Gość: n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 22:54 Odp:Ja tak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: normalny Re: Czy akceptujecie HOMO-CLUBY we Wrocku? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 23.08.05, 23:01 nie , tak samo jak nie akceptujemy klubów dla pedofilów, zoofilów i innego brudu! Ludzi chorych należy poddać leczeniu, a nie organizować im kluby wzajemnej adoracji.Chociaż takie kluby mogą być doskonałym miejscem dla wypróbowania nowego rodzaju np."koktail'u Mołotowa", czy innych środków do likwidowania zarazy! Odpowiedz Link Zgłoś
nat.wroclaw Re: Czy akceptujecie HOMO-CLUBY we Wrocku? 23.08.05, 23:18 O! To nowodworscy homofobi nie oglądają meczu, tylko "likwidują zarazę" na forum? Fiu fiu .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konot Re: Czy akceptujecie HOMO-CLUBY we Wrocku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:58 ten Normalny jest taki na niby, ale to pewnie nie jest jego wina. Wiadomo, ciężkie dzieciństwo, drewniane zabawki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan nie ma takich klubów IP: *.chello.pl 24.08.05, 01:40 bo tfu! pedofilia, zoofilia są nielegalne, karalne i w dodatku obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
arte22 Re: Czy akceptujecie HOMO-CLUBY we Wrocku? 24.08.05, 23:20 Gość portalu: normalny napisał(a): > nie , tak samo jak nie akceptujemy klubów dla pedofilów, zoofilów i innego > brudu! Ludzi chorych należy poddać leczeniu, a nie organizować im kluby > wzajemnej adoracji.Chociaż takie kluby mogą być doskonałym miejscem dla > wypróbowania nowego rodzaju np."koktail'u Mołotowa", czy innych środków do > likwidowania zarazy!- Normalny, lecz sie, jak ci sie marza miejsca do wyprobowywania koktajlow Molotowa! Odpowiedz Link Zgłoś
rw.wro Re: Czy akceptujecie HOMO-CLUBY we Wrocku? 25.08.05, 23:20 Gość portalu: normalny napisał(a): > nie , tak samo jak nie akceptujemy klubów dla pedofilów, zoofilów i innego > brudu! Ludzi chorych należy poddać leczeniu, a nie organizować im kluby > wzajemnej adoracji.Chociaż takie kluby mogą być doskonałym miejscem dla > wypróbowania nowego rodzaju np."koktail'u Mołotowa", czy innych środków do > likwidowania zarazy! po twoim poscie wnioskuję, że zapomniałeś dopisać "nie" przed swoim nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
boltonman Re: Czy akceptujecie HOMO-CLUBY we Wrocku? 24.08.05, 00:06 normalny dobrze pisze , bo jest normalny.Wrocław powninien być czysty, nikt nie chce tego brudu i syfu.Jak ludzie chorzy(homo)mogą się wypowiadać na temat swojej choroby? Czy pedofilowi też uwierzycie, że jego miłość do 2, 3 latki to takie piękne uczucie, sama miłość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan przecież Wrocław mieni się być ełropejski IP: *.chello.pl 24.08.05, 01:37 więc jak Europa na maksa to i musza być kluby dla gejów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sklepowa Nikt mi nie wmowi, ze Wroclaw to fajne europejskie IP: *.cybernet.ch 25.08.05, 15:57 Nikt mi nie wmowi, ze Wroclaw to fajne europejskie miasto !!! Ostatnio w Szwajcarii ludzie z Wroclawia probowali mi ten kit wcisnac !!! Propaganda ! P. S. Stosunek do homoseksualnosci to bardzo skuteczny test na ludzi. Papierek lakmusowy. To mowi bardzo wiele o danej osobie. Dobrze wiedziec, z kim sie ma do czynienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: Nikt mi nie wmowi, ze Wroclaw to fajne europe IP: *.217.128.249.coditel.net 25.08.05, 21:08 I zgadzam się z Tobą. Ten test jest bardzo skuteczny! Ciekawe co ci "normalni" mysla o murzynach, azjatach etc. Pewnie do pieca ... I to takie beda nast. 4 lata w Polsce za prawicy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgadza_sie Re: Nikt mi nie wmowi, ze Wroclaw to fajne europe IP: *.spectraweb.ch 27.08.05, 14:48 Czesc Polakow to tresowane psy policyjne ! Stosunek do gejow i lesbijek to najlepszy test na rasizm i ksenofobie. P. S. We Wroclawiu jest duzo fajnych ludzi, ale tresowane pieski sa wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: Czy akceptujecie HOMO-CLUBY we Wrocku? 24.08.05, 09:39 boltonman napisał: > normalny dobrze pisze , bo jest normalny.Wrocław powninien być czysty, nikt nie > > chce tego brudu i syfu. za siebie mow, mnie nie przeszkadza, a poza tym gdzie Twoja chrzescijanska milosc i szacunek do blizniego, co? Hipokryta?? > Jak ludzie chorzy(homo)mogą się wypowiadać na temat > swojej choroby? oswiec mnie i podaj nazwe jednostki chorobowej objawiajacej sie miloscia do przedstawiciela tej samej plci...i zrodlo mi podaj, bo jakos Ci nie uwierze na slowo... > Czy pedofilowi też uwierzycie, że jego miłość do 2, 3 latki to > takie piękne uczucie, sama miłość? odpoweidz na to pytanie jest prosta: NIE, bo pedofilia jest aktem godzacym w prawo. Poza tym homoseksualizm dotyczy ludzi swiadomie decydujacych, a dziecko tej mozliwosci nie ma. Kapujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
k_i_k_a Re: Czy akceptujecie HOMO-CLUBY we Wrocku? 24.08.05, 09:45 obawiam się, że nie skapuje.... ale to nie jego wina: niektórzy mają po prostu nieco mniejsze zdolności poznawcze od urodzenia... niestety Odpowiedz Link Zgłoś
boltonman Re: Czy akceptujecie HOMO-CLUBY we Wrocku? 24.08.05, 12:04 tak , homoseksualizm to jest choroba. Niby skreślony z listy chorób(poprzez naciski lobby gejowskiego) chyba w 1975 roku, ale nikt poważny nie uwierzy , że ludzkość była aż do 1975 roku w błędzie.A skoro niby była, to równie dobrze może być w błedzie teraz traktując homoseksualizm jako dewiacje, a nie chorobe która należy leczyć!!! Popatrzcie na lesbijki i gejów.Te pierwsze często "chłopczyce" bez piersi próbujące naśladować(?)sposób chodzenia i zachowania facetów. Geje często, niby faceci ale psychicznie takie...niby... ni to pies ni wydra.Na zarost często nakładają make-up, itp. A więc klasyczny dowód, że powodem ich cierpień była jakaś wada w życiu płodowym.Może lesbijka miała być chłopcem, a gej na odwrót, ale poprzez pewien defekt w życiu płodowym wyszło takie nie wiadomoco...taki wypierdek natury, który wszelkimi sposobami (choć sam dobrze wie ze jest chory) próbuje wykrzyczeć , że jest normalny.A to przecież jest żałosne!Lepiej się zgłosić do lekarza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WALIC_GEJA Re: Czy akceptujecie HOMO-CLUBY we Wrocku? IP: *.wroclaw.mm.pl 24.08.05, 13:20 ZIOM POPIERAM CIE W 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drom Re: Czy akceptujecie HOMO-CLUBY we Wrocku? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.08.05, 22:08 wiesz kiedys ziemia byla plaska ... az kilku takich ustalilo, ze mowienie o jej kraglosci nie jest herezja i nie nalezy za to palic na stosie. to samo bylo z wieloma jeszcze dziedzinami zycia. w powszechnie panujacej w naszym kraju religii byly tez taki eprzypadki ze kilku gosci zasiadlo i ustalilo, ze w swietle zebranych dowodow nalezy przyznac, ze ktos sie tu kiedys pomylil i jest jednak inaczej niz myslano do tej pory. wczesniej jakies inne grono siadlo i stwierdzilo ze jest inaczej ale oni mieli tylko swoje fobie i przesady oraz ZERO wiedzy faktycznej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Czy akceptujecie HOMO-CLUBY we Wrocku? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 25.08.05, 23:33 no widzisz , sam sobie udowodniłeś w jakim kłamstwie żyjesz, jakim kłamstewm jest twierdzenie , że homoseksualizm nie jest chorobą.Kilku gejów zasiadło w jakiejś strukturze, co to niby uchwaliła, hehe, że ludzie homo nie muszą się leczyć.... Alkoholicy też powinni ustalić ,że alkoholizm nie jest chorobą.... Pedofile podobnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
rw.wro Re: Czy akceptujecie HOMO-CLUBY we Wrocku? 25.08.05, 23:28 boltonman napisał: > ale poprzez pewien defekt w życiu płodowym wyszło takie nie wiadomoco i nazywa sie boltonman, a tak na poważnie - co powiesz o tych (jak to nazywasz) pseudofacetach, którzy spełniają się przez branie, a nie dawanie? - o ile kumasz czaczę o co mi chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroc Re: Czy akceptujecie HOMO-CLUBY we Wrocku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 14:36 ty chyba nie widziales meskiego geja! Jakbyś zobaczył, mocnego, umieśnionego mężczyznę w kwiecie wieku, to ciekawe czy tez byś mu takie głupoty wygadywał! Zesrałbyś się w gacie ze strachu jakby podniósł na ciebie rękę. Nie wiesz nawet ilu z nich chodzi na siłownie... Bo żyjesz w zaścianku jakiegoś starodawnego stereotypu zniewieściałego faceta! Na zachodzie jest mnóstwo organizacji, ktore zrzeszają gejów i lesbijki! W łbie ci się nie zmieści, że mają wlaśne federacje sportowe www.gaybasketball.com/ , automobilowe i wiele innych a nawet wlasne olimpiady www.gaygameschicago.org/ Wiec powieś się ze swoimi chorymi poglądami, albo utop się w studni! Odpowiedz Link Zgłoś
ankapl9 Re: Czy akceptujecie HOMO-CLUBY we Wrocku? 28.08.05, 15:01 przecież to , że człowiek chory , z dewiacją, jak homoseksulaliści chodzi na siłownie niczego nie zmienia. Niby chodzą na tą siłownie , a i tak boją sie mieć związku z kobietą....Jak już ktoś napisał "wypierdki natury" powinny się leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tia Re: Czy akceptujecie HOMO-CLUBY we Wrocku? IP: *.server.ntli.net 24.08.05, 23:12 > normalny dobrze pisze , bo jest normalny.Wrocław powninien być czysty, nikt nie > > chce tego brudu i syfu. zacznij od swojego podworka Odpowiedz Link Zgłoś
rw.wro Re: Czy akceptujecie HOMO-CLUBY we Wrocku? 25.08.05, 23:23 boltonman napisał: > normalny dobrze pisze , bo jest normalny.Wrocław powninien być czysty, nikt nie > > chce tego brudu i syfu.Jak ludzie chorzy(homo)mogą się wypowiadać na temat > swojej choroby? Czy pedofilowi też uwierzycie, że jego miłość do 2, 3 latki to > takie piękne uczucie, sama miłość? oj, łośku, wróć do szkoły, homoseksualizm już od lat nie jest uważany za chorobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Czy akceptujecie HOMO-CLUBY we Wrocku? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 25.08.05, 23:35 nie jest uważany za chorobę tylko przez samych chorych, czyli homoseksualistów. Jak homosie byli w strukturze , która tak własnie "ustaliła", to może niedługo alkoholicy też coś ustalą, a może pedofile tez powinni...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco-van-basten ludzie, spokojnie.... IP: *.media4.pl 24.08.05, 10:25 precz z półmózgami chce miec komfort jazdy autobusem nawet jeśli osobiście mierzi mnie widok 2 ściskających się gości to ich sprawa co robią w swoich klubach czy domach, jeśli nie łamią prawa a z tego co wiem to nie łamią, ty "inteligencie" a wiesz że najbardziej nie lubimy u innych tego czego nie akceptujemy u siebie? pomyśl o tym Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: ludzie, spokojnie.... 