Dodaj do ulubionych

Schetyna sprzedaje Śląsk

IP: *.media4.pl 18.10.05, 00:17
Panie Leszku Czarnecki.
Pan zna się jak niewielu ludzi w tym kraju na zarabianiu pieniędzy, na dobrych
interesach.
Jak tysiące kibiców Śląska , mam cichąnadzieję że Pan wejdzie w ten interes, a
nie będzie to tylko dawanie pieniędzy ale też świetna reklama dla pana
przedsięwzięć.
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Re: Schetyna sprzedaje Śląsk IP: 80.50.49.* 18.10.05, 07:22
      Kończą się układziki w sponsorowaniu klubu, klub już nie odgrywa pierwszoplanowej pozycji w sporcie, więc należy spadać, a nuż uda się załapać na lokomotywę do Belwederu:-)
      • Gość: drinks Jakoś ciężko mi uwierzyć, że Schet nie zostawi.... IP: *.magma-net.pl 18.10.05, 08:17
        .... sobie jakiejś furtki w Śląsku. Obym się mylił, ale on wie, że na polityce
        łatwo się poślizgnąć a Śląsk to zawsze pewna kasa.

Czarnecki do Śląska!!!! Popieram!!!
    • qbekq Re: Schetyna sprzedaje Śląsk 18.10.05, 09:11
      Czarnecki to mądry facet i z głupkami się nie zadaje. Musiałby się źle czuć aby
      swoją dobrą reputację popsuć wśród wiecznie niezadowolonych i bluzgających na
      prezesów kiboli.
      • Gość: Marcin Re: Schetyna sprzedaje Śląsk IP: *.e-wroc.com 18.10.05, 09:35
        Czarnecki TAK ale nie Rysiu ;P
    • Gość: CZARNECKI WALCIE SIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:13
      • Gość: twoj_stary Re: WALCIE SIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.05, 17:22
        i masz pan racje panie Leszku ;)
        czego by pan nie dokonal to za rok czy dwa ta sama banda kretynow bedzie pana
        wyzywac tak samo jak obecnie pana Grzesia ;)
        • qbekq Re: WALCIE SIE 18.10.05, 17:24
          > tak samo jak obecnie pana Grzesia ;)

Albo jeszcze mocniej :)
        • Gość: CZARNECKI Re: WALCIE SIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 14:35
          Problem nie w społecznym że tak odbiorze odbiorze, gdyż nie będąc politykiewm
          mam to absolutnie gdzieś. Problem w tym że SLASK kojarzy się nierozerwalnie z
          aferami, brudną gra i politykę - Schetyna, Szmajdzinski, Misiak, wcześniej
          Michalak - nie chce mieć z tym nic wspólnego !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka