Gość: Biurowiec Pizzeria Da Grasso IP: 80.50.126.* 07.12.09, 12:59 Witam, chciałabym ostrzec przed pizzerią Da Grasso!!!!!!!! Beszczenie kilka razy pod rząd przywieźli mi do pracy spaloną pizze!!! Ona nie była przypalona a spalona!!. Dokładnie tyczy się to pizzerii na Ochocie. Jak można wysłać komuś coś takiego, przecież ktoś to pakował i widział co pakuje. SKANDAL, OMIJAJCIE JĄ Z DALEKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Pizzeria Da Grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 21:19 Niestety, nie mogę powiedzieć dobrego słowa o tej pizzerii i to pomimo zmian, które przecież w niej zaszły. Wybralem sie 1,5 godziny temu aby zjeść u nich pizzę, na miejscu. Zamówiłem i grzecznie czekałem, minęło pół godziny, wszyscy, którzy zamawiali przede mną (3 osoby) pizzę dostały, ja nie. Mocno się zaniepokoiłem, ale po chwili niosą pizze do mojego stolika i... Nie jest to moja pizza, a kogoś kto zamówił później ode mnie. Co się okazało, kelnerka, która nie sprawia wrażenia nazbyt rozgarniętej, wcześniej pomyliła pizze. Żenada totalna. Unikajcie tej knajpy, zero słów przepraszam, aroganckie zachowanie. Nigdy więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zły Pizzeria Da Grasso IP: 77.79.228.* 06.05.10, 10:53 Sraczkasso - i tyle w temacie. Zatrucie z zawrotami głowy - ledwo z życiem uszedłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piknik Pizzeria Da Grasso IP: *.serv-net.pl 17.05.10, 23:15 Pracowalam w Da Grasso. Okropnie bylo, nikomu nie polecam tam jesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golab Zly IP: *.gdynia.mm.pl 14.06.10, 16:36 Cholera jasna zamowilem pizze o 14:00 a dostalem o 16:30 jak slysze jka ta baba mowie to potrwa godiznke to penis mnie strzela za to ich nielubie moze ku... 5 godzin lekko isc pizza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bstk co na to sanepid? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 20.06.10, 15:17 To dość niedopuszczalne, ale takie robactwo też się nie bierze z nikąd. Trudne do wytępienia, ale raczej obowiazakiem takiej instytucji jak pizzeria jest to tepic... Ja generalnie da grasso nie lubilem, ale ostatnio skorzystalem z restinfo.pl i okazalo sie ze maja tez restauracje. Niby niczym sie nie rozni (jesli chodzi o oferte) ale klimat zupelnie inny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzony Co to jest? IP: *.tktelekom.pl 21.09.10, 10:50 Zamówilismy wczoraj z Da Grasso w Leżajsku torlillę z kurczakiem. Na ich stronie internetowej jest pieknne zdięcie tortilli z kurczakiem z róznymi dodatkami. Nie wierzyliśmy własnym oczom jak nam ją przywieźli do tortilli to nie było nawet podobne to był spłaszczony naleśnik z plasterkiem pomidora i ogórka, polane ohydnym sosem a kurczaka tam niestety nie było i cała tortilla wyladowała w koszu. Porażka. Ludzie ostrzegam nie jedzcie tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mithandir Re: Co to jest? IP: *.chello.pl 02.10.10, 21:25 Sorry ze zapytam: Co to jest Leżajsk?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speru gó...ooooooo IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.11, 23:40 dzis zamówiłem sałatke z kurczakiem zamiast tego dostałem jakies gó... miał byc sos czosnkowy a nie bylo w chu.........................j sałaty bez słonecznika a i zamiast kurczaka dostalem sama spalona skórke nigdy więcej tam nie zjem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Masakra! ! ! IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.11, 11:05 Pamiętam jeszcze pierwszą Da Grasso w Katowicach przy ul. Mariackiej. To ciasto, sosy itp, lepszej wtedy nie jadłem nigdzie. Ostatnio wzięło mnie na pizze. W związku z tym, że do dziś dobrze wspominam produkty Da grasso, zamówiłem Margherita (ostatnio w różnych sieciach dodatki są kiepskiej jakości, wolałem tego uniknąć) z Sosnowca ul. Targowa. To coś, co przywieźli trudno nazwać pizzą. Ciasto jakby sprzed tygodnia, prawie zęby połamałem! To, że była zimna to pryszcz przy ogólnym smaku, wyglądzie i spalonym, czarnym serze. Sporo sieci pizzeri w ostatnim czasie sprawiło mi zawód (min. la primera), ale pseudo pizza da grasso pobiła wszystkich na głowę. Żałuję tylko, że nie zrobiłem zdjęcia, pokazałbym, jak traktuje się klientów. Z pewnością NIE POLECAM lokalu w Sosnowcu ul. Targowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferdek do bani IP: 178.19.184.