Dodaj do ulubionych

GŁOSUJĄC NA TUSKA GŁOSUJESZ NA SCHETYNE

IP: *.wroclaw.mm.pl 03.09.05, 23:52
Niestety, tak to wyglada
Obserwuj wątek
    • Gość: hihi Re: GŁOSUJĄC NA TUSKA GŁOSUJESZ NA SCHETYNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 00:21
      Ale za to pułkownik Miodowicz obejmie Ministerstwo Głupich Kroków.
      • Gość: ziutek Re: GŁOSUJĄC NA TUSKA GŁOSUJESZ NA SCHETYNE IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.09.05, 06:38
        Oraz MSGM (Ministerstwo Strojenia Głupich Min).
      • wyborca2005 Re: GŁOSUJĄC NA TUSKA GŁOSUJESZ NA SCHETYNE 04.09.05, 20:59
        Albo Ministerstwo Niebezpieczenstwa Publicznego
    • Gość: Major GS Re: GŁOSUJĄC NA TUSKA GŁOSUJESZ NA WSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 10:41
      Niestety to też prawda.
    • kkopytko GŁOSUJĄC NA TUSKA GŁOSUJESZ NA BUZKA 05.09.05, 10:44
      Ja bym powiedział inaczej
      GŁOSUJĄC NA TUSKA GŁOSUJESZ NA BUZKA
      a to jeszcze gorsze lub co najmniej tak samo złe
      • Gość: Tu Sk...iel Re: GŁOSUJĄC NA TUSKA GŁOSUJESZ NA BUZKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 12:12
        Kaczor powinien sie tym zająć.
    • brat44 Re: GŁOSUJĄC NA TUSKA GŁOSUJESZ NA SCHETYNE 06.09.05, 09:16
      no tak.... znowu zielone ludki nawiązały z Tobą kontakt podsuwając Ci
      dokumenty o finansowych machinacjach ekipy, która od 15 lat niszczy Wrocław
      oraz teczkę majora WSI. myj dokładniej gary po jedzeniu bo chyba halo gzrybki
      się tam zalęgły;-). Tusk i Schetyna to przyjaciele i żaden z nich tego nie
      ukrywa Ameryki nie odkryłeś.
      • Gość: Jacek Re: GŁOSUJĄC NA TUSKA GŁOSUJESZ NA SCHETYNE IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 06.09.05, 09:21
        > Tusk i Schetyna to przyjaciele

I to najgorsze w tym wszystkim, bo Tusk sprawia wrażenie człowieka na poziomie.
        Cóż mogę powiedzieć o tej przyjaźnie?
        Szkoda pana prezydenta :(
        • brat44 Re: GŁOSUJĄC NA TUSKA GŁOSUJESZ NA SCHETYNE 06.09.05, 09:24
          Gość portalu: Jacek napisał(a):

> > Tusk i Schetyna to przyjaciele
          >
          > I to najgorsze w tym wszystkim, bo Tusk sprawia wrażenie człowieka na
          poziomie.
          > Cóż mogę powiedzieć o tej przyjaźnie?
          > Szkoda pana prezydenta :(

Dlaczego?? Tylko nie pisz, ze wszyscy wiedzą, że Schetyna to major WSI, wymyśl
          coś przekonującego, bo kłamstwo powtarzane w nieskończoność nie staje się
          prawdą!!!
          • Gość: Jacek Re: GŁOSUJĄC NA TUSKA GŁOSUJESZ NA SCHETYNE IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 06.09.05, 09:31
            Ależ gdzie tam! Jemu po prostu źle patrzy z oczu i ani jednej swojej złotówki
            bym mu nie powierzył. Nie wiem czemu ale nie wzbudza we mnie zaufania. W moich
            oczach wygląda na cwaniaka który się pcha tam gdzie jest okazja i kasa. Nic
            więcej dla niego się nie liczy. Taki widzę jego obraz. Może obraz nieprawdziwy
            ale niestety taki jest jego wizerunek w moich oczach.
            • jotesz Re: GŁOSUJĄC NA TUSKA GŁOSUJESZ NA SCHETYNE 06.09.05, 10:24
              ciekawe, gdzie byłby dzisiaj Tusk, gdyby został szefem Unii Wolności, wtedy,
              kiedy się obraził za zajęcie tylko drugiego miejsca za Geremkiem...
              Nie stworzyłby Placformy i byłaby dziś taka smutna pustka.
              • Gość: Adolf Manson Re: GŁOSUJĄC NA TUSKA GŁOSUJESZ NA SCHETYNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 11:58
                Ciekawe czy GS gdyby nie był w resorcie skończyłby studia? Bo orłem to on nie
                był...
                • Gość: maciek inaczej IP: 212.160.147.* 09.09.05, 09:12
                  Tusk w telewizorze mówi, że sprzeciwia się gigantycznym wypłatom z państwowej
                  kasy dla prywatnych osób. Tymczasem nie jest tajemnicą, że klub sportowy,
                  którego właścicielem jest S. dostawał duże dotacje z kasy Wrocławia. I gdzie tu
                  logika?
    • Gość: wstręt Re: GŁOSUJĄC NA TUSKA GŁOSUJESZ NA SCHETYNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 17:47
      Polacy nie lubią agentów, żadnych tych "słusznych" i "niesłusznych". Agent jest
      zawsze agentem. To nie zawód, to charakter!
      • Gość: olo Re: GŁOSUJĄC NA TUSKA GŁOSUJESZ NA SCHETYNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 08:53
        Właśnie! Duzo teraz w mediach o agentach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka