Gość: Alef1 IP: *.waag.org 23.11.05, 16:22 Jeśli w ciągu najbliższych dwóch dni uczestnicy ocenzurowanych wątków wyrażą swoją zgodę. Przeprowadzę atak na to forum. Nowy wątek o Marku Happenerze będzie się pojawiał co minutę albo i częściej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wroclawski.optymista Re: ULTIMATUM DO DOMOROSŁYCH CENZORÓW 23.11.05, 16:31 Al-Dżazira TV powiadomiona o ataku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poloeschatolo GDZIE JEST POEMAT O HAPPENERZE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 16:40 ocenzurowano? jesli tak to proponuje posocznice - sepse. niezla jazda! (mnie sie udalo i akurat przezylem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wykładowca Re: ULTIMATUM DO DOMOROSŁYCH CENZORÓW IP: *.pwr.jgora.pl 23.11.05, 16:46 Skonstruowanie takiego automatu nie jest trudne. Wystarczy użyć netcata, crona, privoxy i tora (jeszcze jakiś zbiór treści listów np. ciasteczka fortuny dostępne z każdą dystrybucją linuxa). Umiejętnie to połączyć (wymagana elementarna wiedza o aplikacjach webowych) i jazda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: ULTIMATUM DO DOMOROSŁYCH CENZORÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 17:10 Zgoda, atakuj w imie boże! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alaister Re: ULTIMATUM DO DOMOROSŁYCH CENZORÓW IP: *.waag.org 23.11.05, 17:12 Nie miej litości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyszyński Re: ULTIMATUM DO DOMOROSŁYCH CENZORÓW IP: *.wroclaw.mm.pl 23.11.05, 17:13 Dla cenzorów żądam kary głównej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brokułowe Ciastka [...] IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 23.11.05, 17:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnida Re: ULTIMATUM DO DOMOROSŁYCH CENZORÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 18:57 wyciac niewiernych w pien allah akbar! Odpowiedz Link Zgłoś
lapacz.pchel Re: ULTIMATUM DO DOMOROSŁYCH CENZORÓW 23.11.05, 19:59 Naprzód Młodzieży Świata..... Tęp, tęp. Klonuj ile możesz, a będziesz sklonowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnida (matka) NON OMNIS MORIAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 23:23 lapacz.pchel napisała: > Naprzód Młodzieży Świata..... Tęp, tęp. Klonuj ile możesz, a będziesz > sklonowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satan Re: ULTIMATUM DO DOMOROSŁYCH CENZORÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 20:28 weź koło i się jebnij w czoło palancie Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawski.optymista Re: ULTIMATUM DO DOMOROSŁYCH CENZORÓW 23.11.05, 20:37 Gość portalu: satan napisał(a): > weź koło i się jebnij w czoło palancie Super słownictwo. Moje wyrazy uznania. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satan Re: ULTIMATUM DO DOMOROSŁYCH CENZORÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 20:42 dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piwko Re: ULTIMATUM DO DOMOROSŁYCH CENZORÓW IP: *.wroclaw.mm.pl 23.11.05, 21:01 Gość portalu: Alef1 napisał(a): > Jeśli w ciągu najbliższych dwóch dni uczestnicy ocenzurowanych wątków wyrażą > swoją zgodę. Przeprowadzę atak na to forum. Nowy wątek o Marku Happenerze > będzie się pojawiał co minutę albo i częściej. Wstrzymaj się niepoliczalny. Pochopnie to można tylko pieprzyć. Odpuść maluczkim bo nie wiedzą co czynią. Mi osobiście się ta jazda podoba. Najlepiej dobrze się przygotuj i trwaj w pogotowiu. Niech moc będzie z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
lapacz.pchel Re: ULTIMATUM DO DOMOROSŁYCH CENZORÓW 23.11.05, 21:25 Gość portalu: Piwko napisał(a): > Gość portalu: Alef1 napisał(a): > > > Jeśli w ciągu najbliższych dwóch dni uczestnicy ocenzurowanych wątków wyr > ażą > > swoją zgodę. Przeprowadzę atak na to forum. Nowy wątek o Marku Happenerze > > będzie się pojawiał co minutę albo i częściej. > > Wstrzymaj się niepoliczalny. Pochopnie to można tylko pieprzyć. Odpuść maluczki > m > bo nie wiedzą co czynią. Mi osobiście się ta jazda podoba. Najlepiej dobrze się > przygotuj i trwaj w pogotowiu. Niech moc będzie z Tobą. Czerwony Brat zapewne palił Fajkę Pokoju w pokoju. Niech Manitou ma Cię w swym tabunie, a biała ręka niech nigdy cię nie oskalpuje. Hoghw moj Czerwony Bracie Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Nowa sytuacja 23.11.05, 22:36 Sytuacja stała się dziwna. Przeciwnicy wątków o Marku Happenerze podjęli zorganizowaną próbę ich usunięcia. W rezultacie nie tylko nie zdołali ich skutecznie usunąć, ale wręcz sami zaczęli mnożyć następne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: ULTIMATUM DO DOMOROSŁYCH CENZORÓW 23.11.05, 23:06 > Jeśli w ciągu najbliższych dwóch dni uczestnicy ocenzurowanych wątków wyrażą > swoją zgodę. Przeprowadzę atak na to forum. Nowy wątek o Marku Happenerze > będzie się pojawiał co minutę albo i częściej. A dlaczegóż to tylko uczestnicy wyciętcyh wątków mają się zgadzać? Przecież to nie tylko ich forum. Mi wątki wasze zwisały, ale jak po chamsku zaspamujecie forum to to juz jest co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: ULTIMATUM DO DOMOROSŁYCH CENZORÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 23:29 Tomek ja cie obserwuje i to nie wątki ci wiszą Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Tomek! 24.11.05, 00:44 Ja ciebie też obserwuję... I nawet próbowałem cię bronić przed atakami grupy Neti... Ale... Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Tomek! 24.11.05, 00:57 A co to jest "grupa neti"? I gdzie i jak ona mnie atakuje? tylko zapytalem, bo uwazam ze o ile faza na watki o MH to jeszcze moze byc zabawne, to spamowanie na forum z automatu jest juz zwyklym chamstwem, ktore nie pozwala korzystac z niego innym... Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: Tomek! 24.11.05, 01:00 1. Kto cię Tomku nazwał kapusiem? 2. Czy ktoś już uruchomił jakiś automat? Bo tej pory padały jedynie czcze pogróżki... Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Tomek! 24.11.05, 03:55 > 1. Kto cię Tomku nazwał kapusiem? Nie wiem nawet. Wiesz jak jest - psy szczekają karawana idzie dalej... > 2. Czy ktoś już uruchomił jakiś automat? Już parę razy było coś takiego... Odpowiedz Link Zgłoś
brody Re: Tomek! 24.11.05, 05:24 1. mam juz dosc watkow o Happenerze (mam na mysli ich ilosc, tzn. jak byl jeden to mi to nie przeszkadzalo) 2. nie podoba mi sie cenzura na tym forum 3. mam propozycje dla ludzi, ktorzy chca przeprowadzic "atak" nan forum. zrobcie "atak ostrzegawczy", tzn. o okreslonej porze np. miedzy 8 a 10 rano zalejcie forum watkami o MH w celu pokazania adminowi zeby nie cenzurowal forum, bo jestescie w stanie je zaspamowac. mam nadzieje ze to odniesie odpowiedni skutek (brak cenzury na forum - wylaczajac obrazliwe wpisy itd. /mam nadzieje ze rozumiecie o jaka cenzure mi chodzi - za slabo znam polski zeby to dokladnie okreslic/). 4 po "ataku ostrzegawczym" piszcie o MH w JEDNYM watku, bo osoby niezainteresowane tym tematem sie denerwuja jak widza 5 watkow o tym samym - to jest moja prosba do happenerowcow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aagness Re: Tomek! IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 24.11.05, 07:36 Duża ilość wątków o Marku pojawiła się po cenzurze pierwszego wątku, z którego wycięto ok. 100 postów, a który istniał na forum od czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan coś trzeba zrobić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 17:02 Nie dajmy się wycinać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osservatore wratis Re: ULTIMATUM DO DOMOROSŁYCH CENZORÓW IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 24.11.05, 07:12 ty tomek jestes jednak kapusiem GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atak Re: ULTIMATUM DO DOMOROSŁYCH CENZORÓW IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 24.11.05, 17:10 do ataku zagraniczne oddziały informatyków pracujace za chlebem w anglosaskiej czesci europy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnida (matka) Re: ULTIMATUM DO DOMOROSŁYCH CENZORÓW IP: 83.27.5.* 24.11.05, 17:40 Gość portalu: atak napisał(a): > do ataku zagraniczne oddziały informatyków pracujace za chlebem w anglosaskiej > czesci europy do boju!!! ...bogurodzica dziewica bogiem slawiena maryja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: ULTIMATUM DO DOMOROSŁYCH CENZORÓW IP: *.wroclaw.mm.pl 24.11.05, 19:57 Gość portalu: Alef1 napisał(a): > Jeśli w ciągu najbliższych dwóch dni uczestnicy ocenzurowanych wątków wyrażą > swoją zgodę. Przeprowadzę atak na to forum. Nowy wątek o Marku Happenerze > będzie się pojawiał co minutę albo i częściej. Nie Alefie1 nie rób tego. To jest bezsensowne wykazywanie swojej wiedzy komputerowej. Lepiej napisz w javie grę o Marku Happenerze. Odpowiedz Link Zgłoś