* 16.01.11, 21:04 wczoraj byłem w pizzeri da grasso na swiętokrzyskiej cała obsługa do bani kuchasz postawił pizze i czekał az sam podejde po nią nie informując mnie o tym ze pizza juz gotowa, kelnerka taleze przyniosla ale pizzy juz nie normalnie masakra ,gdyby to była moja pizzeria to wszystkich tam bym zwolnił, wogle ta pizza była wodnista, zero dodatkow mięsnych najwięcej to było cebuli i oliwek do dzisiejszego dnia czuje w buzi tą cebule, juz więcej tam moja noga nie pwstanie wyrzucilem tylko pieniądze w błoto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman z Kielc Re: Pizzeria Da Grasso IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.11, 23:52 polecam tortille z ryżem i musem ryżowym :) ale placki ryżowe mi nie za bardzo podchodzą :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Pizzeria Da Grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 17:24 Przyjechała do mnie dzisiaj pizza i zgadnijcie co na niej siedziało? na jednym salami tłuściutki karaluch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Pizzeria Da Grasso IP: *.play-internet.pl 25.07.11, 19:46 Moim lokalem Da Grasso jest ten na Bałutach w Łodzi przy Łagiewnickiej. Moja opinia na ten temat jest bardzo pozytywna. Nigdy nie czekałam za długo (i w lokalu i na wynos) na jedzenie, obsługa jest bardzo miła, a i nie ma mowy o karaluchach. Polecam fanpage na faceboku www.facebook.com/DaGrassoBaluty . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LAS91 Pizzeria da grasso inowrocław IP: 82.177.36.* 01.08.11, 16:50 W LOKALU MIESZCZĄCYM SIĘ W INOWROCŁAWIU W PIZZERII DA GRASSO I GRILL HOUSE PRZY ULICY ALEJA NIEPODLEGŁOŚCI 68 PANUJE TAM SYF NIE ŁAD NIE ŚWIEŻE JEDZENIE STARE PIWA W BUTELCE. A OBSŁUGA JESZCZE GORSZA KIEDY ZAMÓWIŁAM 2 KEBABY I DOSTAŁAM JE PO GODZINIE A MÓWILI MI ŻE DOSTANE JE GÓRA ZA 30 MINUT NA DODATEK CAŁE ZIMNE TO SKANDAL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joko Pizzeria Da Grasso IP: 195.117.116.* 09.10.11, 22:43 NIE ZAMAWIAJCIE HAMBURGERÓW TO SCIEMA ONE SĄ WIELKOŚCI CZISA Z MAKA A KOSZTUJĄ 13 ZŁ SZTUKA (gratis pepsi 0,5) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Pizzeria Da Grasso IP: *.adsl.szeptel.net.pl 20.02.12, 20:58 Hamburgery z da grasso sa okropne. Wyladowalam w szpitalu z zatruciem pokarmowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joko Nie zamawiajcie hamburgerów IP: 195.117.116.* 09.10.11, 22:44 13zł sztuka + gratis cola 0,5l wielkosc czisa z maka Odpowiedz Link Zgłoś
francesfarmer Re: Pizzeria Da Grasso 25.10.11, 15:37 Żaluję, że to przeczytałam bo często tam bywałam... Odpowiedz Link Zgłoś
herkson Re: Pizzeria Da Grasso 03.11.11, 15:49 Hehe... ciekawe historie :-) My chodzi do Pizza Party - głównie ze względu na fajny lokal na Pobożnego i świetną pizzę z czymś o Turcji w nazwie ;-) bardzo dobry jest również mix serów - zresztą sami spróbujcie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trumpeter Da Grasso Warszawa ul. Rudnickiego 10 IP: *.home.aster.pl 29.04.12, 00:58 W dniu dzisiejszym 29.04.2012r o godzinie 21:15 w w/w lokalu zostałem bezczelnie zignorowany i nonszalancko potraktowany przez obsługującą o imieniu Monika. Przyszłedłem z moją starszą, bądź co bądź nobliwą przyjaciółką aby spędzić mieło sobotni wieczór. Okazało się, że kazanbo nam czekac przy stoliku a kiedy po kwadransie spytałem kelnerki Moniki, czemu nie zostaję obsłużony, ta stwierdziła, ze zrobił sie nagły ruch chociaż 3/4 pizzerii było puste. On=bserwowałem obsługę, która kompletnie obijała się za ladą. Odmówiono mi rozmowy z kierownikiem i nie podano do niego kontaktu odsyłając na stronę internetową. Jesteście bandą niekompetentnych ignorantów, arogancko opluwając swoich klientów. Nie usłyszałem przepraszam tegoz wieczoru. Nie polecam i stanowczo odrzadzam wszystkim szanującym się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Pizzeria Da Grasso IP: 78.9.102.* 10.05.12, 09:45 ja tam chodzę i niczego takiego nie zauważyłam, bardzo lubię tą pizzerię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIKA Pizzeria Da Grasso IP: *.home.aster.pl 26.07.12, 01:11 DO SZANOWNEGO PANA KLIENTA . NIE SZTUKĄ JEST ZGRYWAĆ WIELKIEGO PANA . SZTUKA JEST NIM BYĆ. PRZYKRE ŻE TAK TRUDNO PANU ZROZUMIEĆ ŻE MY TY PRACUJEMY PO 12 GODZIN W CHORYCH WARUNKACH, BEZ PRZERW, BEZ POSIŁKÓW, NA 5-U RÓŻNYCH ETATACH. CZŁOWIEK PO JOGINGU OD RANA DO NOCY MA PRAWO CZUĆ SIĘ ZMECZONY I NIEWYDAJNY. PAN POTRAFI TYLKO WYTYKAĆ PALUCHEM I GŁOŚNO KRZYCZEĆ " UWAGA UWAGA!! ZAPIEPRZAĆ! NIE PANU OCENIAĆ CZY BYŁ RUCH CZY NIE. GDYBY TROCHE PAN ROZBUDZIŁ WYOBRAŹNIE MOŻE STAŁO BY SIĘ TO DLA PANA PROSTE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Pizzeria Da Grasso IP: *.play-internet.pl 08.10.12, 23:51 heh ja byłem miliony razy i nic mi się w oczy takiego nie rzuciło... a może to mucha była co??::):):):):)he żallll:) a jak ci nie pasuje to nie chodź jeden pasożyt mniej..:):):):)hahah Odpowiedz Link Zgłoś