Dodaj do ulubionych

Miszczuk na testach w Śląsku

IP: *.wroclaw.mm.pl 23.08.05, 20:38
buahahahaahah
lol
rotfl
to moze jeszzce krzykale, wilczka, wardocha (czy jak sie zwal ten wyjadacz
parkietow)
ze jest zle to wiadac po tym co radek zrobil ale zeby az tak, wyglada na to
ze gra bedzie sie opierac na amerykanach chyba ze nam zwieja lub
nieprzyjada :p

ale jazda, odrazu mi sie humor poprawil
Obserwuj wątek
    • Gość: to znowu ja Re: Miszczuk na testach w Śląsku IP: *.wroclaw.mm.pl 23.08.05, 20:47
      jak mozesz sie tak smiac ?? zastanow sie
      oto jak powinno sie zachowac w takiej sytyuacji:
      hihihihihihihihihihih
      muahahhahaahahaahahhahahahahahahahahhahahaha
      hehehehhehehehehehehehhehehhehehehehehehehehehehehehehehehe

to po to sie pozbylismy mroza zeby zatrudniac ... alez chytry plan nam
      zaserwowali, mistrzowski fortel

- to nie ucieczka tylko wycofanie sie na z gory upatrzone pozycje
      no nie moge, kiedy nastepne dowcipy koszykarskie ?? to ja poprosze newsletter
    • Gość: jozue32 moze mnei?? IP: 82.160.248.* 23.08.05, 21:41
      panie schatyna i reszta ekipy, sluchac uwaznie!! moze poszukujecie malego
      zwinnego rozgrywającego, potrafie przestawic sie na 5, dobrze gram tyłem do
      kosza, w lidze szkolnej notowałemn niezłe statystyki, kiedys zainteresowani
      byli mną skauci ze szkoły podstawowej w mariankowie.jezeli chodzi o pieniadze
      to nie martwcie sie!!nie chce suzo, powiedzmy 2 tysiace miesięcznie, maluszka
      służbowego moglibyscie odpalic, i jeszcze tylko jeden warunek-autograf jakiejs
      gwiazdy bym prosil. takiej z prawdziwego zdarzenia.jak cos to czekam na
      odpowiedz jozue32@gazeta.pl
      • Gość: Sunna Re: moze mnie?? IP: *.wroclaw.mm.pl 23.08.05, 22:29
        No i szlag trafil dobrego gracza nie bedziemy miec. Jozue zastanow sie czy
        chcesz ten autograf bo u nas go niedostaniesz :/ moze jednak zagrasz za samego
        malucha i pensje ? jesli kochasz ten klub zrob wyjatek, wiemy zes kolekcjoner
        ale miej litosc !!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: arek Re: moze mnie?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.05, 23:48
          Jozue, zgódż się za trampki i dwie pary skarpet i nie chwal się, ze możesz grać
          tyłem do kosza, bo pomyslą, ze nie potrafisz grac przodem do kosza. A wiemy, że
          potrafisz! A jak będziesz się uśmiechał, to dobry Pan Schetyna da ci jeszcze
          sznurowadła.
    • Gość: fan smiech na sali (mieszczańskiej) IP: *.e-wroc.com 24.08.05, 00:50
      przeciez to jest parodia. gosc owszem zanotowal jakie dwa czy trzy dobre
      wystepny w zeszlym sezonie, ale to nie jest grajek jakiego Śląsk potrzebuje. on
      jest beznadziejny. całe życie grywa w srednich klubach i ma w nich srednie
      wyniki zarowno indywidualne jak i druzynowe. to ja juz bym sie lepiej wybrał do
      takiej Francjii...sciagna dwoch trzech czarnych francuzów co fruwac potrafia z
      w miare dobrym rzutem i było by pokłopocie. a na litośc boska - tylko nie Marek
      Miszczuk!!! p.s. do Marka Miszczuka: osobiscie nic do Ciebie ziom nie mam. moze
      i z Ciebie dusza towarzystwa a na klimat zespołu byc moze bys wpływał
      znakomicie jednak chyba jestes dosyc słabym graczem, a przynajmniej sredniakiem
      w polskiej lidze. pozdro
    • Gość: 78 Re: Miszczuk na testach w Śląsku IP: 62.233.176.* 24.08.05, 10:28
      w obronie to on sie zachowuje jak kupa gnoju i jest wolny jak woz z kapusta

dajmy se z nim spokoj bo Miszczuk jest po prostu leniwy
    • Gość: Krzysio Re: Miszczuk na testach w Śląsku IP: *.magma-net.pl 24.08.05, 16:58
      Naprawdę jest żle. Brakuje tylko jeszcze Szcześniaka, Wiekiery, Kożeńca i
      jeszcze jednego zdolnego centra z Białej Rusi którego nazwiska nie pamiętam ale
      miał jakoś, coś Alexander i był naprawdę Kuul.
      W tym momencie krzyczę więc Szengelija wróóóóóć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka