Gość: <-#pauliśka#-> IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.09.05, 20:22 Hejooo .... ta baśn mi baardzio pomogła na polaczku , jak mieliśmy napisać baśń wymyśloną prze siebie .. i dostałam szóstkę ..:) fajnie to .. pozdro :] !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotrek Re: Baśń o chłopcu zaklętym w zająca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 15:56 w jakiej szkole się uczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Baśń o chłopcu zaklętym w zająca IP: *.ztpnet.pl 02.03.06, 21:30 piękna baśń pomogła mi w szkole!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry morał! Re: Baśń o chłopcu zaklętym w zająca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 08:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtecek Re: Baśń o chłopcu zaklętym w zająca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 14:41 Chyba zarąbiste. Niewiem czy to przepisać na kartke ja wy byście zrobili? Ciekawe co dostane ale uważam że jest dobre polecam Dałbym 0,1,2,3,4,5,6=5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żyrafka :);) Re: Baśń o chłopcu zaklętym w zająca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 15:12 Cze... Właśnie mam pisać baśń na polaka ale nie wiem jaką...:/ Weszłam tu i wszystko mam jak z ręki:) Ten kto to napisał jest WIELKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś