Gość: Drogo Drogo IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.09.05, 20:45 Drogo Drogo :( Idac z dziewczyna i chcac obejrzec jeden mecz musze wydac 40 PLN a niestety jak dla mnie to sporo :(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sunna drogo, drogo ? IP: *.wroclaw.mm.pl 28.09.05, 21:01 No co ty gadasz, takie ceny za sparingi zespolu w prawie pelnym skladze i prawie zdrowym to tanio jak barszcz, przeciez my bedziemy NBA wygrywac !!! Wiec odszzcekaj natychmiast ze drogo, a co dziewczyna nie moze za siebie zaplacic ? dzentelmen sie znalazl !!! to ja juz widze bilety na lige i tlumy kibicow, pomyslunek klubu wybral sie ze mna w gory stolowe ale chyba niewrocil, ehhh Polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleopatra23 Re: Kontuzje w Śląsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 21:43 Nie przesadzaj.My mamy swoje pieniądze i wcale nie jest dla nas miłe, że chłopak na siłę chce płacić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sunna Re: Kontuzje w Śląsku IP: *.wroclaw.mm.pl 28.09.05, 21:55 Oj kleopatra przeciez to byla ironia a dziewczyne zabrac na ,ecz to cos wspanialego, jesli sie koszem choc troche interesuje to skarb prawdziwy, tam przeciez ironia bije luna na kilometr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sunna Re: Kontuzje w Śląsku IP: *.wroclaw.mm.pl 28.09.05, 21:56 a tak na marginiesie 23 - piekny wiek :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: drogo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.05, 22:58 40 zl placi sie za dzien - czyli za bilet dla 2 osob na 2 mecze. I czy ja wiem, czy 50 zl za 6 spotkan to tak duzo? Wychodzi ponizej dychy za mecz w Ludowej, bez przesady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sunna Re: Kontuzje w Śląsku IP: *.wroclaw.mm.pl 29.09.05, 01:20 10 za mecz tylko niech mi ktos powie co mnie obchodza inne zespoly co tam graja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muli Drogo , niedrogo - pojecie wzgledne. IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 29.09.05, 01:26 Mnie interesuja tylko mecze Slaska i w tej kategorii rozpatruje ceny biletow. Zwazywszy , ze jak ide na piatkowa lub sobotnia imprezke z moja babinką to wydaje: 1.flaszka + popitka dla mnie - 25 zl 2.3-4 piwka dla bialoglowy - 10 zl 3. fajki dlamnie - 6 zl 4.jakies zarcie - 20 zl (jezeli prywatka bo inaczej to i 30zl) Razem zwykle idzie 60-70 zl , a jezeli jest to i piatek i sobota (bo i tak bywa) to latwo policzyc. Nie policzylem taxy jezeli bawimy sie gdzies na miescie. Wnioski zostawiam Wam :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melan pytanie za co placimy? IP: *.os.kn.pl 29.09.05, 10:34 za zespół który ostatnio nie osiągał oszałamiających sukcesów. moze warto zastanowic się jak podziękować kibicom że są z klubem? moze wpuszczać za symboliczne 5 zł? 20 zł to dużo zwłaszcza ze szwedów nie chce mi się oglądać. toż to jakieś leszczyki. ciekawe jaki będzie ten sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 78 Re: pytanie za co placimy? IP: 62.233.176.* 29.09.05, 14:36 Placimy za Hale Ludowa... Odpowiedz Link Zgłoś