Gość: Elko1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 08:52 Mam pytanie gdzie we Wroclawiu mogę wywolać zdjęcia z płyty? Bardzo potrzebuję zdjęcia a mam tylko na płycie cd i nie wiem gdzie są punkty gdzie mogą mi to wydrukować. pomóżcie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dobra rada Re: Zdjęcia IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 27.09.05, 08:57 Polecam Rossmann. Robią ładne odbitki. Możesz wysłać przez internet zamówienie. www.rossmann.com.pl/foto/fotografia_cyfrowa/promocje_cyfrowa/ Brzydko robią w Media Markt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Odrzańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 08:58 Na Odrzańskiej, a tak naprawde to wszedzie w kazdym zakładzie fotograficznym z tym ze tam jesli tylko pojedyncze to własciwie zrobia od reki i ładnie ogólnie tam wykonuja , polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Media Markt IP: 84.40.254.* 27.09.05, 09:05 Ja w odróżnieniu od przedmówcy właśnie tam zawsze wywołuję foty z płyty. Bardzo mi się podobają i mają jeszcze jeden atut - są bardzo tanie! 0,39 groszy za fotkę 10x15. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endo Re: Zdjęcia IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 27.09.05, 15:35 polecam www.fotolaser.pl/ fajne fotki , ładne kolory , szybka dostawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 16:02 foto U Janusza na Pobożnego. Odpowiedz Link Zgłoś