Dodaj do ulubionych

SZPITAL NA UL. KOSZAROWEJ!!!!!!!!!!!!!!!!

20.11.05, 00:39
Witam wszystkich :) Chciałbym poznać wasze opinie na temat Wojewódzkiego
Szpitala Specjalistycznego im. J. Gromkowskiego (dawny zakaźny) przy ul.
Koszarowej. Czy był ktoś tam operowany? Czy jest zadowolony z zabiegu?
Interesuje mnie głównie oddział Chirurgi i Ortopedii, ale liczy się dla mnie
każda opinia na temat tego szpitala. Zapraszam do dyskusji.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mateusz Re: SZPITAL NA UL. KOSZAROWEJ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 12:50
      podbijam :]
    • rza69 Re: SZPITAL NA UL. KOSZAROWEJ!!!!!!!!!!!!!!!! 21.11.05, 16:14
      podbijam
    • Gość: eeeee Ekwador może Re: SZPITAL NA UL. KOSZAROWEJ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 18:58
      podbijam ogłoszenie
      • gangsta.eve Re: SZPITAL NA UL. KOSZAROWEJ!!!!!!!!!!!!!!!! 22.11.05, 19:54
        żal mi się Ciebie zrobilo,ze podbijasz i nikt nie chce Ci nic odpowiedzieć...
        Mój znajomy tam leżał w sierpniu ub. roku, mial badania w związku z żóltaczką
        B. Czyściutko, w sali mało osób, jedzonko- jak na szpitalny wikt- smaczne,
        miłe panie pielęgniarki. Był zadowolony.
        • rza69 Re: SZPITAL NA UL. KOSZAROWEJ!!!!!!!!!!!!!!!! 23.11.05, 15:06
          Nie potrzebuję litości......tylko informacji na temat tego szpitala :/
          • Gość: gangsta Re: SZPITAL NA UL. KOSZAROWEJ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 23.11.05, 18:40
            ojej, nie lituję się. Tylko miłe to uczucie, gdy mozesz komus coś podpowiedzieć
            gdy pyta, "up'uje" i czeka dlugo na odpowiedź. Miło pomagać ludziom- tak w
            skrócie.
            • rza69 Re: SZPITAL NA UL. KOSZAROWEJ!!!!!!!!!!!!!!!! 23.11.05, 22:07
              Może źle to odebrałem ale napisałaś to jakbys po prostu to z łaski napisała :P
              Ale dzięki za wszystkie odpowiedzi, gdyz każda jest cenna. Wiem ,że juz jest
              tam czysto cicho i pielegniarki są miłe. Jednak najbardzeij mnie interesują
              mnie wasze opinie na temat czy są tam dobrzy specjaliści, głównie chirurdzy -
              ortopedzi!
              • Gość: gangsta Re: SZPITAL NA UL. KOSZAROWEJ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 24.11.05, 09:52
                ok, luz :) Życzę Ci dużo zdrowia, pozdrawiam
    • Gość: Z Re: SZPITAL NA UL. KOSZAROWEJ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 15:31
      ponad rok temu leżała tam bliska mi osoba (po b. cięzkim wylewie); dobre
      warunki, czysto, cicho, spokojnie, sympatyczne pielęgniarki i wspierający
      lekarze (po ludzku zachowali się w najcięzszych momentach)
    • Gość: em Re: SZPITAL NA UL. KOSZAROWEJ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 10:37
      niedawno ktos mi bardzo bliski lezal w tym szpitalu. moje zaskoczenie nie mialo
      (nie ma) konca... szpital czysty, wyremontowany, obrazy na scianach, w
      niektorych pokojach lazienki, papier w toaletach a obsluga mila i chetna do
      udzielania pomocy i informacji. pielegniarki bardzo mile (bezinteresownie)
      lekarze kompetentni i przyjazni. nie wiem czy to bylo tylko takie szczescie ale
      bardzo bardzo pozytywnie mnie ten szpital zaskoczyl. chyba najporzadniejszy
      jaki widzialam. powodzenia i zdrowka duzo!
    • rza69 Re: SZPITAL NA UL. KOSZAROWEJ!!!!!!!!!!!!!!!! 24.11.05, 19:00
      dzięki za wszystkie odpowiedzi :) ale czy ktokolwiek z was posiada wiedze na
      temat CHIRURGÓW I ORTOPEDÓW z tego szpitala???????????????????????????????
      • Gość: toja Re: SZPITAL NA UL. KOSZAROWEJ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.net.pl 24.11.05, 19:07
        i nadal nie otrzymasz odpowiedzi... operowany w tym roku (a właściwie wycinany)
        woreczek żółciowy. fachowa obsługa, lekarze ok.
      • Gość: przechera Re: SZPITAL NA UL. KOSZAROWEJ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 24.11.05, 20:33
        bardzo dobrym, wybitnym chirurgiem-ortopedą jest pani dr Joanna Pobiedzińska,
        dołóż starań, żeby trafić w jej ręce
        • rza69 Re: SZPITAL NA UL. KOSZAROWEJ!!!!!!!!!!!!!!!! 24.11.05, 21:53
          Przechera na jakiej podstawie twierdzisz, że dr Pobiedzińska jest wybitnym
          chirurgiem-ortopedą? W jaki sposób mogę do niej trafić?
    • rza69 Re: SZPITAL NA UL. KOSZAROWEJ!!!!!!!!!!!!!!!! 04.12.05, 00:44
      podbijam
    • kolejar Re: SZPITAL NA UL. KOSZAROWEJ!!!!!!!!!!!!!!!! 04.12.05, 04:44
      W tym szpitalu zmarła moja koleżanka. Zaraził ją kleszcz. Zapalenie mózgu...
    • Gość: kamel Re: SZPITAL NA UL. KOSZAROWEJ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.media4.pl 04.12.05, 04:46
      tafilem tm z ostarym zatruciem
      pelen profesjonalizm dzialania
      super warunki
      polecam
      kamel
    • rza69 Re: SZPITAL NA UL. KOSZAROWEJ!!!!!!!!!!!!!!!! 04.12.05, 12:02
      Czy ktoś wie coś o ORTOPEDII tego szpitala?
      • Gość: azja Re: SZPITAL NA UL. KOSZAROWEJ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.12.05, 16:20
        rza69 zgłoś się do poradni przyszpitalnej ze swoim problemem, poznasz wtedy przynajmniej jednego lekarza i zobaczysz warunki, do niczego cie to nie zobowiazuje- zawsze możesz znaleźć inny ośrodek, jeśli ci się nie spodoba. i tak zresztą ta wizyta cię nie ominie, bo nie da się wyznaczyć terminu przyjęcia bez wstępnego badania przez ortopedę, nawet gdybys miał ( miała) skierowanie od specjalisty. jeśli będziesz się ociągać to termin znacznie się oddali- bo to jest mały oddział ( 18 łóżek) , i będzie zawalony urazówką, ponadto trzeba zrobić szczepienia przeciw WZW t.B. a to trochę trwa, a ponadto o ile się orientuję styczeń jest już niedostępny. chyba że twoja sprawa nie jest pilna- to możesz jeszcze prowadzić ten swój forumowy wywiad. ale to chyba bez sensu, jak widzisz nie otrzymałeś ( łaś ) jeszcze satysfakcjonującej odpowiedzi.
        • rza69 Re: SZPITAL NA UL. KOSZAROWEJ!!!!!!!!!!!!!!!! 04.12.05, 20:57
          Dla mnie właśnie to ma sens dlatego że nie uzyskałem jeszcze konkretnej
          odpowiedzi jeśli chodzi o ortropedie. Otóż byłem w tej poradni i mam termin na
          14 grudnia (artroskopia) choć zawsze można zrezygnować dlatego tez robię ten
          wywiad aby się upewnić czy to dobry szpital. Lekarza który mnie przyjmował (nie
          pamiętam nazwiska) sprawiał wrażenie fachowca. Jeśli chodzi o szczepionkę to
          jestem już zaszczepiony.
          • Gość: azja Re: SZPITAL NA UL. KOSZAROWEJ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.05, 15:05
            a wiesz oczywiście ,że to forum czytają wszyscy?
            troszkę się zdekonspirowałeś ;-)
            • Gość: RADA Re: SZPITAL NA UL. KOSZAROWEJ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 16:09
              Pomocy ortopedycznej wysokokwalifikowanej (60 lat tradycji( szukałabym w
              Szpitalu Babińskiego, przy ulicy Traugutta 57/59 lub na Poświęckiej. te ośrodki
              nie wymagają reklamy!!!
    • Gość: podbijam Re: SZPITAL NA UL. KOSZAROWEJ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 16:58
    • Gość: podbijam Re: SZPITAL NA UL. KOSZAROWEJ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 16:59
      podbijam
    • Gość: podbijam Re: SZPITAL NA UL. KOSZAROWEJ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 14:40
    • rza69 Re: SZPITAL NA UL. KOSZAROWEJ!!!!!!!!!!!!!!!! 07.12.05, 12:13
      podbijam
    • Gość: Mateusz Re: SZPITAL NA UL. KOSZAROWEJ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 17:35
      podbijam
    • rza69 Re: SZPITAL NA UL. KOSZAROWEJ!!!!!!!!!!!!!!!! 10.12.05, 15:12
      podbijam ogłoszenie
      • Gość: azja Re: SZPITAL NA UL. KOSZAROWEJ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.05, 17:36
        tia, czas przyjęcia do szpitala zbliża się wielkimi krokami i trochę strach? myślę ,że będzie cool.z postów wiadomo,że tam się przynajmniej wszyscy usmiechają- a to już dużo w dzisiejszych ponurych czasach.
        • rza69 Re: SZPITAL NA UL. KOSZAROWEJ!!!!!!!!!!!!!!!! 10.12.05, 21:17
          Raczej nie strach może jednak lekkie podenerwowanie :) wolałbym ten uśmiech
          zamienić na udany zabieg :)
          Dzięki azja za wsparcie
          Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka