Dodaj do ulubionych

Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka, ...

• Gość: nobel Re: Dawac´ Wroc?awianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:35
      siekiera motyka mam koncze sesje oglosmy we wroclawiu secesje!
      • Gość: ania Re: Dawac´ Wroc?awianie jedziemy! Siekiera, motyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:40
        Siekiera motyka dwa kilo myszy
        Ja komputera mam dość klawiszy

• Gość: ania Re: Dawac´ Wroc?awianie jedziemy! Siekiera, motyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:40
        Siekiera motyka babole w nosie
        Pani dyrektor dzisiaj nie w sosie
      • Gość: ania Re: Dawac´ Wroc?awianie jedziemy! Siekiera, motyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:41
        Siekiera motyka źródła Baryczy
        Rydzyk ze śmiechu leży i kwiczy
        • samon22 Re: Dawac´ Wroc?awianie jedziemy! Siekiera, motyk 03.10.05, 17:09
          Siekiera, motyka, stara Frania
          Bierzmy sie do rymowania!
          • Gość: Marta Re: Dawac´ Wroc?awianie jedziemy! Siekiera, motyk IP: 84.40.254.* 03.10.05, 20:46
            Siekiera, motyka, fajny pląs
            Niech nam żyje WKS Śląsk :)
            • Gość: Krycha Re: Dawac´ Wroc?awianie jedziemy! Siekiera, motyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 21:37
              Siekiera, motyka, gdzie Wrocław leży?
              Niedaleko od Kobierzyc.
              • Gość: Krycha Re: Dawac´ Wroc?awianie jedziemy! Siekiera, motyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 21:38
                Siekiera, motyka, blade lica
                to Kobierzyc okolica.
                • Gość: Krycha Re: Dawac´ Wroc?awianie jedziemy! Siekiera, motyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 21:39
                  Siekiera, motyka Wrocław stary
                  wszędzie wilgoć i komary.
                • Gość: Krycha Re: Dawac´ Wroc?awianie jedziemy! Siekiera, motyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 21:40
                  Siekiera, motyka,mleka spodek,
                  ale jest profesor Miodek.
                  • Gość: Krycha Re: Dawac´ Wroc?awianie jedziemy! Siekiera, motyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 21:41
                    Siekiera, motyka, rym - niewypał,
                    lepiej, by tego nie czytał.
                  • Gość: Krycha Re: Dawac´ Wroc?awianie jedziemy! Siekiera, motyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 21:42
                    Siekiera, motyka, każdy przyzna,
                    nie najlepsza to polszczyzna.
    • Gość: marco-van-basten Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.media4.pl 03.10.05, 23:12
      siekiera motyka czarne chmury, ciągniemy wątek do góry
      • Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 23:49
        Siekiera, motyka, Franki, Icki,
        wszyscy lubią Park Szczytnicki.
    • qqryqu Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 03.10.05, 23:59
      siekiera motyka
      balcerowicz musi odejść

:>
      • Gość: Zenon Wypierd Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.wroclaw.mm.pl 04.10.05, 10:11
        Siekiera motyka dziś już wtorek
        powiększajmy rymów worek !
      • neti13 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 15:51
        qqryqu napisał:

> siekiera motyka
        > balcerowicz musi odejść
        >
        >
        > :>

.... aby nas znow nie podejsc ;)
    • Gość: marco-van-basten Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.media4.pl 04.10.05, 10:15
      siekiera motyka skalne zwisy, ktoś juz czytał wszystkie wpiesy?
      • Gość: marco-van-basten Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.media4.pl 04.10.05, 10:16
        siekiera motyka pozwol panie na "bez polityki śniadanie"!
        • Gość: marco-van-basten siekiera motyka cztery kąty, mój wpis trzysta70-ty IP: *.media4.pl 04.10.05, 10:17
          siekiera motyka cztery kąty, mój wpis trzysta70-ty

