Dodaj do ulubionych

Co o mnie myślicie? Proszę o obiektywne opinie.

18.08.05, 18:36
Co o mnie myślicie?
Jestem zły, bardzo zły czy też taki jak każdy na tym forum?
Proszę o obiektywne opinie.
Dzięki!
Obserwuj wątek
    • Gość: Emeryt Re: Co o mnie myślicie? Proszę o obiektywne opini IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.08.05, 19:35
      A jakie buraki smakują Ci najbardziej:
      -pastewne,
      -ćwikłowe,
      -cukrowe?
      • smakosz_buraka Re: Co o mnie myślicie? Proszę o obiektywne opini 18.08.05, 19:52
        forumowe ;)
        • Gość: colezsław Re: Co o mnie myślicie? Proszę o obiektywne opini IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.08.05, 21:05
          Obiektywnie patrząc niezły z ciebie kretyn.
          • smakosz_buraka Re: Co o mnie myślicie? Proszę o obiektywne opini 18.08.05, 22:57
            Przez to forum. Z kim przystaję takim się staję
    • kklement Że jesteś beznadziejnym palantem. 19.08.05, 00:09
      Dziś się chyba naćpałeś i zaśmieciłeś forum swoją żałosną tfu!rczością.
      • Gość: Sanepid Re: Że jesteś beznadziejnym palantem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 17:08
        Z Ciebie to też niezły kretyn swoją drogą.
      • smakosz_buraka ...palantem. - Przyganiał kocioł garnkowi :) 19.08.05, 17:20
        kklement napisał:

> Że jesteś beznadziejnym palantem

I kto to mówi! he! he! he!
        • Gość: luiza KLEMENTOWSKI TO NIE TYLKO PALANT IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.05, 17:44
          Podobno w szkole miał aspiracje, aby zostać dziennikarzem. Dziś obraża ich na
          forum. Każdy, kto jest przeciwko niemu to narkoman. Taki lekarz - Pinochet w
          najgorszym wydaniu ścierwo. Więc dyrekcjo psychiatryka zastanów się kogo
          bronisz?
          • Gość: Olga Re: KLEMENTOWSKI TO NIE TYLKO PALANT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 18:20
            Przyłączam się do ogólnego obrzydzenia psychiatrą.
            • Gość: guest smakosz buraka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.05, 20:05
              Co o tobie sądzę smakoszu buraka? Po twoich wpisach na tym forum sądzę, że
              jesteś niezrównoważony psychicznie.
              • Gość: smakosz cipek Re: smakosz buraka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 20:12
                wszyscy jestescie debilami.
                • ckodwro Re: smakosz buraka 21.08.05, 00:07
                  popieram smakosz cipek, krótko ale trafnie
          • kklement Ssanie palca sprawia ci przyjemność ? 19.08.05, 22:34
            Gość portalu: luiza napisał(a):

> Podobno w szkole miał aspiracje, aby zostać dziennikarzem.

Cóż, próbujesz wywrzeć wrażenie, że coś o mnie wiesz ? Często wysysasz różne
            rzeczy z palca ? Czy tylko z PALCA ? >:} Sprawia ci to jakąś przyjemność ?

Nie najeżdżam na dziennikarzy jako grupę zawodową, ale na konkretnych ludzi,
            którzy skądinąd wykonują ten zawód - co mi akurat jest obojętne. Takich jak na
            przykład niejaki Jacek Bomersbach ( ooo, a tak przy okazji - wyglada na to, że
            twój post jest potwierdzeniem, że smakosz_buraka to kolejne wcielenie tego
            pajaca ? :) ), który przyjął na Forum rolę trybuna lumpenploretariatu - i
            idealnie do tego pasuje.

A porównanie mnie do Pinocheta poczytuję sobie jako komplement - dziękuję :)
            • Gość: q Re: Ssanie palca sprawia ci przyjemność ? IP: *.media4.pl 19.08.05, 23:18
              hej, kklement, a dlaczego tak nienawidzisz smakosza_buraka czy kimkolwiek by
              nie był? taka bezinteresowna złośliwość? czy co, przyjemność Ci sprawia
              jeżdżenie po jakiejś wybranej ofierze na forum?
              jakoś nie zauważyłem żeby smakosz_buraka jeździł po kimś bardziej, niż forumowe
              stado po nim, o co chodzi? brak własnego zdania i poddanie się gorszemu, czyli
              podążanie za stadem, bo w nim bezpieczniej?
              • kklement Re: Ssanie palca sprawia ci przyjemność ? 19.08.05, 23:58
                Mała próbka działalności smakosza:

Spotkajmy się wszyscy w ZDiKu
                I zróbmy im na głowy siku!
                Później zbierzmy się w kupę
                I wystawmy burakom ze ZDiku d...!