24.08.05, 23:09 > nawet jeśli osobiście mierzi mnie widok 2 ściskających się gości > to ich sprawa co robią w swoich klubach czy domach, jeśli nie łamią prawa > a z tego co wiem to nie łamią, ty "inteligencie" > Prawo mozna zmienić - podejrzewam, że to marzenie co poniektorych. Mnie te kluby nie przeszkadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
k_i_k_a Re: PRECZ ZE ŚMIERDZĄCYM GEJOSTWEM 24.08.05, 10:27 a co, Ciebie chcieli ogolić??? Ja też bym chciała mieć komfort jazdy autobusem... a czasem musze jeździć z takimi debilami jak Ty... nad czym ubolewam... Odpowiedz Link Zgłoś
kkopytko Akceptujemy forum Inwestycje to czemu byśmy nie... 24.08.05, 11:28 Akceptujemy we Wrocławiu forum Inwestycje to czemu byśmy nie mieli akceptować HOMO-CLUBÓW? Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: PRECZ ZE ŚMIERDZĄCYM GEJOSTWEM 24.08.05, 11:36 a probowales sie wyluzowac? Moja propozycja jest nastepujaca: Seronil 2 x dziennie tudziez Prozac, tez pomaga, ale skontaktuj sie z kelarzem lub farmaceuta badz przeczytaj ulotke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawianin Re: PRECZ ZE ŚMIERDZĄCYM GEJOSTWEM IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.08.05, 23:22 a po co w ogole to pytanie? akceptuje i nawet sie nad tym nie zastanawialem. pedały niech sobie zyja i robia co chca, mi nie przeszkadzaja dziwie sie osobom tracacym sile i czas na podniecanie sie nienawiscia do kogokolwiek, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dasted Re: PRECZ ZE ŚMIERDZĄCYM GEJOSTWEM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.05, 01:17 no wlasnie dlaczego nazywasz hiphopowcow scierwem, dlaczego w ten sposob tracisz czas ? dlaczego jestes hipokrytą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly wroclawianin Re: bywam w klubach gejowskich IP: *.swipnet.se 25.08.05, 04:32 najlepszy jesy ten na Zelwerowicza.W soboty super imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot OCZYWISCIE, że TAK! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:27 Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_pl9 Re: OCZYWISCIE, że NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.08.05, 18:25 NIE AKCEPTUJEMY GEJÓW I LESBIJEK, TAK JAK NIE AKCEPTUJEMY PEDOFILOW. I NIE WAZNE CZY TYM PEDOFILEM BEDZIE "WYBITNY" PSYCHOTERAPEUTA, NP. PAN ANDRZEJ S., CZESTO (KIEDYS) WYSTEPUJACY W TELEWIZJI I PISZACY KSIAZKI :JAK UCHRONIC DZIECI PRZED PEDOFILAMI... WAZNE ZEBY GEJE I LESBIJKI ZACZELY SIE LECZYC I PRZESTALY ZAGŁUSZAĆ SWOJE LĘKI I ŚWIADOMOŚĆ SWOJEJ CHOROBY POPRZEZ: OKRZYKI, PARADY, I NAZYWANIE LUDZI ZDROWYCH HOMOFOBAMII, KATOLIKAMI(HAHAHA) ITP.....!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I jeszcze dodaj!!! Re: OCZYWISCIE, że NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.217.128.249.coditel.net 25.08.05, 21:20 Nie akceptujemy czarnego koloru skóry- to jest choroba i trzeba,można ja leczyc. Przykł.M Jackson. Nie akceptujemy niskich Azjatów-to jest choroba...za mało hormonów wzrostu.Trzeba ich leczyć! Nie akceptujemy...to choroba!. Nie akceptujemy...to mutanty. Nie akceptujemy...oni sa zboczeńcami... I nawet chwili zwątpienia...może Świat nie jest taki jak wam wmawiano.Jak sobie ulepiliście? Może warto "stanąć obok"-milcząc, posłuchać, zastanowić się i MYŚLEĆ!!! Gregor Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_pl9 Re: OCZYWISCIE, że NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.08.05, 21:32 "Może warto "stanąć obok"-milcząc, posłuchać, zastanowić się i MYŚ > LEĆ!!!" ale my(ludzie normalni) to właśnie robimy podczas np. parady gejów i lesbijek. Właśnie wtedy stoimy, milczymy i zastanawiamy się czy facet z make-upem z piórami pawia w dup*e naśladujący ruchy kopulacyjne w centrum miasta jest normalny?A może chcę coś przekazać, np.