator Re: Że jesteś beznadziejnym palantem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 12:13 > Że jesteś beznadziejnym palantem. Przedstawia się wprost i bez ściemy: smakosz_buraka a i tak buraki się na to łapią i słoma wyłazi im z butów! Cóż, to po prostu cecha buractwa. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: io Re: Że jesteś beznadziejnym palantem. IP: *.wroclaw.mm.pl 20.08.05, 16:02 No i po co ci była ta wiedza o sobie, drogi Smakoszu? Najgorsze zaś jest to, że (jak piszą w pewnej szkolnej lekturze) nie jestaśmy tacy, jak o sobie sami myślimy, tylko tacy, jak myślą o nas inni;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wał Re: Że jesteś beznadziejnym palantem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 19:54 czy ten smakosz buraka to przypadkiem nie dawna isis. Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Nie, to najprawdopodobiej Ditran. 20.08.05, 20:14 Styl podobny, poglądy te same. A odkąd pojawił się s_b, Ditran zniknął z Forum. Ponieważ Bomersbach lubi takie forumowe przebieranki ( udawał m.in. studentkę ASP - ciekawe, czy w realu też przebiera się w kobiece ciuchy ? ;) ), wydaje się bardzo prawdopodobne, że smakosz_buraka to kolejne wcielenie tego typka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ditran Oczywiście, że ja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.05, 22:26 I udaje się nabierać takich palantów jak Krzysztof Klementowski, który tropił ditrana w Zakładzie Medycyny Sądowej Akademii Medycznej we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chistoria horoby albo pacjentka_klementa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 22:37 tez jej zalazl za skore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UWAX UWAGA WAŻNE OGŁOSZNIE o pacjentach kklementa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 04:14 UWAGA pacjenka klementa i pacjent klementa to są te same osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wirus kklementozy kklement to piąty element - w teorii Darwina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 04:13 " udawał m.in. studentkę ASP - ciekawe, czy w realu też przebiera się w kobiece ciuchy ?" Co cię to obchodzi psychiatro, podglądaj se swoich pacjentów! Odpowiedz Link Zgłoś
smakosz_buraka BRAWO! I właśnie to co napisałeś/aś chcę uświadomi 21.08.05, 11:38 Gość portalu: io napisał(a): > Najgorsze zaś jest to, że > (jak piszą w pewnej szkolnej lekturze) nie jestaśmy tacy, jak o sobie sami > myślimy, tylko tacy, jak myślą o nas inni;-) BRAWO! I właśnie to co napisałeś/aś chcę uświadomić wszystkim burakom na tym forum którym się wydaje że są lepsi od innych a tak naprawdę inni uważają ich za zwykłe buractwo! Zarozumiałe buraki mają zbyt duże mniemanie o sobie. Zupełnie niesłusznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ditran I PO CO CI TO KLEMENTOWSKI BYŁO? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.08.05, 17:19 Czyli wg. ciebie smakosz buraka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Co o mnie myślicie? Proszę o obiektywne opini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:41 Ot, taki cienki waldek.s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Co o mnie myślicie? Proszę o obiektywne opini IP: *.static.tvk.wroc.pl 07.08.13, 20:00 :) Odpowiedz Link Zgłoś