Przyprowadzę też ze sobą mojego wuja
                On im pokaże wielkiego .... (trala! la! la!...)
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=25347213&a=25347983
                Oni tak się dobrali przez przypadek? Powiem szczerze że na widok tyle pedałów
                bym puścił pawia.
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=25357401&a=25359914
                [ i pomyśleć, że to mi się zarzuca na Forum homofobię ]

forum pełne buraków i debili w rodzaju
                ditrana. czas odejść. misja spełniona.
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=25361252&a=25361252
                [ wow, co za samokrytyka ! ]

Co powinienem zrobić gdy na basenie się podniecę?
                Autor: smakosz_buraka
                Data: 28.07.2005 17:56 + dodaj do ulubionych wątków

Ostatnio mi się coś takiego przytrafiło i skrępowany położyłem się na
                brzuchu, aby przeczekać okres największego napięcia.

Ale tak sobie myślę, że skoro wszystko się mieści i nic nie wystaje po za
                slipki to nie powinienem się przejmować. Przecież to ludzka sprawa i nie
                powinna być wstydliwa. A wy jak uważacie? Zdarzyło się wam coś podobnego? Jak
                się wtedy zachowaliście?
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=27060764&a=27060764
                Szły kaczory na nieszpory!
                A po nieszporach na wybory.
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=26393469&a=26560106
                Czytałem że tam nie wolno wrzucać zużytego papieru toaletowego do muszli
                klozetowej. Czy to prawda? Jeśli tak to śmiesznie w tej Grecji i
                śmierdząco :)))
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=27110393&a=27110393
                [ w tym samym wątku: " Ja sobie nie mogę wyobrazić co oni robią z tym zużytym
                papierem i jak on może nie śmierdzieć "]

Jak dobrze nam upalnym latem pacyfikować ruską wieś
                Stać pod płotem z automatem reakcyjną śpiewać pieśń!

Nie boim się ruskich nie boim się nie!
                Nie boim się sierpa i młota!
                Za Katyń, za Wilno, za Kowno za Lwów zapłaci nam ruska chołota!
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=27057707&a=27064624
                A więc jeszcze więcej studentów
                a więc jeszcze więcej buractwa
                a więc jeszcze więcej przygłupawych studentek do bzykania.

Czemu nie! Lubię buraki i studentki
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=27304752&a=27334317
                -----------------------------------------

Czy mam cytować dalej ? Chciał się dowiedzieć, co nim myślą, to mu napisałem,
                co ja myślę.

• Gość: Rafis no wiesz IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 20.08.05, 00:26
                  ktos powiedział "pokaż mi swoich przyjaciół a powiem Ci kim jesteś" z kolei
                  ludzie zajmujący sie żywieniem przerobili to powiedzenie na "powiedz mi co jesz
                  a powiem Ci kim jesteś" tak więc chyba nie ma wątpliwości, że jesteś burakiem :)
                  • kklement He he, raczej kukurydzą, zważywszy na ... 20.08.05, 00:46
                    ... moją słabość do tejże w każdej postaci ;)
                    • Gość: Rafis Re: He he, raczej kukurydzą, zważywszy na ... IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 20.08.05, 00:57
                      to było do smakosza buraka :)
                      • kklement A to przepraszam :) 20.08.05, 00:58
                        Twój post wygląda jak odpowiedź na mój ostatni, to go przyjąłem ksobnie ;)
                        • Gość: Nat Re: A to przepraszam :) - freudowska pomyłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 08:34
                          freud by o tym wiele powiedział, chory psychiatro
                  • smakosz_buraka Re: no wiesz 21.08.05, 11:34
                    Gość portalu: Rafis napisał(a):

> ktos powiedział "pokaż mi swoich przyjaciół a powiem Ci kim jesteś" z kolei
                    > ludzie zajmujący sie żywieniem przerobili to powiedzenie na "powiedz mi co
                    > jesz a powiem Ci kim jesteś" tak więc chyba nie ma wątpliwości, że jesteś
                    > burakiem