że potrzebuje szybkiej pomocy psychologiczno-psychiatrycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I jeszcze dodaj!!! I jeszcze dodaj!!! IP: *.217.128.249.coditel.net 26.08.05, 22:41 I ja dodaj jedno! Jesteś najgigantyczniejszym głupcem! I żyj w tym swoim prymitywnym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Nie akceptuję ale toleruję. 25.08.05, 18:34 Nie akceptuję ale toleruję. Akceptacja = uznanie czegoś za dobre i pożądane. Tolerancja = uznanie czegoś za istniejące, nieszkodliwe i nie ingerowanie w to. Odpowiedz Link Zgłoś
janciowodnik nie akceptujemy i nie tolerujemy... 25.08.05, 19:54 gdybym widział, że grupa np.: skinheadów biję i katuję grupe kopulujacych się na ulicy gejów i lesbijek (albo wrzeszczących na paradzie), to stojąc na ulicy i przyglądając się temu poczułbym , że wreście , ktoś zaczyna czyścić ten świat z brudu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: nie akceptujemy i nie tolerujemy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 20:25 Pedały powinny wam wszystkim dokopać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wavecatcher Re: nie akceptujemy i nie tolerujemy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 20:29 Spokojnie, poczekaj aż Ciebie zaczną prać na ulicy. Chociaż to raczej nie we Wrocku... Całe szczęście. Swoją drogą - zjeździłem już wiele krajów/miast i jeszcze nigdy nie widziałem nikogo, kto kopulowałby na ulicy. Nie liczę zwierzaków ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konot Re: nie akceptujemy i nie tolerujemy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 23:52 Do janciowodnika:Świetnie, nadajesz się jako zaangażowany kibic do "Nocy Długich noży" i "Nocy kryształowej". A może po chwili zastanowienia się dołączyłbyś do "oczyszajacych miasto"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NiuNiek Re: nie akceptujemy i nie tolerujemy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 01:44 Jakbyscie tak tego nie akceptowali to we wrocku nie bylo by (chyba) 5 klubow gej&Less,jak zawsze jestem we wrocku to co 2 facet ma na sobie make-up, farbowane wlosy, stringi i pedalskie ciuchy. Teraz nie wiem kto we Wrocku jest HOMO lub HETERO. Odpowiedz Link Zgłoś
ankapl9 Re: nie akceptujemy i nie tolerujemy... 26.08.05, 01:58 sam chyba jesteś chory-jesteś gejem i widzisz wszystko przez pryzmat swojej choroby.Gdyby - jak chcą niektórzy - homoseksualizm był normą jak heteroseksualizm to już by go nie było. Jeżeli za honmoseksualizm odpowiada jakiś gen czy grupa genów (jak np. za kolo oczu) to na przestrzeni dziejów wyginąłby, gdyż homoseksualiści się nie rozmnażają. Nie piszcie tylko proszę o tym, że nie są bezpłodni. Nie są - to fakt. Ale nie podejmują działań służących prokreacji. Zatem zachodzi jeden z dwu przypadków: albo jest to zjawisko kulturowe (chcę być gejem to jestem - nie chcę nie jestem) albo jest to genetyczne zaburzenie. W pierwszym wypadku o homoseksualiźmie można mówić jak o wynaturzeniu. W drugim - jak o chorobie. Mukowiscydoza powstaje