Gość: Flowers IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.02, 18:12 1. Czemu ogólnopolskie spotkanie PO i PiS obywa się we Wrocławiu? 2. Dlaczego pan marszałek Płażyński na estradę wchodził na czworakach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mr_pope Re: Dwa pytania do Rafisa IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 23:12 Ja odpowiem za rafisa. 1. Bo we Wrocławiu PO-PiS ma duże szanse na zwycięstwo. 2. Bo się potknął wchodząc po schodach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Dwa pytania do Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.02, 23:15 Gość portalu: mr_pope napisał(a): > Ja odpowiem za rafisa. > 1. Bo we Wrocławiu PO-PiS ma duże szanse na zwycięstwo. szanse to ma na duże zwycięstwo bo normalne jest pewne ;-) > 2. Bo się potknął wchodząc po schodach. Chyba coś przegapiłem ;-) Potknął sie pewnie dltego,że SLD podstawia nogi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Dwa pytania do Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.02, 23:12 Gość portalu: Flowers napisał(a): > 1. Czemu ogólnopolskie spotkanie PO i PiS obywa się we Wrocławiu? > 2. Dlaczego pan marszałek Płażyński na estradę wchodził na czworakach? Widze,że coraz więcej ludzi ma do mnie pytania.Jak tak dalej pójdzie zostane rzecznikiem prasowym albo conajmniej będe miał własne podforum obok Kiniorskiego i Morasa ;-) 1)Nie wiem nic o żadnym spotkaniu 2)jaką estrade? Jeśli gdzieś wchodził to tylko na platformę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Dwa pytania do Rafisa 07.10.02, 12:50 Ty, Rafisie, jestes zwolennikiem PO/PiS? Troche mi to slabo pasuje do twoich wypowiedzi w watku o holenderskim chamstwie. Brzmialo mi to na kogos znacznie dalej od centrum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Dwa pytania do Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.02, 17:39 Rafis to chyba alter ego wędzonki tyle, że jak mur za panem Dutkiewiczem stoi, a nie za Zdrojem. Ciekaw jestem czy mnie do tej platformy w końcu przekona. Jeszcze trzy tygodnie. Pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Dwa pytania do Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.02, 17:56 Gość portalu: Janek napisał(a): > Rafis to chyba alter ego wędzonki tyle, że jak mur za panem Dutkiewiczem stoi, > a nie za Zdrojem. Zdroju jest wielkim woddzem i sam sobie poradzi wraz z wędzonką :-) Ciekaw jestem czy mnie do tej platformy w końcu przekona. > Jeszcze trzy tygodnie. Pozdrawiam. :) czyli mam szanse? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Dwa pytania do Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.02, 18:30 Dziś o 21.45 w TV3 /lokalna/ debata kandydatów. Jestem ciekaw jak moja blond piękność wypadnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Dwa pytania do Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.02, 19:10 Gość portalu: Janek napisał(a): > Dziś o 21.45 w TV3 /lokalna/ debata kandydatów. Jestem ciekaw jak moja blond > piękność wypadnie. :) czyli jednak coś powie?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Dwa pytania do Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.02, 17:57 brezly napisał: > Ty, Rafisie, jestes zwolennikiem PO/PiS? Troche mi to slabo pasuje do twoich > wypowiedzi w watku o holenderskim chamstwie. Brzmialo mi to na kogos znacznie > dalej od centrum... przesadzasz okrutnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś