Gość: Wyłącznie za!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 21:20 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ejsidisi oj slabo panie macieju IP: *.media4.pl 01.12.05, 21:42 juz co najlmniej od roku wiadomo ze poza wroclawiem orgaznizacja expo zainteresowane sa Saloniki, i Antwerpia (Bruksela tez chciala ale chyba stanelo na A.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chodzi o małe expo Re: oj slabo panie macieju IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.05, 22:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: was ist das Wroclove? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.05, 22:19 Z roznymi nazwami naszego miasta sie spotykalem, a okazuje sie,ze sa jeszcze inne. Odpowiedz Link Zgłoś
jot10 Re: was ist das Wroclove? 02.12.05, 07:00 To taka nowa, "świecka tradycja", którą uprawiają redaktorzy GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer dziwne to ... IP: 212.127.66.* 02.12.05, 15:00 ... nie mam nic do lecha janerki lecz czemu nie promuje nas zespol wroclawski znany w europie np. SKALPEL lub taki ktory jest bardzie nowoczesny OSZIBARACK lub HUSKY ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~ja Re: dziwne to ... IP: *.inet.polhost.pl 03.12.05, 23:14 bo Janerka jeszcze bardziej wrocławski, i jużz historią, a o tych co tam piszesz w życiu nie słyszałam, a po tzw. Europie się dośc często przemieszczam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drinks Janerka mieszka we Wrocławiu, chyba to wystarczy.. IP: *.magma-net.pl 04.12.05, 10:33 ... żeby promować Wrocław, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Wroclove wystartował do Expo IP: *.GRAB.verizone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 18:14 No i bardzo dobrze. Jeśli Expo ma przynieść nowe drogi, rozbudowę miasta, nowe inwestycje, może jakieś cywilizowane połaczenie Wrocławia z Wawą - to ja jestem całym sobą ZA. WrocLOVE to świetne miasto i zasługuje na Expo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: csc Re: Wroclove wystartował do Expo IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 02.12.05, 21:27 WROCLOVE toz to genialna nazwa, swietny pomysl na kampanie promocyjna o pozytywnym wydzwieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drinks Ponoć Wrocek nie dostanie poparcia rządu.... IP: *.magma-net.pl 04.12.05, 10:34 ... dla Expo, bo poparcie idzie na MŚ w piłce nożnej. Oby to nie była prawda.... A jeśli jednak coś z tego wyjdzie, to poznaniacy nas zjedzą, hehehehe.... Odpowiedz Link Zgłoś