podobnie. Jeżeli nasuwa się wam argument, że homoseksualizm wykreślono z listy chorób zastanówcie się, co by było, gdyby wykreślono z tej listy raka lub alkoholizm. Jeszcze dwieście lat temu nikt nie wiedział o raku, ale ludzie umierali z jego powodu, Gdyby nie wysiłki w tej - zdawałoby się - beznadziejnej sprawiw do dziś każdy chory na nowotwór umierałby bezwarunkowo.Zatem nie powinniśmy ustawać w wysiłkach nad próbami leczenia homoseksualizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly wroclawianin ubostwiam kluby gejowskie IP: *.skane.se 26.08.05, 05:23 Czesto przyjezdzam do Wrocego.W sobote najlepsza zabawa jest w H2O na Zelwerowicza.W Scenie na Piotra Skargi masa mlodziezy.To juz nie dla mnie. Do zobaczenia wiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: ubostwiam kluby gejowskie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.05, 07:42 Kiedyś w pociągach były takie fajne napisy: "Spłukiwanie ustępu pedałem". I niech tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej-z-wro Re: nie akceptujemy i nie tolerujemy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 08:18 ...by (chyba) 5 klubow.... to jestes chyba lepiej zorientowany niż ja, bo ja się jeszcze 5 klubów nie doliczyłem. ....jak zawsze jestem we wrocku to co 2 facet ma na sobie make-up, > farbowane wlosy, stringi i pedalskie ciuchy.... a i za facetami oczka ci się rozbiegają, przemyśl to dobrze: może nie odkryłeś się jeszcze sam przed sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gejgajguj Wrocek Stolicą Polskiego Gejostwa!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 08:32 HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
ateista-onanista Re: Wrocek Stolicą Polskiego Gejostwa!!!!! 26.08.05, 09:21 nienawidzę gejów i lesbijek ! nienawidzę łysych ! nienawidzę blondynów ! nienawidzę murzynów ! nienawidzę czarnych ![tych drugich] nienawidzę żółtych ! nienawidzę mańkutów ! nienawidzę rudych ![są wredni] nienawidzę grubych ! nienawidzę chudych ! nienawidzę owłosionych ! nienawidzę niskich ! nienawidzę wysokich ! NIENAWIDZE WSZYSTKICH POZOSTALYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! p.s. wystrzelać ich wszystkich - a świat wreszcie będzie wyglądał,jak powinien ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anks Re: Wrocek Stolicą Polskiego Gejostwa!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 09:26 Ciebie tez trzeba wystrzelic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRÅN SVERIGE Re: Wrocek Stolicą Polskiego Gejostwa!!!!! IP: *.swipnet.se 28.08.05, 22:51 Do zobaczenia w klubie gejowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi_so Re: Czy akceptujecie HOMO-CLUBY we Wrocku? 27.08.05, 14:15 Gość portalu: n napisał(a): > Odp:Ja tak. Masz na myśli społeczne przyzwolenie - a do czego jest ono potrzebne? Często można zauważyć dziwną zależność, przeciwnikami homoklubów są bywalcy domów publicznych, agencyjek i innych przybytków uciech cielesnych. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_pl9 Re: Czy akceptujecie HOMO-CLUBY we Wrocku? 27.08.05, 16:48 no jak to do czego?Jest już kwestią czasu kiedy w takich klubach, oczywiście wtedy kiedy bedzie najwięcej chorych-czyli gejów i lesbijek, któś wrzuci kilka koktaili mołotowa, czy butelke z benzyną.Zobaczycie jak fajnie wygląda palący sie facet w make-upie, albo kobieta "chłopczyca" bez piersi....Wypierdki natury powinny sie poddać leczeniu , albo powinniśmy ich wysłać z reklamacją do Matki Natury....hahaha Odpowiedz Link Zgłoś