Nigdy tego nie kryłem przecież kto z kim przystaje takim się staje a ja
                    spędzając tyle czasu na forum z takimi burakami jak ty inny być nie mogę i
                    niczym się od ciebie nie różnię.
                    Pozdro buraczku! ;)
                • smakosz_buraka Re: Ssanie palca sprawia ci przyjemność ? 21.08.05, 11:31
                  kklement napisał:

> forum pełne buraków i debili w rodzaju
                  > ditrana. czas odejść. misja spełniona.
                  > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=25361252&a=25361252
                  > [ wow, co za samokrytyka ! ]

kklement jesteś ograniczony, bo nawet nie widzisz że to nie pisał
                  smakosz_buraka tylko klon srnakosz_buraka. SPRAWDŹ DOKŁADANIE!
      • Gość: spectator Re: Że jesteś beznadziejnym palantem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 12:13
        > Że jesteś beznadziejnym palantem.

Przedstawia się wprost i bez ściemy: smakosz_buraka
        a i tak buraki się na to łapią i słoma wyłazi im z butów!
        Cóż, to po prostu cecha buractwa. ;-)
        • Gość: io Re: Że jesteś beznadziejnym palantem. IP: *.wroclaw.mm.pl 20.08.05, 16:02
          No i po co ci była ta wiedza o sobie, drogi Smakoszu? Najgorsze zaś jest to, że
          (jak piszą w pewnej szkolnej lekturze) nie jestaśmy tacy, jak o sobie sami
          myślimy, tylko tacy, jak myślą o nas inni;-)
          • Gość: wał Re: Że jesteś beznadziejnym palantem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 19:54
            czy ten smakosz buraka to przypadkiem nie dawna isis.
            • kklement Nie, to najprawdopodobiej Ditran. 20.08.05, 20:14
              Styl podobny, poglądy te same. A odkąd pojawił się s_b, Ditran zniknął z Forum.
              Ponieważ Bomersbach lubi takie forumowe przebieranki ( udawał m.in. studentkę
              ASP - ciekawe, czy w realu też przebiera się w kobiece ciuchy ? ;) ), wydaje
              się bardzo prawdopodobne, że smakosz_buraka to kolejne wcielenie tego typka.
              • Gość: ditran Oczywiście, że ja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.05, 22:26
                I udaje się nabierać takich palantów jak Krzysztof Klementowski, który tropił
                ditrana w Zakładzie Medycyny Sądowej Akademii Medycznej we Wrocławiu.
              • Gość: chistoria horoby albo pacjentka_klementa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 22:37
                tez jej zalazl za skore
                • Gość: UWAX UWAGA WAŻNE OGŁOSZNIE o pacjentach kklementa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 04:14
                  UWAGA

pacjenka klementa i pacjent klementa to są te same osoby
              • Gość: Wirus kklementozy kklement to piąty element - w teorii Darwina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 04:13
                " udawał m.in. studentkę ASP - ciekawe, czy w realu też przebiera się w kobiece
                ciuchy ?"

Co cię to obchodzi psychiatro, podglądaj se swoich pacjentów!
          • smakosz_buraka BRAWO! I właśnie to co napisałeś/aś chcę uświadomi 21.08.05, 11:38
            Gość portalu: io napisał(a):

> Najgorsze zaś jest to, że
            > (jak piszą w pewnej szkolnej lekturze) nie jestaśmy tacy, jak o sobie sami
            > myślimy, tylko tacy, jak myślą o nas inni;-)

BRAWO! I właśnie to co napisałeś/aś chcę uświadomić wszystkim burakom na tym
            forum którym się wydaje że są lepsi od innych a tak naprawdę inni uważają ich
            za zwykłe buractwo!
            Zarozumiałe buraki mają zbyt duże mniemanie o sobie. Zupełnie niesłusznie!
            • Gość: ditran I PO CO CI TO KLEMENTOWSKI BYŁO? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.08.05, 17:19
              Czyli wg. ciebie smakosz buraka.
    • Gość: fred Re: Co o mnie myślicie? Proszę o obiektywne opini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:41
      Ot, taki cienki waldek.s
    • Gość: :) Re: Co o mnie myślicie? Proszę o obiektywne opini IP: *.static.tvk.wroc.pl 07.08.13, 20:00
      :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka