Dodaj do ulubionych

Hematolog we Wrocławiu

IP: *.media4.pl 21.11.05, 22:36
Witam,
Czy znacie jakiegoś dobrego hematologa przyjmującego prywatnie we Wrocławiu?
Z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: hrabiaa Re: Hematolog we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 10:09
      Skorzystaj z poradni hematologicznej przy Klinice Hematologii. Warto.
      • Gość: KaMyWa Re: Hematolog we Wrocławiu IP: *.media4.pl 22.11.05, 14:00
        Dzięki.Jestem pod `opieką` lekarzy z poradni przy Klinice Hematalogii.Jednak
        czas oczekiwania od wizyty do wizyty mnie przeraża.A na oddział sie jescze nie
        kwalifikuje.Ostatnio zmienialam tam lekarza,wiec wierze, ze teraz bedzie juz
        tylko szybciej;).
        • Gość: hrabiaa Re: Hematolog we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 17:41
          U kogo jesteś? Jeśli lekarz stwierdza, że nie istnieje potrzeba przyjmowania
          sterydów lub chemii, to z reguły wyznacza wizytę za 1-1,5 miesiąca. To wg mnie,
          jest OK.
          • Gość: KaMyWa Re: Hematolog we Wrocławiu IP: *.media4.pl 22.11.05, 18:44
            U dr M. A Ty? Problem w tym,ze od lipca nie postawiono mi diagnozy,caly czas
            nowe badania i kolejna wizyta za miesiąc.Raz podejrzenie białaczki a drugi raz
            jest Pani zdrowa;),a wyniki coraz gorsze.To czekanie jest najgorsze...
            • Gość: hrabiaa Re: Hematolog we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 18:54
              M? Hm, nie znam. Ja też bylem u kilku, rozpoczynałem u sympatycznego P. a teraz
              u W. Napisz mi na piter50@poczta.fm
              Nie martw się
              • Gość: hrabiaa Re: Hematolog we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 22:19
                odezwij się
                • Gość: KaMyWa Re: Hematolog we Wrocławiu IP: *.media4.pl 22.11.05, 23:25
                  Jestem,jestem...Wysłalam do Ciebie maila, na adres ktory podales.Nie doszedl?
                  • Gość: harbiaa Re: Hematolog we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 23:31
                    mom sprawdzę
                    podam ci na meilu gg, to pogadamy. Niczym się nie martw
                    • Gość: hrabiaa Re: Hematolog we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 23:35
                    • Gość: hrabiaa Re: Hematolog we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 23:35
                      wysłlem ci meila i podalem gg, pogadamy sobie na spoko
                      • Gość: hrabiaa Re: Hematolog we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 23:45
                        Odezwij się na gg, mimo iż mam "wyłączone" słoneczko. Ja "czuwam"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka