Gość: xXx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 16:37 No to jazda z Misiem:) "Panie kierowniku, oczko się odlepiło! Temu misiu!..." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pol3k Re: MIŚ:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 16:46 "no ustawcie ich w kolejce, musi być przecież jakieś życie na osiedlu:)" Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: MIŚ:) 23.11.05, 16:56 -Babcia jest węgiel! - Bydzie wojna... - A to czemu? - Bo ostatnio jak był węgiel to była wojna! Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 za młody jesteś na Heroda 23.11.05, 17:27 - to Herod nigdy nie był młody? - ni Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 inne cytaty 23.11.05, 17:34 - mój mąż też miał chory pecherz to ja wiem co to za ból :) - pani Ilonko! pany my wytrze te szmynke bo klient się będzie pieklił - jak byłem młody też byłem Murzynem - to jest kamień z Jeleniej Góry... - z Jeleniej? - z Jasnej Góry oczywiście. Pan wie kto po nim stąpał. - No idź, artysta zachorował. - Kiedy mi tu zupe nalewają... - Taksówka czeka. Ja w tym wieku nie jadłam. - Taras widokowy nieczynny. Najbliższy czynny taras widokowy - we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: MIŚ:) IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.11.05, 17:30 Nie ma takiego miasta jak Londyn. Jest Lądek. Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 ale Londyn, to jest takie miasto w Anglii 23.11.05, 17:41 - To co mi Pan nic nie mówi. Musze wziąc mape i poszukać. Cholera jasna. - Won mi stąd jeden z drugim. Tu nie jest salon damsko-męski. Tu jest kiosk Ruchu. Ja tu... ja tu mięso mam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok A co my robimy tym misiem ???? /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 17:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josip Re: A co my robimy tym misiem ???? /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 18:03 A gdyby tu bylo przedszkole w przyszlosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: A co my robimy tym misiem ???? /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 20:55 ...i nikt nie zapyta po co nam ten miś..:).. bo to jest miś na miarę naszych możliwości.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: A co my robimy tym misiem ???? /nt IP: 5.1.* / *.netcabo.net 23.11.05, 21:01 My tym misiem otwieramy oczy niedowiarkom. Patrzcie, mówimy, to nasze i to nie jest nasze ostatnie slowo. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik łubudubu łubudubu... 23.11.05, 20:58 Przede wszystkim nie popadajcie w panikę. Jakiś lepszy cwaniak. Matkę po szosie wozi, staruszkę, żeby nas tylko wrobić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: MIŚ:) IP: 5.1.* / *.netcabo.net 23.11.05, 21:02 Wiesz, nie wiem jak to możliwe, ale Ciebie kocham. Jak to? No po prostu Ciebie kocham. Aha, rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: MIŚ:) IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 21:50 "-Najmocniej Panią przepraszam, ale chciałem zapytać o której odlatuje dzisiaj ten do Londynu 11:05? -A skąd ja mogę wiedzieć, no chyba o pierwszej. -Dobrze w takim razie, czy mogłaby Pani... -Chwileczkę, chwileczkę... Pasażer Stanisław Paluch zgłosi się natychmiast do odprawy paszportowo-biletowej, wzajemna przyjaźń i zaufanie podstawą prawidłowego funkcjonowania podstawowej komórki społecznej rodziny! DINGDONG... -Passedżer Stanisław Paluch plis rolrolftruralorlarftulorla fenkju" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: MIŚ:) IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 21:51 if ju wud lajk sam wain help jorslef DZEDI. Nie nie nie, tu do znajomego mowilam... Nie znasz. Zagraniczni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: MIŚ:) IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 21:58 ja tu jestę kierownikiem tej zatni!! niech pan nie krzyczy na naszego pracownika! nie mamy pańskiego płaszcza, I CO PAN NAM ZROBI?!!? -cham sie uprze i mu daj , no sad wezme jak nie mam,a zreszta tu pisze... Kierowca: Wczoraj jechałem tędy. Tych domów jeszcze nie było ! Szczupak: Tak mówicie !? A gdyby tutaj staruszka przechodziła do domu starców, a tego domu wczoraj by jeszcze nie było, a dzisiaj już by był. To wy byście staruszkę przejechali, tak ?!! A to być może wasza matka !!!! Kierowca: Jak ja mogę przejechać matkę, jak moja matka siedzi z tyłu ?!! Szczupak (do mikrofonu): Halo, tu brzoza !! Tu brzoza !! Źle cię słyszę ! Powtarzam, powiedział, że matka siedzi z tyłu. ... “Matka siedzi z tyłu !!!” Tak powiedział !!!! [Miś wchodzi do toalety. Obok stoi milicjant pilnujący więźnia] Milicjant: Obok !!! Co to przepisów nie znacie ?!!! Miś: Tak słusznie. Jak człowieka przyprze to zapomina o regulaminie. Macie rację. Milicjant (do więźnia w toalecie): No, długo jeszcze będziecie siedzieć ?!!! Więzień: Piętnaście lat, ale będę apelował ! Kobieta na poczcie: Ro-mecz-ku ! Przy-jazd nie-ak-tu-alny ! Ca-łuję ! Rysiek. Miś (do Oli): Bardzo żałuję. Nie chodzi mi o mnie... Chciałem żebyś zagrała u Romka. Ola: Misiu ! Misiu, wymyśl coś ! Ty jesteś taki mądry ! Kobieta na poczcie: Nie mogę wysłać tej depeszy ! Nie ma takiego miasta – Londyn ! Jest Lądek, Lądek Zdrój, tak ! Miś: Londyn – miasto w Anglii. Kobieta na poczcie: To co mi pan nic nie mówi ?! Miś: No mówię pani właśnie. Kobieta na poczcie: To przecież ja muszę iść i poszukać. Cholera jasna... Ola: Słuchaj ! Ukradli tobie paszport. Ukradnij komuś ty. Ja ukradnę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: MIŚ:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.11.05, 22:10 "Hej młody junaku smutek zwalcz i strach Przecież na tym piachu za trzydzieści lat Powstanie byćmoże jasna, długa, prosta, Szeroka jak może Trasa Łazienkowska. I z brzegiem zepnie drugi brzeg Na którym twój ojciec biegł" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: MIŚ:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.11.05, 22:11 "A tego nie rozumiem. A dlaczego być może?" Odpowiedz Link Zgłoś
yoonac Re: TĘCZA-SRĘCZA 23.11.05, 22:55 Czasem aż oczy bolą patrzeć jak się przemęcza prezes Ochódzki Ryszard dla naszego klubu Tęcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panKracy Re: MIŚ:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.11.05, 23:00 -Pani da te dwa misie. Tego rudego i tego w czerwonej czapeczce -Jem przecież!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny_dyzio Re: MIŚ:) 24.11.05, 14:41 -A gdyby tu było NAGLE przeczkole w przyszłości i wasz synek mały tędy przechodził, w przyszłości, którego jeszcze nie macie więc nie mówcie mi że siedzi z tyłu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyklon Re: MIŚ:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 14:52 Dzieńdobry, cześć i czołem pytacie skąd sie wziołem? Jestem Wesoły Romek mam na przedmiesciu domek a w domku wodę, światło, gaz. Powtarzam zatem jeszcze raz! Jestem Wesoły Romek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trogir Re: MIŚ:) IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 19:39 - Przepraszam Panią, a tą herbatę to gdzie Pani kupiła? - A, nie, to córka mi z Łomży przysłała - ...Co to jest? Kto to.. - Ja. - Pan?? - Ja się pytam - co to jest - Paszport.. - Paszport? To był paszport. Był. Odpowiedz Link Zgłoś