Dodaj do ulubionych

¸ysi debile

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 17:45
won z mojego miasta, pomioty giertycha, choloto.
jak do tej pory z romami w mojej okolicy nie bylo problemow.
problem jest z wami.
obiecuje wam, kmiotki ze przywale w pierwsza lysa pale jaka mi sie nawinie
jestescie tacy odwazni by napadac na starsze kobiety i komus grozic gwaltem?
mam nadzieje ze kazdy z was dostal porzadnie po lbie a na komisariacie
wpieprza wam drugie tyle.
do zobaczenia, gnojki.
Obserwuj wątek
    • don_alehandro Re: ¸ysi debile 16.09.05, 18:14
      cygan jaki napisał to czy co?
      Fakt, linczowanie niewinnych romów jest karygodne, ale koło skinów lejących cygana który przed chwilą okradł staruszkę przeszedłbym obojętnie, nie reagując na ich przykry czyn. A nawet może bym go pochwalił? nie wiem, nei miałem takiej sytuacji.
      • Gość: rocco siffredi Re: ¸ysi debile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 18:39
        problemem nie jest to czy ktos jest cyganem ale czy jest
        agresywnym matolkiem, napadajacym na starsze kobiety, machajacym im nozem przed
        glowa.
        mam gdzies ze to byla stara cyganka
        dla mnie te lyse smieci, wycierajace sobie gebe "polskoscia" to najwieksza
        zaka?a tejze polskosci
        \nie jestem cyganem , ani nie palam do nich jakas wielka miloscia
        ale od kiedy mieszkam w tej okolicy, nie bylo z nimi zadnych problemow
        problemem sa te lyse czerepy, machajace nozami, twardzi kiedy jest ich 5 na
        jednego albo na jedna kobiete.
        napadajace na przystankach w nocy na kazdego kto ma dluzsze wlosy, albo sie na
        nich popatrzy
        ale tylko kiedy jest ich wiecej
        staram sie nie czuc nienawisci do nikogo, ani nie wdawac sie w awantury,
        ale lyse palanty to nasz wstyd i to oni sa zagrozeniem dla naszego
        spoleczenstwa
        popytaj co zrobilyby te pomioty giertycha, gdyby doszli do wladzy
        popytaj kolezkow tego gowniarza Pardy o czym sobie rozmawiali na wydziale w
        przerwach miedzy zajeciami, i o tym co trzeba zrobic z zydami, ich zdaniem.

jestesmy potomkami albo wygnancow albo emigrantow i jesli nie my to nasi
        dziadkowie cierpieli z powodu takich chorych ideologii jaka reprezetuja lyse
        palanty.

tak wiec jeszcze raz, won z mojego miasta choloto!
      • Gość: antyfaszysta Re: ¸ysi debile IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 16.09.05, 18:40
        don_alehandro napisał:

> cygan jaki napisał to czy co?

Pewnie jakiś nietolerancyjny faszysta :)
        • Gość: rocco siffredi czym jest Wroclaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 19:03
          napisze jeszcze raz:

jestesmy w ogromnej wiekszosci potomkami emigrantow, wygnancow, ludzi ktorzy
          cierpieli i byli wywaleni z domow nie ze swojej winy
          ludzi ktorym udalo sie tu , na naszej nowej ziemi stworzyc miasto, ktore jest w
          polsce fenomenem, bo jest otwarte i tolerancyjne.
          a przynajmniej stara sie takie byc.
          nas przodkowie zaznali cierpienia z powodu chorych ideologi ktorych wyznawcami
          sa te lyse pomioty.

nie ma miejsca ani przyzwolenia na ekscesy lysoli w naszym miescie
          • Gość: lolo FASZYSCI WY....C Z WROCLAWIA IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 16.09.05, 19:51
            nie ma tolerancji dla nietolerancji !
            • Gość: antyfaszysta Re: FASZYSCI WY....C Z WROCLAWIA IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 16.09.05, 20:12
              Ja się z wami zgadzam ale odpowiedzcie mi na pytanie. Dlaczego macie pretensję
              do skinów o to że są agresywni gdy z waszych postów bije podobna agresja że aż
              wstyd? Niczym się wasza agresja nie różni od ich agresji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka