Gość: KaMyWa IP: *.media4.pl 21.11.05, 22:36 Witam, Czy znacie jakiegoś dobrego hematologa przyjmującego prywatnie we Wrocławiu? Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hrabiaa Re: Hematolog we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 10:09 Skorzystaj z poradni hematologicznej przy Klinice Hematologii. Warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaMyWa Re: Hematolog we Wrocławiu IP: *.media4.pl 22.11.05, 14:00 Dzięki.Jestem pod `opieką` lekarzy z poradni przy Klinice Hematalogii.Jednak czas oczekiwania od wizyty do wizyty mnie przeraża.A na oddział sie jescze nie kwalifikuje.Ostatnio zmienialam tam lekarza,wiec wierze, ze teraz bedzie juz tylko szybciej;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Hematolog we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 17:41 U kogo jesteś? Jeśli lekarz stwierdza, że nie istnieje potrzeba przyjmowania sterydów lub chemii, to z reguły wyznacza wizytę za 1-1,5 miesiąca. To wg mnie, jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaMyWa Re: Hematolog we Wrocławiu IP: *.media4.pl 22.11.05, 18:44 U dr M. A Ty? Problem w tym,ze od lipca nie postawiono mi diagnozy,caly czas nowe badania i kolejna wizyta za miesiąc.Raz podejrzenie białaczki a drugi raz jest Pani zdrowa;),a wyniki coraz gorsze.To czekanie jest najgorsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Hematolog we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 18:54 M? Hm, nie znam. Ja też bylem u kilku, rozpoczynałem u sympatycznego P. a teraz u W. Napisz mi na piter50@poczta.fm Nie martw się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Hematolog we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 22:19 odezwij się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaMyWa Re: Hematolog we Wrocławiu IP: *.media4.pl 22.11.05, 23:25 Jestem,jestem...Wysłalam do Ciebie maila, na adres ktory podales.Nie doszedl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harbiaa Re: Hematolog we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 23:31 mom sprawdzę podam ci na meilu gg, to pogadamy. Niczym się nie martw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Hematolog we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 23:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Hematolog we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 23:35 wysłlem ci meila i podalem gg, pogadamy sobie na spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Hematolog we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 23:45 Odezwij się na gg, mimo iż mam "wyłączone" słoneczko. Ja "czuwam" Odpowiedz Link Zgłoś