to taka mała górska premia
          hehehhe
          • Gość: Marta Re: siekiera motyka IP: 84.40.254.* 04.10.05, 13:36
            Siekiera motyka, biore krede
            Rysuje wpis - numer trzysta siedemdziesiąt jeden
            • Gość: Marta Re: siekiera motyka IP: 84.40.254.* 04.10.05, 15:49
              Siekiera, motyka - hej tam! Śpicie?!
              Już rymować nie lubicie?
              • kaprys4 Re: siekiera motyka 04.10.05, 16:21
                siekiera motyka piłka szklanka wina ubywa z mojego dzbanka
                • kaprys4 Re: siekiera motyka 04.10.05, 16:21
                  siekiera motyka piłka szklanka ja już piję od samego ranka
                  • kaprys4 Re: siekiera motyka 04.10.05, 16:22
                    siekiera motyka ciasto schab ja już mam dość gadania bab
                      siekiera motyka kiełbasa sznurek ugryzł mnie w nogę jakiś burek
                        siekiera motyka kura kaczka burek nie lubi chyba pijaczka
                        • kaprys4 Re: siekiera motyka 04.10.05, 16:24
                          siekiera motyka ładna pogoda siedzieć w pracy trochę szkoda
                          • kaprys4 Re: siekiera motyka 04.10.05, 16:24
                            siekiera motyka kołki drążki muszę zarabiać jakieś pieniążki
                            • kaprys4 Re: siekiera motyka 04.10.05, 16:25
                              siekiera motyka zarobię połowę bo mnie wino wali w głowę
                              • kaprys4 Re: siekiera motyka 04.10.05, 16:32
                                Siekiera motyka słońce świeci znów poczęte będą dzieci
                                • kaprys4 Re: siekiera motyka 04.10.05, 16:32
                                  Siekiera motyka klisza negatyw lepiej używajmy prezerwatyw
                                  • kaprys4 Re: siekiera motyka 04.10.05, 16:39
                                    Siekiera motyka słońce sianko ja mam ochotę na seks z koleżanką
                                    • kaprys4 Re: siekiera motyka 04.10.05, 16:39
                                      Siekiera motyka gdy się dowie da mi pewnie czymś po głowie
                                      • kaprys4 Re: siekiera motyka 04.10.05, 16:40
                                        Siekiera motyka pragnę jej ciała może też tego będzie chciała
                                          Siekiera motyka gdy wrócimy z kina może zaproszę ja na butelkę wina
                                            Siekiera motyka uśmiech błogi ale ona ma seksowne nogi
                                            • kaprys4 Re: siekiera motyka 04.10.05, 16:41
                                              Siekiera motyka piłka skakanka grunt to chętna koleżanka
                                              • kaprys4 Re: siekiera motyka 04.10.05, 16:46
                                                Siekiera motyka kolorowe kwiaty chyba jestem jakiś garbaty
                                                • kaprys4 Re: siekiera motyka 04.10.05, 16:46
                                                  Siekiera motyka kaprys garbaty chyba pójdę na skargę do taty
                                                  • kaprys4 Re: siekiera motyka 04.10.05, 16:47
                                                    Siekiera motyka mój kolego przecież zrobił mnie skrzywionego
                                                • neti13 Re: siekiera motyka 04.10.05, 17:15
                                                  kaprys4 napisał:

> Siekiera motyka kolorowe kwiaty chyba jestem jakiś garbaty

siekiera , motyka , Tys garbaty , a ja napije sie herbaty ;)
    • kielczow2003 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 16:07
      Siekiera motyka dwa bejsbole dawaj huju na jabole
      • neti13 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 16:12
        Siekiera , motyka , cztery slonie.
        Dlaczego ja sie dzis tak walkonie........?
        • kukus68 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 16:13
          siekiera motyka czas jakoś leci bo na dworze słońce świeci
      • kukus68 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 16:16
        kielczow2003 napisał:

> Siekiera motyka dwa bejsbole dawaj huju na jabole

siekiera motyka alkoholicy chyba mieszkają w tej dzielnicy
      • Gość: Marta Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: 84.40.254.* 04.10.05, 16:19
        > Siekiera motyka dwa bejsbole dawaj huju na jabole

Siekiera, motyka nogi zginaj
        I już więcej nie przeklinaj!!

• kukus68 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 16:28
          Siekiera motyka ale bajka maslany drapie się ponoć po jajkach
          • kukus68 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 16:29
            Siekiera motyka butelki zakręcone to co on robi to jest zboczone
    • kukus68 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 16:33
      Siekiera motyka polityka dość już kaczki i indyka
      • Gość: hyhy Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 20:56
        Siekiera, motyka, huj, dupa i skrzypce
        • neti13 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 22:22
          siekiera , motyka jem banana zaraz hyhy zgarnie bana ;)
          • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:14
            Siekiera motyka bezeceństwa kto pozwala na takie przekleństwa!
    • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 16:53
      siekiera motyka łaciate krówki zaczynamy cztery stówki
      • kukus68 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 16:59
        siekiera motyka wpisywanie jest przyjemniejsze niż podrywanie
      • neti13 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 17:12
        siekiera , motyka , moja praca , czegoz ona sie nie skraca ?
        • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 17:17
          neti13 napisała:

> siekiera , motyka , moja praca , czegoz ona sie nie skraca ?

siekiera motyka ciężka praca uwierz neti to się opłaca :)
    • Gość: WKSiak Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 17:13
      Siekiera, motyka a w kosza sponsora wciąż nima, może będzie kiedy przyjdzie
      zima?
      • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 17:16
        Gość portalu: WKSiak napisał(a):

> Siekiera, motyka a w kosza sponsora wciąż nima, może będzie kiedy przyjdzie
        > zima?

siekiera motyka Moskwa Krym jakiś dziwny ten twój rym :)
        • neti13 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 17:18
          siekiera motyka , pilka szklanka , potrzebuje dzis kochanka ;)
          • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 17:21
            siekiera motyka piękna mowa bądź dzisiaj na mnie wieczorem gotowa :)
            • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 17:25
              siekiera motyka niech wszyscy się boją będziesz neti dzisiaj moją :)))
              • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 17:26
                siekiera motyka nie jestem bzdetem ja jestem przecież fajnym facetem :P
                • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 17:27
                  siekiera motyka kaprys mały ale ja jestem zarozumiały :)
                  • neti13 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 17:33
                    kaprys4 napisał:

> siekiera motyka kaprys mały ale ja jestem zarozumiały :)

siekiera motyka zbilam szklanke , pewnie nie pojde dzis na randke ;)
                    • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 18:42
                      siekiera motyka zbite szklanki obiecanki i cacanki :)
                      • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 18:45
                        siekiera motyka zbite szklanki nici z mojej przytulanki
                        • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 18:48
                          siekiera motyka neti miła pewnie randki się wystraszyła :)
                          • neti13 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 18:57
                            siekiera , motyka , wiem co zrobie ,jutro pojde na randke sobie ;)
                            • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 20:03
                              siekiera motyka ale draka neti znalazła lepszego chłopaka
                              • neti13 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 22:27
                                kaprys4 napisał:

> siekiera motyka ale draka neti znalazła lepszego chłopaka

siekiera , motyka , jaka draka ? neti nie ma czasu na chlopaka ;)
                                • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:00
                                  siekiera motyka obwarzanki czy ty wolisz koleżanki?
                                  • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:01
                                    siekiera motyka niebo rakieta lepiej pokochaj fajnego faceta
                                    • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:08
                                      Siekiera motyka kaprys cztery dla neti za słabe są twoje bajery
                                      • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:10
                                        Siekiera motyka ja tylko żartuję i troszeczkę prowokuję :)
                                        • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:11
                                          Siekiera motyka tak to się odbywa że czasami ktoś kogoś podrywa
                                          • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:12
                                            Siekiera motyka piłka nożna w internecie przecież można :)
                                            • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:13
                                              Siekiera motyka przez te zaloty ja nie wstanę do roboty
                                          • neti13 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:14
                                            kaprys4 napisał:

> Siekiera motyka tak to się odbywa że czasami ktoś kogoś podrywa

-Siekiera , motyka kaprys cztery , co to znowu za bajery ? -
                                            neti13@gazeta.pl
                                            • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:16
                                              Siekiera motyka mocna kawa flirt to całkiem fajna zabawa :)
                                              • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:17
                                                Siekiera motyka taka praktyka przez internet nie ma ryzyka :)
                                                • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:18
                                                  Siekiera motyka rymowanie chyba mnie tutaj ranek zastanie
                                              • neti13 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:19
                                                siekiera , motyka jablko , gruszka , chyba pora isc do lozka ;)
                                                • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:23
                                                  Siekiera motyka łóżko pościelone znów sny będą bardzo zboczone :)))
                                                  • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:24
                                                    Siekiera motyka ryba ość taki ze mnie dziwny gość :)
                                                  • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:26
                                                    Siekiera motyka ryba usmażona nie czuj się neti urażona :)
                                                  • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:28
                                                    Siekiera motyka jabłko gruszka wzywa mnie do spania poduszka
                                                  • neti13 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:28
                                                    siekiera , motyka , wielkie dzieki , ja sie zbieram do lazienki ;)
                                                  • monkglobe Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:30
                                                    Siekiera, motyka, kwietnie, maje
                                                    Ja do rana tu zostaje:)
                                                  • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:32
                                                    monkglobe napisał:

> Siekiera, motyka, kwietnie, maje
                                                    > Ja do rana tu zostaje:)

Siekiera motyka ważne obrady ale ja do rana nie dam rady
                                                  • monkglobe Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:34
                                                    Siekiera, motyka, roznica czasu
                                                    Ja mam siedem godzin zapasu:)
                                                  • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:32
                                                    Siekiera motyka trochę bieli widzę właśnie neti w kąpieli :)
      • neti13 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 17:17
        Gość portalu: WKSiak napisał(a):

> Siekiera, motyka a w kosza sponsora wciąż nima, może będzie kiedy przyjdzie
        > zima?

Zima przyjdzie za pol roku , moze sponsor dotrzyma jej kroku ;)
        • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 17:19

> Zima przyjdzie za pol roku , moze sponsor dotrzyma jej kroku ;)

Siekiera motyka moja krytyka gdzie się podziała siekiera i motyka ? :)
          • neti13 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 17:26
            kaprys4 napisał:

>
            > > Zima przyjdzie za pol roku , moze sponsor dotrzyma jej kroku ;)
            >
            > Siekiera motyka moja krytyka gdzie się podziała siekiera i motyka ? :)

Siekiera , motyka mnie widzialy i gdzies sie zapodzialy ;)
      • Gość: rolorolo siekiera motyka mala gaska gdzie potega naszego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 17:17
        siekiera motyka mala gaska gdzie potega naszego Slaska?
        • kaprys4 Re: siekiera motyka mala gaska gdzie potega nasze 04.10.05, 17:24
          siekiera motyka Max Kolonko piękne mamy dzisiaj słonko
          • Gość: jareeek~! Re: siekiera motyka mala gaska gdzie potega nasze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 17:31
            siekiera motyka Max Kolonko piękne mamy dzisiaj słonko? dziwne te twoje
            powiedzonko...
            • neti13 Re: siekiera motyka mala gaska gdzie potega nasze 04.10.05, 17:36
              Gość portalu: jareeek~! napisał(a):

> siekiera motyka Max Kolonko piękne mamy dzisiaj słonko? dziwne te twoje
              > powiedzonko...

Siekiera , motyka , Max Kolonko , gdzie to slonko , gdzie to slonko :(
              • Gość: lola Re: siekiera motyka mala gaska gdzie potega nasze IP: *.wroclaw.mm.pl 04.10.05, 19:05
                Siekiera motyka moc roboty
                tak daleko do soboty
                • kaprys4 Re: siekiera motyka mala gaska gdzie potega nasze 04.10.05, 23:06
                  siekiera motyka wpisuj więcej sobota przyjdzie wtedy prędzej :)
    • Gość: Ginger Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.05, 20:12
      Siekiera, motyka,ale jaja
      pół Wrocławia tu zagaja.
    • kaprys4 .......WSZYSCY W TYM WĄTKU MNIE ZADZIWIACIE !!! :) 04.10.05, 20:13
      Siekiera motyka moje gacie wszyscy w tym wątku mnie zadziwiacie!
      • kaprys4 Re: .......WSZYSCY W TYM WĄTKU MNIE ZADZIWIACIE ! 04.10.05, 20:15
        Siekiera motyka gruszki śliwy czytając wasze wpisy jestem szczęśliwy
        • kaprys4 Re: .......WSZYSCY W TYM WĄTKU MNIE ZADZIWIACIE ! 04.10.05, 20:17
          Siekiera motyka ja się zaczytuję i za to bardzo Wam dziękuję!
          • kaprys4 Re: .......WSZYSCY W TYM WĄTKU MNIE ZADZIWIACIE ! 04.10.05, 20:23
            Siekiera motyka w jednej chwili wszyscy w tym wątku są bardzo mili ;)
            • kaprys4 Re: .......WSZYSCY W TYM WĄTKU MNIE ZADZIWIACIE ! 04.10.05, 20:24
              Siekiera motyka fajna sprawa z Wami w tym wątku jest dobra zabawa
              • kaprys4 Re: .......WSZYSCY W TYM WĄTKU MNIE ZADZIWIACIE ! 04.10.05, 20:26
                Siekiera motyka Wrocławianie to co nas łączy to rymowanie
                • kaprys4 Re: .......WSZYSCY W TYM WĄTKU MNIE ZADZIWIACIE ! 04.10.05, 20:26
                  Siekiera motyka hej rodacy wpisują się tutaj wszyscy Polacy!
                  • kaprys4 Re: .......WSZYSCY W TYM WĄTKU MNIE ZADZIWIACIE ! 04.10.05, 20:28
                    Siekiera motyka rośnie wydobycie ropy zaczyna się wpisywać pół Europy
    • neti13 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 22:45
      siekiera , motyka , cztery kanie , najwyzszy juz czas na smaczne spanie ;)

Dodrej nocki rymowanki , bo kaprys4 przytula sie do swej kochanki ;)
    • Gość: maja Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 22:52
      siekiera motyka dwie mogiły, nie mam do was wcale siły...
    • Gość: maja Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 22:53
      siekiera motyka kupię procę, sposób to na długie noce
    • Gość: maja Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 22:54
      siekiera motyka obwarzanek, dziś opuścił mnie kochanek!
      • neti13 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 22:57
        Gość portalu: maja napisał(a):

> siekiera motyka obwarzanek, dziś opuścił mnie kochanek!

Siekiera , motyka zolty wianek , na co Ci maju ten kochanek ?
    • Gość: maja Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 22:55
      siekiera motyka mrówki wszędzie, niechaj dzisiaj śpi na grzędzie...
    • Gość: maja Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 22:57
      siekiera motyka mój kolego, ja poszukam dziś innego:-)))siekiera motyka z
      dynamitu, boś był cienki i do kitu!
      • pepe92 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:01
        siekiera motyka miasta szum ale zrobił się tu tłum!!
        • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:02
          siekiera motyka pustynia odludzie tutaj spotykają się fajni ludzie
      • neti13 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:02
        siekiera , motyka ma riposta , nalezy mu sie porzadna chlosta ;)
        • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:03
          siekiera motyka ogarnia mnie niemoc ty chyba w seksie preferujesz przemoc :)))
          • Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 04.10.05, 23:27
            siekiera, motyka, dwie skarpety
            nie przelece swej kobiety:((((
            • monkglobe Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:28
              Siekiera, motyka, czerstwe bułki
              Własnie wróciłem ze szkółki
              • neti13 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:32
                monkglobe napisał:

> Siekiera, motyka, czerstwe bułki
                > Własnie wróciłem ze szkółki
                >
                >
                siekiera , motyka , co za szkolki , ze tak mecza swoje pszczolki ;)
                • monkglobe Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:33
                  Siekiera, motyka, szaty pańskie
                  To sa szkoły amerykańskie...
            • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:30
              Gość portalu: TT napisał(a):

> siekiera, motyka, dwie skarpety
              > nie przelece swej kobiety:((((

Siekiera motyka nie chcę gdakać ale niebezpiecznie po kobiecie latać :)
              • monkglobe Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:32
                Siekiera, motyka, bija młotem
                Moze on jest z zawodu pilotem???
              • Gość: Zenon Wypierd Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.wroclaw.mm.pl 04.10.05, 23:34
                Siekiera motyka zaraz północ, bum, bum, bum
                a sobie cosik rymnę i wypiję rum !
          • pepe92 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:37
            siekiera motyka wrocław chwała! bo w warszawie wyszła chała...
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=29786311&v=2&s=0
    • Gość: maja Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 23:31
      siekiera motyka to mnie kłuje, ja go jednak zmasakruje
      • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:34

> siekiera motyka to mnie kłuje, ja go jednak zmasakruje

Siekiera motyka nasza maja co to za gucio cię rozbraja?
        • Gość: maja Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 23:38
          siekiera motyka noc nadchodzi, więc się we mnie diabeł rodzi...
          • monkglobe Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:39
            Siekiera, motyka, ja zostaje
            Do północy rade daje:)
      • neti13 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:36

> siekiera motyka to mnie kłuje, ja go jednak zmasakruje

.....................................................................
        Siekiera , motyka , dzisiaj w nocy , uzyj z premedytacja tej procy ;)
        • neti13 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:40
          siekiera , motyka , maly ludzik , musze nastawic sobie budzik ;)
          • monkglobe Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:41
            Siekiera, motyka, garstka ludzi
            Chcesz to monkglobe Cie obudzi:)
        • Gość: maja Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 23:49
          siekiera motyka, się zaczaję, złamię to co mu wystaje...
    • Gość: maja Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 23:32
      siekiera motyka ciemno wszędzie, niech mu ziemia lekką będzie!
    • Gość: maja Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 23:34
      siekiera motyka witam w klubie, jak ja was cholernie lubie:-)
      • monkglobe Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:36
        Siekiera, motyka, koniec lata
        Sa tu wrocławianie z całego swiata :)
        • monkglobe Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:37
          Siekiera, motyka, miasto mostów
          Zaraz będzie 500 postów!
        • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:38
          monkglobe napisał:

> Siekiera, motyka, koniec lata
          > Sa tu wrocławianie z całego swiata :)

Siekiera motyka pozdrawiamy idziemy spać bo rady nie damy ;)
          • monkglobe Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:40
            Siekiera, motyka i dwie tróje
            Za pozdrownienia serdecznie dziekuje!
            • neti13 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:42
              siekiera , motyka co tam spanie jak tu takie rymowanie ;)
              • monkglobe Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:44
                Siekiera, motyka, Rymujemy!
                Do 5setki dojedziemy!
              • neti13 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:44
                siekiera , motyka , pomidory , rano beda pod oczami wory ;)
                • monkglobe Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:45
                  Siekiera, motyka, piszesz zgrabnie
                  Wiec z dolami tez ci ładnie:)
                  • monkglobe Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:46
                    monkglobe napisał:

> Siekiera, motyka, piszesz zgrabnie
                    > Wiec z dolami tez ci ładnie:)

mialo byc z worami :))))
                    • monkglobe Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:47
                      Siekiera, motyka, stare gacie
                      Ide wyspowiadac sie z grzechow tacie...
                      • neti13 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:51
                        siekiera , motyka , gdzie ten kaprys , poszedl spac juz , bo moj czar prysl
    • neti13 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:46
      siekiera , motyka , rymow stos , a ja padam juz na nos ;)
      • monkglobe Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:48
        Siekiera, motyka, jezyk lamy
        500 rymow tu juz mamy!
        • monkglobe Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:49
          Siekiera, motyka, ide siku
          Zrobie małe fiku-miku:)
          • Gość: tYKACZSERCA SIENIEPOSTARAŁEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 00:34
            Siekierka motyka coś mi w sercu tyka
        • monkglobe Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:50
          Siekiera, motyka, ide siku
          Zrobie małe fiku-miku

<wcieło mi ten post jakos...???>
        • Gość: maja Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 23:52
          siekiera motyka skroń boląca, mamy postów pół tysiąca
          • monkglobe Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 04.10.05, 23:57
            Siekiera, motyka, stara Frania
            Czas na innych tu starania
    • Gość: maja Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 23:59
      siekiera motyka tylko w piątek, trzeba zrobić tu porządek
    • Gość: maja Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 00:03
      siekiera motyka idę spać, jeśli wstanę dam wam znać
    • Gość: maja Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 00:05
      siekiera motyka zemsta mafii, jeśli jednak szlag mnie trafi, siekiera motyka
      bukiet bzu, wtedy już nie wrócę tu.
    • Gość: Piwko Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 00:06
      Piepyztć. pieprzyź i pieprzyć...
      • neti13 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 05.10.05, 00:11
        siekiera , motyka , trzy pidzamy, my juz dzis rady nie damy, siekiera ,
        motyka , spac juz spac kochana rymowana brac ;)
      • neti13 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 05.10.05, 00:13
        siekiera , motyka , trzy pidzamy , my juz dzis rady nie damy, siekiera , motyka
        spac juz spac rymowana , kochana brac ;)
        • monkglobe Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 05.10.05, 00:22
          Siekiera, motyka, forum psują
          wpisy sie z opoznieniem pokazuja... :((
          • neti13 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 05.10.05, 00:25
            siekiera , motyka , przez ten blad pojawily sie dwa moje wpisy , nie wiadomo
            skad ;)
            • Gość: marysia Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.10.05, 01:22
              Siekiera, motyka fajna sprawa ciągłe wpisy niezła zabawa.
            • monkglobe Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 05.10.05, 03:22
              Siekiera, motyka, nawet w nocy
              Wciaz rymuje bez pomocy.
            • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 05.10.05, 08:40
              > siekiera , motyka , przez ten blad pojawily sie dwa moje wpisy , nie wiadomo
              > skad ;)

Siekiera motyka siedząc przy piwie na wpisy trzeba czekać cierpliwie
              • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 05.10.05, 08:45
                Siekiera motyka rozdrażnienie robi się jakieś opóźnienie
                • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 05.10.05, 08:48
                  Siekiera motyka dobre śniadanie będzie trudniejsze rymowanie
                  • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 05.10.05, 08:53
                    Siekiera motyka panowie i panie opóźnienie psuje rymowanie :(
                    • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 05.10.05, 08:58
                      Siekiera motyka nie będę się dołować będziemy teraz wolniej rymować
                      • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 05.10.05, 09:03
                        Siekiera motyka będzie się działo do rymowania będzie ludzi mało
                        • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 05.10.05, 09:06
                          Siekiera motyka sobie gadamy my Wrocławianie się nie poddamy
                          • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 05.10.05, 09:12
                            Siekiera motyka czeski film zrobię w tej Agorze dym!
                            • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 05.10.05, 09:19
                              Siekiera motyka hej kokolorum niech naprawią nasze forum :)
    • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 05.10.05, 08:39
      Siekiera motyka wstają bobry zapowiada się dzionek dobry
      • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 05.10.05, 08:39
        Siekiera motyka słońce wstaje bez rymowania rady nie daje
        • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 05.10.05, 08:47
          Siekiera motyka trzeba pracować gdy przyjdzie czas to zacznę rymować
          • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 05.10.05, 09:14
            Siekiera motyka białe pasy nie rymują tylko cieniasy ;)
            • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 05.10.05, 09:18
              Siekiera motyka dostanę po glacy jak nie przestanę to zwolnią mnie z pracy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka